پنج‌شنبه 2 بهمن 1404

اصناف سازوکارهای حمایتی داشته باشند

رئیس قوه قضاییه گفت: وقتی فردی جرمی را مرتکب می‌شود باید به شیوه‌ای با این فرد مجرم برخورد شود که شخصیت، کار، آینده و خانواده‌ او از حیّز انتفاع خارج نشود.

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، عصر امروز (۲۴ آذرماه) در حاشیه سفر استانی خود به زنجان، در دیدار تولیدکنندگان، کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان زنجان، اظهار کرد: فردی که تولید بیشتر، ارزآوری مضاعف و ثروت افزون‌تری را برای کشور ایجاد می‌کند، باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در دستگاه قضایی، حمایت جدی از سرمایه‌گذاری صحیح در راستای رونق تولید و اشتغال در کشور مورد توجه است، تصریح کرد: این آمادگی را داریم که از نقطه‌نظرات و پیشنهادات فعالان اقتصادی و تولیدی بهره‌مند شویم.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه متولیان اصناف و اتحادیه‌ها در استان زنجان برای حمایت و کمک به سه قشر از هم‌صنفان که احیانا خطاکار، مجرم یا زمین‌خورده صنف خود است، سازوکارهای حمایتی‌ داشته باشند، گفت: وقتی یکی از هم‌صنفان‌تان مرتکب جرم می‌شود، او را تنها می‌گذارید یا اینکه در راستای تنبیه او و رجوع به مرجع قضایی ذی‌ربط برای رفع مشکلش اقدام می‌کنید؟ آیا تلاش می‌کنید این هم‌صنف شما به موجب مجازات قانونی که بر او اعمال می‌شود، متحمل زیان مضاعف نشود و بنگاه تولیدی یا اقتصادی‌اش تعطیل نگردد و آبروی خود و خانواده‎‌اش ریخته نشود؟

وی افزود: وقتی فردی جرمی را مرتکب می‌شود باید به شیوه‌ای با این فرد مجرم برخورد شود که شخصیت، کار، آینده و خانواده‌ او از حیّز انتفاع خارج نشود.

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای در ادامه با اشاره به موضوع بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی برای اعمال مجازات، جایگزین حبس با محوریت خدمات اجتماع‌محور و عام‌المنفعه، عنوان کرد: فعالان صنفی سازوکارهایی به دستگاه قضایی منتقل کنند تا وقتی یکی از هم‌صنفان‌شان که احیانا جرمی مرتکب شده و باید مجازات شود، به جای مجازاتی نظیر حبس، مبادرت به توسعه و آبادانی و ارائه خدمتی کند.

رئیس عدلیه خطاب به فعالان اقتصادی و تولیدی استان زنجان، گفت: شما چه سازوکارهایی می‌توانید تعبیه کنید که اگر قوه قضائیه بخواهد ارفاقی را برای یک فعال حوزه تولید که به واسطه جرمش محکوم شده، اعمال کند، این تاسیسات ارفاقی موثر واقع شود؟

وی متذکر شد: قوه قضائیه این آمادگی را دارد تا فهرستی از فعالان اقتصادی استان زنجان که مشکل قضایی دارند را با رعایت ملاحظات ناظر بر آبروی فرد مذبور، به شما هم‌صنفانش ارائه دهد تا شما هر کمک و مساعدتی که از دست‌تان برمی‌آید به این هم‌صنف خود برای جلوگیری از تعطیلی بنگاه اقتصادی‌اش ارائه کنید.

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای در پایان خطاب به فعالان اقتصادی و تولیدی استان زنجان، خاطرنشان کرد: هر مانعی در حوزه امورات شما فعالان تولیدی و اقتصادی که قابل رفع شدن است اما به هر دلیلی رفع نمی‌شود را به طرق مختلف از جمله مکاتبه و ارسال، به من منتقل کنید تا من در راستای رفع آنها اقدام کنم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، رئیس اتحادیه تراشکاران استان زنجان نیز به نمایندگی از صنوف این استان خواستار افزایش حمایت‌های قضایی از اصناف شد و اظهار کرد: آموزش در حوزه اصناف استان مغفول مانده و مورد کم‌لطفی و بی‌مهری قرار گرفته است.

قائم‌مقام شرکت ایران ترانسفو و نماینده شرکت‌های دانش‌بنیان استان زنجان نیز در این جلسه از مسئولان دادگستری این استان به واسطه عملکرد آنها در حل و فصل مشکلات و موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان قدردانی کرد و خواستار استمرار این تلاش‌ها شد.

نماینده شرکت‌های معدنی استان زنجان نیز در سخنانی خواستار اجرای قانون تجمیع عوارض شد و گفت: در قانون تجمیع عوارض مقرر شده همه عوارضی که بر تولیدات معدنی تعلق می‌گیرد به صورت یکپارچه از تولیدکنندگان این حوزه اخذ شود اما متاسفانه این قانون اجرا نمی‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان نیز طی سخنانی با بیان اینکه از مجموع ۱۳۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در این استان ۲۰ درصد تعطیل هستند و ۳۳ درصد نیز با ظرفیت زیر ۵۰ درصد فعالیت می‌کنند، گفت: بدهی‌های بانکی، عدم تامین مواد اولیه، کمبود نقدینگی و مشکلات ارزی از جمله موانع تولید پیش‌روی بخش خصوصی در زنجان هستند.



منبع

آخرین اخبار

کنگری: توزیع روغن هنوز قطره چکانی است/ برنج هندی ۴۰ هزار تومان ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک ماه از کمبود روغن...

تعهد تاجرنیا به هواداران استقلال در خصوص جذب بازیکنان خارجی

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در خصوص آخرین...

تکان قیمت خودرو در یک ماه گذشته؛ کدام خودرو گران شد؟+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت خودروهای...

ناتو: هیچ توافقی در خصوص حاکمیت گرینلند به نفع آمریکا صورت نگرفته است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از الجزیره،...

زمان پرداخت عیدی کارگران / حداقل «قانونی» عیدی کارگران چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پرداخت عیدی کارمندان و کارگران...

تصاویر مراسم گرامیداشت شهید فرج الله شوشتری با حضور سردار وحیدی

مراسم یادبود شهید فرج الله شوشتری به‌مناسبت یادداشت از...

بازیکن تازه‌وارد خارجی پرسپولیس وارد تهران شد +عکس

دنیل گرا پس از دستیابی به توافقات مورد نظر...

گفت‌وگوی گروسی و عبدالعاطی درباره پرونده هسته‌ای ایران

به گزارش خبرآنلاین، «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی...

مربی برجسته فوتبال ایران، جدیدترین شاگرد خود را معرفی کرد

در گذشته‌ای نه چندان دور در فوتبال ایران، هر...

خبر مهم وزیر اقتصاد/همه مردم می‌توانند تسهیلات بگیرند/زمان + مبلغ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید علی مدنی...

روسیه: به تقویت همکاری‌های راهبردی با ایران متعهد هستیم

بر اساس گزارش خبرآنلاین، در نتیجه نشست بخش روسی...

مدافع راست تازه تیم پرسپولیس به سوی تهران می‌آید

دنیل گرا، مدافع مجارستانی ۳۰ ساله که به تازگی...

ده سال از آن زمان گذشته است؛ کودکان در برابر ژاپن نترسیدند

تیم ملی امید ایران در زمستان سال ۱۳۹۴ مشغول...

چرا حقوق بازنشستگان در دی‌ماه کم شد؟/جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  در هفته‌های اخیر، بیمه تکمیلی...

جدیدترین موضع گیری سخنگوی وزارت خارجه قطر درباره ایران و غزه

به گزارش خبرآنلاین، ماجد الانصاری سخنگوی وزارت امور خارجه...

کالاس: هیچ فردی مجاز به اشغال کشور دیگری نیست، چه در اوکراین و چه در گرینلند

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از الجزیره، کایا...

سپاه پاسداران در قزوین بیانیه صادر کرد

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین و با اعلام روابط...

اعلام نرخ جدید دلار و یورو / ریزش قیمت آغاز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با اجرای سیاست تک‌نرخی شدن ارز...

اقدام نهایی اوسمار در ارتباط با باشگاه پرسپولیس

پس از شکست تیم پرسپولیس در شیراز، سرمربی این...

ترکیه ادعای فرار عناصر داعش از زندان‌های سوریه را رد کرد

طبق گزارش خبرآنلاین، یکی از مسئولان دولتی ترکیه با...

بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آرژانتین در اتهام‌زنی به سپاه پاسداران

به گزارش خبرآنلاین، متن این بیانیه به این شرح...

آخرین قیمت خودروهای میلیاردی در بازار/ پراید و ساینا چقدر قیمت خورد +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت خودرو...

تبلیغات متنی