سه‌شنبه 19 اسفند 1404

توقیف شناور ترال انگلیس از سوی فرانسه در دوران پسابرگزیت

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، فرانسه یک قایق ترال (قایق‌های بزرگ کف روب) انگلیس را توقیف کرد و به یک کشتی دیگر نیز به صورت شفاهی هشدار داد.

وزارت دریانوردی فرانسه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که به دو قایق انگلیسی که در آب‌های بندر «لو آور» فرانسه ماهیگیری می‌کردند، هشدار شفاهی داده است.

به گفته این وزارتخانه، یکی از قایق‌ها به بندر فرانسه هدایت و کاپیتان کشتی با پیگرد قانونی و مصادره قایق مواجه شد.

پیش از این، فرانسه هشدار داده بود که در صورت حل نشدن اختلافات دو کشور بر سر مجوز‌های ماهیگیری، قایق‌های انگلیسی حق ورود به آب‌های فرانسه را نداشته و پاریس کنترل قایق‌ها و کامیون‌های انگلیسی را تشدید می‌کند. انگلیس تهدید‌های فرانسه را نامتناسب و نقض قوانین بین المللی و توافقات تجاری خواند.

به نظر می‌رسد که اقدامات جدید فرانسه به دلیل تصمیمات پیشین لندن باشد. فرانسه از تصمیم انگلیس مبنی بر رد مجوز ماهیگیری به ده‌ها قایق فرانسوی خشمگین شد و استدلال کرد که این تصمیم قرارداد برگزیت را نقض می‌کند.

دیوید فراست، وزیر دفتر کابینه انگلیس در بیانیه‌ای گفت: «این بسیار ناامیدکننده است که فرانسه تهدید‌هایی علیه صنعت ماهیگیری انگلیس و تاجران این کشور انجام داده است. از آنجایی که ما هیچ ارتباط رسمی از سوی دولت فرانسه در این مورد نداشته‌ایم، به دنبال شفاف‌سازی فوری برنامه‌های آن‌ها خواهیم بود.»

«گابریل آتال» سخنگوی دولت فرانسه امروز (چهارشنبه) پس از جلسه کابینه این کشور گفت: فرانسه تصمیمات سخت و جدی علیه انگلیس در مناقشه منطقه ماهیگیری مورد مناقشه با انگلیس اتخاذ کرده است و از دوم نوامبر کنترل‌های گمرکی و بهداشتی سیستماتیک بر محصولات وارد شده به فرانسه و ممنوعیت تخلیه غذا‌های دریایی اعمال خواهد کرد.

آتال در ادامه اضافه کرد: «صبر ما هم حدی دارد، ما اجازه نخواهیم داد انگلیس از توافقات برگزیت در اتحادیه اروپا خارج شود.»
مسئله حق ماهیگیری یکی از موانع توافق در مذاکرات برگزیت بود. دولت محلی «جرسی» در چارچوب توافقنامه برگزیت از ماهیگیران فرانسوی خواسته بود برای ادامه فعالیت در این منطقه مجوز دریافت کنند. ماهی‌گیران فرانسوی، اما معتقدند مجوز‌های صادرشده از سوی مقام‌های جزیره «جرسی» حق آن‌ها را ضایع می‌کند.

جزیره جرسی یکی از جزیره‌های کانال «مانش» است که در ۱۴ مایلی (حدود ۲۲ کیلومتری) ساحل فرانسه واقع شده است. این جزایر با آن‌که از لحاظ فنی بخشی از «پادشاهی متحده بریتانیا» نیست، اما از سوی دولت انگلیس نمایندگی می‌شوند.

/

آخرین اخبار

پیام وزیر صمت برای انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر انقلاب اسلامی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متن پیام «سیدمحمد اتابک» وزیر...

هشدار کردهای سوریه به کردهای تجزیه‌طلب ایران: آمریکا به شما هم خیانت می‌کند

به گزارش خبرآنلاین،  ساکنان کُرد در شمال‌شرق سوریه به...

کدام اماکن ورزشی تهران در طول جنگ مورد آسیب قرار گرفتند؟

حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، در...

توئیت علی لاریجانی برای رهبر جدید انقلاب؛ ان‌شاءالله وجود ایشان منشأ خیر و برکت خواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی لاریجانی دبیر شورای عالی...

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای دل ملت ایران را شاد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز ملی فضای مجازی با...

چهار ستون میراث امام شهید دشمن

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه...

قیمت سیب و پرتقال عید اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین،مهدی بختیاری زاده، مدیر عامل سازمان میادین...

قیمت رسمی دلار، یورو و درهم امروز ۱۷ اسفند/ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار  مبادله‌ای...

بازیکنان استقلال هنوز از جدایی استقبال نکرده‌اند

با در نظر گرفتن شرایط جنگی و توقف فعالیت‌های...

همدستی امارات با متجاوزان در حمله به یک کارخانه آب شیرین کن در ایران

به نقل از خبرآنلاین، این وبگاه بیان کرد که...

مقاومت عراق: پایگاه آمریکا در عراق و منطقه را ۲۴ بار هدف قرار دادیم

به گزارش خبرآنلاین، مقاومت اسلامی در عراق صبح امروز...

جان باختن یکی از افسران پلیس آمریکا در کویت

براساس اطلاعات ارائه‌شده توسط خبرآنلاین، فردی به نام «سورفلی...

اخطار سازمان اطلاعات سپاه به خلبانان رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان اطلاعات سپاه ویدیوئی را...

صنایع خلاق در کنار مردم؛ روایتگر روزهای سخت و امید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

تبلیغات متنی