پنج‌شنبه 2 بهمن 1404

آمریکایی‌ها شهید سلیمانی را عامل شکست سیاست‌های خود می‌دانند

ایسنا/مرکزی فرمانده توپخانه سپاه در دوران دفاع مقدس و از همرزمان سردار شهید سلیمانی در جبهه مقاومت، از شهید سلیمانی به عنوان قهرمان خطه مقاومت یاد کرد و گفت: مقامات آمریکایی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را عامل شکست سیاست‌های خود می‌دانند و همواره از سردار دلها ترس و واهمه داشتند و امروز هم از مکتب حاج قاسم می‌هراسند.

سردار سرتیپ پاسدار محمود چهارباغی شامگاه دوشنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۱ در یادواره سپهبد شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم در سالن سلمان ساوجی ساوه اظهار کرد: انقلاب اسلامی که در بهمن ۵۷ به دست امام راحل به پیروزی رسید در مقطعی ظهور کرد که عده‌ای می‌گفتند دین، افیون توده‌هاست و اگر پیشرفت می خواهید باید دین گریز باشید و این حرف در اغتشاشات اخیر نیز از سوی آشوبگران گفته می‌شود.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم بعث با تحمیل جنگ هشت ساله در ابتدا تا عمق خاک ایران وارد شد و ادعا کرد که ظرف چند روز در تهران جشن پیروزی خواهد گرفت تا انقلاب اسلامی امام راحل و ملت ایران را از بین ببرد اما مردم غیور ایران اسلامی با ایثار و از خودگذشتگی اجازه ندادند که دشمن توطئه خود را عملی کند.

وی بیان کرد: عملیات‌های آفندی نظام اسلامی با تقدیم بهترین جوانان این ملت یکی پس از دیگری انجام شد و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران در این جنگ هشت ساله به سرکردگی رژیم بعث و حمایت شرق و غرب به تصرف دشمن درآید.

سردار چهارباغی افزود: دشمنان نظام اسلامی پس از جنگ که با پیروزی ملت ایران رقم خورد دست به توطئه‌های گوناگونی نظیر شبیخون فرهنگی، جنگ نرم، جنگ اقتصادی و … زدند اما در کمال تعجب دیدند که این سناریوها تاثیری در اراده ملت ایران نداشته و این نظام با سرعت و شتابان به مسیر خود ادامه می‌دهد.

سردار چهارباغی با اشاره به جبهه مقاومت که برای مقابله با توطئه دشمنان در سوریه و لبنان تشکیل شده، اظهار کرد: شهید سلیمانی محور جبهه مقاومت بود و با راه اندازی تیپ فاطمیون و طراحی عملیات های متعدد توانست حلقه محاصره دمشق را با شکست مواجه کند.

وی با بیان خاطراتی از شهید سلیمانی گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، جمهوری اسلامی ایران را حرم می‌دانست و دفاع از تمامیت ارضی آن‌ را واجب و عبادت برمی‌شمرد. سردار دلها از هیچ کسی جز خدا نمی‌ترسید و همواره بر اقامه نماز شب و قرائت قرآن اهتمام داشت و شیر روز و زاهد شب بود.

وی آزادی حلب در سوریه را یکی از سخت‌ترین عملیات‌های جبهه مقاومت دانست و افزود: پیش از آزادی حلب سناریوی آزادی شرق سوریه که به تصرف دشمن درآمده بود کلید خورد و نهایتا راه سوریه به عراق باز شد و سردار سلیمانی پس از باز شدن  راه عراق به سوریه، پایان حکومت داعش را اعلام کرد. گرچه هم اکنون طرفدارانی از  داعش هنوز وجود دارند اما جبهه مقاومت توانست حکومت داعش را ساقط کند.

وی افزود: آمریکایی‌ها، سردار سلیمانی را عامل شکست‌های متعدد خود می‌دانستند و براین اساس در بامداد ۱۳ دیماه حاج قاسم را به شهادت رساندند و پس از آن غرش موشک‌های ایرانی محل شهادت شهید سلیمانی را در عین‌الاسد با خاک یکسان کرد.

فرمانده توپخانه سپاه قدس در دوران فرماندهی حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: دشمنان نظام اسلامی فکر می‌کردند که با شهادت شهید سلیمانی جبهه مقاومت شکست خواهد خورد در حالیکه خون مطهر شهید سلیمانی از حاج قاسم سلیمانی در تقویت جبهه مقاومت تأثیرگذارتر است.

وی افزود: در شرایط کنونی با تاسی از سیره شهدا بویژه سردار سلیمانی باید مکتب آنان را پیروی کرد و برای تحقق منویات رهبری در جهاد تبیین به منظور مقابله با توطئه‌های دشمنان تلاش کنیم و دشمن را در جنگ ترکیبی و شناختی خود با شکست مواجه کنیم.

جانشین فرماندهی سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی الگوی بی‌بدیلی برای همه آزادمردان جهان است.

سرهنگ پاسدار حسین رنجبر افزود: امروز اگرچه شهید حاج قاسم سلیمانی در میان ما نیست اما مکتب حاج قاسم همواره زنده است و راه او که همان خط سرخ انبیاء و اولیاء است ادامه دارد.

وی با بیان اینکه مکتب سردار سلیمانی مکتب عاشورایی بود، بیان کرد: سردار سلیمانی یک شخص نبود بلکه یک مکتب بود که باید عناصر این مکتب برای نسل جوان تبیین شود.

شعرخوانی احمد علوی از شعرای برجسته کشور و اهدای جوایز مسابقه عکاسی “قاب ماندگار” ویژه تشییع شهدای گمنام در ساوه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود که با حضور نماینده مجلس، فرماندار، خانواده معظم شهدا و مردم شهیدپرور ساوه برگزار شد.



منبع

آخرین اخبار

کنگری: توزیع روغن هنوز قطره چکانی است/ برنج هندی ۴۰ هزار تومان ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک ماه از کمبود روغن...

تعهد تاجرنیا به هواداران استقلال در خصوص جذب بازیکنان خارجی

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در خصوص آخرین...

تکان قیمت خودرو در یک ماه گذشته؛ کدام خودرو گران شد؟+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت خودروهای...

ناتو: هیچ توافقی در خصوص حاکمیت گرینلند به نفع آمریکا صورت نگرفته است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از الجزیره،...

زمان پرداخت عیدی کارگران / حداقل «قانونی» عیدی کارگران چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پرداخت عیدی کارمندان و کارگران...

تصاویر مراسم گرامیداشت شهید فرج الله شوشتری با حضور سردار وحیدی

مراسم یادبود شهید فرج الله شوشتری به‌مناسبت یادداشت از...

بازیکن تازه‌وارد خارجی پرسپولیس وارد تهران شد +عکس

دنیل گرا پس از دستیابی به توافقات مورد نظر...

گفت‌وگوی گروسی و عبدالعاطی درباره پرونده هسته‌ای ایران

به گزارش خبرآنلاین، «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی...

مربی برجسته فوتبال ایران، جدیدترین شاگرد خود را معرفی کرد

در گذشته‌ای نه چندان دور در فوتبال ایران، هر...

خبر مهم وزیر اقتصاد/همه مردم می‌توانند تسهیلات بگیرند/زمان + مبلغ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید علی مدنی...

روسیه: به تقویت همکاری‌های راهبردی با ایران متعهد هستیم

بر اساس گزارش خبرآنلاین، در نتیجه نشست بخش روسی...

مدافع راست تازه تیم پرسپولیس به سوی تهران می‌آید

دنیل گرا، مدافع مجارستانی ۳۰ ساله که به تازگی...

ده سال از آن زمان گذشته است؛ کودکان در برابر ژاپن نترسیدند

تیم ملی امید ایران در زمستان سال ۱۳۹۴ مشغول...

چرا حقوق بازنشستگان در دی‌ماه کم شد؟/جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  در هفته‌های اخیر، بیمه تکمیلی...

جدیدترین موضع گیری سخنگوی وزارت خارجه قطر درباره ایران و غزه

به گزارش خبرآنلاین، ماجد الانصاری سخنگوی وزارت امور خارجه...

کالاس: هیچ فردی مجاز به اشغال کشور دیگری نیست، چه در اوکراین و چه در گرینلند

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از الجزیره، کایا...

سپاه پاسداران در قزوین بیانیه صادر کرد

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین و با اعلام روابط...

اعلام نرخ جدید دلار و یورو / ریزش قیمت آغاز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با اجرای سیاست تک‌نرخی شدن ارز...

اقدام نهایی اوسمار در ارتباط با باشگاه پرسپولیس

پس از شکست تیم پرسپولیس در شیراز، سرمربی این...

ترکیه ادعای فرار عناصر داعش از زندان‌های سوریه را رد کرد

طبق گزارش خبرآنلاین، یکی از مسئولان دولتی ترکیه با...

بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آرژانتین در اتهام‌زنی به سپاه پاسداران

به گزارش خبرآنلاین، متن این بیانیه به این شرح...

آخرین قیمت خودروهای میلیاردی در بازار/ پراید و ساینا چقدر قیمت خورد +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت خودرو...

تبلیغات متنی