سه‌شنبه 30 دی 1404

جنتی: ترس دشمنان از سرار سلیمانی و مکتب او باعث شده با استبداد رسانه‌ای نگذارند مردم جهان با این شخصیت تاثیرگذار آشنا شوند / همانطور که یزیدیان نتوانستند مانع گسترش اباعبدالله(ع) شوند، دشمنان امروز اسلام نیز نمی‌توانند باعث فراموشی مکتب شهید سلیمانی شوند


دبیر شورای نگهبان گفت: کسانی که در ترور شهید سلیمانی و همراهانش نقش داشته‌اند حتما تقاص این اقدام غیرانسانی خود را پس خواهند داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی با اشاره به ۱۳ دی سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان او گفت: یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی می‌داریم و از همه کسانی که این روزها در ایران، عراق و سایر کشورها در جهت بزرگداشت شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و یاران‌شان تلاش کردند، تشکر می‌کنیم.

وی افزود: شهید سلیمانی دشمن برجسته جریان‌های تروریستی بود و آنان‌که او را ناجوانمردانه ترور کردند نشان دادند پدرخوانده‌های تروریست‌ها هستند.

جنتی با بیان اینکه آزادگان جهان خونخواه این شهدا هستند، تاکید کرد: کسانی که در ترور شهید سلیمانی و همراهانش نقش داشته‌اند حتما تقاص این اقدام غیرانسانی خود را پس خواهند داد.

وی تصریح کرد: پرورش مومنان مجاهدی مانند شهید سلیمانی که هم در بصیرت و شناخت به موقع جبهه حق موفقند و در دفاع از حق استقامت نشان می‌دهند از برکات حیات طیبه معصومین(ع) و از دستاوردهای درخشان انقلاب اسلامی است.

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: ترس دشمنان از شهید سلیمانی و مکتب او باعث شده، ترور رسانه‌ای این شهید را در دستور کار خود قرار دهند و با استبداد رسانه‌ای نگذارند مردم جهان با این شخصیت تاثیرگذار آشنا شوند.

وی ادامه داد: همانطور که یزیدیان نتوانستند مانع گسترش پیام سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله(ع) شوند، دشمنان امروز اسلام ناب نیز نمی‌توانند باعث فراموشی مکتب شهید سلیمانی شوند.

جنتی ضمن قدردانی از همه کسانی که در جهت معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید سلیمانی تلاش می‌کنند، افزود: تجربه نشان می‌دهد دشمنان انقلاب اسلامی برای تحریف شخصیت قهرمانانی که قابلیت الگوشدن برای جوانان دارند برنامه‌ریزی می‌کنند و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای دلسوز انقلاب باید برای خنثی کردن این توطئه دشمنان تدبیر کنند.

وی ادامه داد: تاسی به مکتب شهید سلیمانی که در امتداد مکتب اسلام اصیل است، وظیفه ارادتمندان آن شهید و راه فراگیر کردن این مکتب است.

جنتی در بخش دیگری از سخنان خود سالروز وفات حضرت ام ‏البنین، همسر امام علی(ع) و مادر گرامی حضرت اباالفضل العباس(ع) را تسلیت گفت و اظهارداشت: این روز که در آستانه آن قرار داریم، روز تکریم مادران و همسران شهداست.

وی ولایتمداری، هزینه دادن و پایداری در راه ولایت را درس مهمی دانست که باید از حضرت ام‌البنین(س) فرا گرفت.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه تربیت الهی فرزندان حماسه‌ای است که مادران مومن در خلق آن نقش تاثیرگذاری دارند، خاطرنشان کرد: مادران و همسران شهدای انقلاب اسلامی حافظان فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

وی در خاتمه از متولیان رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی خواست تا مجاهدت گرانقدر و عظیم مادران و همسران شهدا را به تصویر بکشند.



منبع

آخرین اخبار

ترکیه ادعای فرار عناصر داعش از زندان‌های سوریه را رد کرد

طبق گزارش خبرآنلاین، یکی از مسئولان دولتی ترکیه با...

بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آرژانتین در اتهام‌زنی به سپاه پاسداران

به گزارش خبرآنلاین، متن این بیانیه به این شرح...

آخرین قیمت خودروهای میلیاردی در بازار/ پراید و ساینا چقدر قیمت خورد +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت خودرو...

جاده چالوس از ساعت ۱۴ امروز یکطرفه می‌شود

جانشین رئیس پلیس راهور از یکطرفه شدن محور چالوس...

استفاده از «ریل باس» در ۴ محور بین استانی در دستور کار راه‌آهن و استانداری تهران

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: تکمیل ریل‌های...

جزئیات شیوه جدید عرضه کالابرگ با تثبیت قیمت‌ها/ افزایش قدرت خرید مردم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات شیوه جدید...

آسیب به ۱۸۴ آمبولانس/ ۴ بیمارستان و۳ مرکز بهداشت هدف حمله تروریست‌ها 

رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: در حملات تروریستی،...

هشدار بارش‌های سنگین در ایران از روز جمعه

آفتاب‌‌نیوز : محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی...

آماده باش هلال‌احمر در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روزهای آینده

رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره...

مشکل روغن برطرف شد/ آغاز توزیع گسترده از ۲۰ دی ماه

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که مشکل تأمین...

موشک‌های ایرانی، اسرائیل را به درخواست برای خاتمه جنگ واداشتند

به نقل از خبرآنلاین، «محمد توتونچی» سفیر جمهوری اسلامی...

بازداشت یکی از دانشجویان علوم پزشکی در اعتراضات خارج از دانشگاه

آفتاب‌‌نیوز : دکتر مسعود حبیبی در گفت‌و‌گو...

عراقچی: خواهان جنگ نیستیم اما برای هر وضعیتی آمادگی کامل داریم

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه «هم برای...

استرداد متهمه کلاهبردار توسط پلیس بین الملل فراجا به کشور

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از...

جزئیات زوج‌وفرد امروز؛ پلاک زوج‌ها در خانه بمانند

آفتاب‌‌نیوز :  رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس...

نحوه ارسال لیست بیمه معلمان شاغل در چند مدرسه

اداره کل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی نحوه...

زیباکلام: طبقه تحصیل‌کرده، بنیان‌گذار هسته اصلی انقلاب بود، نه حاشیه‌نشینان

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، صادق زیباکلام در...

سامسونگ با هوش مصنوعی، سلامت مغز کاربران را پایش می‌کند

سامسونگ در تازه‌ترین گام خود در حوزه سلامت دیجیتال...

ریسک‌های اصلی برای اقتصاد جهانی در ۲۰۲۶

با عبور اقتصادها از سال ۲۰۲۵، بعضی از ریسک‌ها...

تبلیغات متنی