سه‌شنبه 25 آذر 1404

حداقل هزینه سرویس مدارس در تهران ۸ میلیون تومان

تسنیم: دبیر انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران با اشاره به اینکه حداقل هزینه سالانه سرویس مدارس در تهران ۸ میلیون تومان است، بازگشت هزینه سرویس مدارس به ازای روزهای تعطیل را به شروط جدیدی منوط کرد!

وضعیت سرویس مدارس در سال تحصیلی جاری، کلاف سردرگمی شده که از همان روزهای نخست مهر با نبود سرویس مدارس و پس از آن در میانه سال تحصیلی و تعطیلات متعدد مدارس به دلیل آلودگی یا برودت هوا با دریافت هزینه به ازای روزهای تعطیل خود را به نمایش گذاشت.

هم‌اکنون دریافت هزینه سرویس مدارس از خانواده‌ها به ازای روزهای تعطیل به دردسری جدید تبدیل شده است که حتی با وجود دو اطلاعیه آموزش و پرورش برای جبران هزینه خدمات ارائه نشده در روزهای تعطیلی مدارس، همچنان لاینحل باقی مانده و خبری از بازگشت هزینه به حساب خانواده‌ها نیست.

در حالیکه طی روزهای اخیر شهلا باقری؛ مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش و مهدی وحدت‌کار؛ مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران هر کدام دیگری را مسئول تعیین تکلیف بازگشت هزینه سرویس مدارس در روزهای تعطیل دانسته و سعی کردند از زیر بار این موضوع شانه خالی کنند این بار دبیر انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران، از شروط جدیدی برای بازگشت این هزینه به خانواده‌ها رونمایی کرد!

مهدیان؛ دبیر انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران درباره بازگشت هزینه سرویس مدارس به ازای روزهای تعطیلات به خانواده‌ها در شهر تهران گفت: در مدت اخیر شاهد بودیم که تعطیلات مدارس به صورت روزانه اعلام می‌شد یا اینکه راننده ساعت 9 شب  متوجه می‌شد صبح فردا تعطیل است در حالیکه رانندگان سرویس مدارس حتی اگر خدمات هم ارائه نکرده باشند مانند یک سرباز آماده‌باش کامل هستند!

وی افزود: رانندگان سرویس مدارس در تعطیلات اخیر بلاتکلیفی را شاهد بودند از سوی دیگر تعطیلات قهری ارتباطی به راننده ندارد با این حال تعطیلات پیش‌بینی نشده در برخی قراردادهای سرویس گنجانده شده است و بر این اساس اگر تعطیلی به صورت غیرپیوسته و تا سقف 30 روز باشد، نیمی از هزینه به خانواده‌ها تحویل می‌شود.

دبیر انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران بیان کرد: اگر تعطیلات مدارس به صورت پیوسته و ناپیوسته بیش از یک ماه باشد، قرارداد سرویس معلق می‌شود و بعد از جلسه با کمیته پشتیبانی انجمن اولیا و مربیان ادامه همکاری منوط به نرخ جدید می‌شود البته اگر قرار باشد از یک ماه تعطیلی مدارس هزینه 15 روز به خانواده‌ها برگردانده شود این موضوع در قرارداد تیپ سرویس ذکر نشده که این ضعف قرارداد است.

مهدیان ادامه داد: قراداد تیپ سرویس مدارس بسیار ناقص است و از سال 86 به آن اعتراض داریم همچنین آخرین مصوبات مربوط به سرویس مدارس برای سال 89 و متن قرارداد برای تمام مدارس یکسان است.

قراردادهای ناقص سرویس مدارس

وی با اشاره به اینکه در قراردادهای بسیاری از مدارس، وضعیت بازگشت هزینه سرویس به ازای روزهای تعطیل ذکر نشده است، متذکر شد: در برخی قراردادها این موضوع ذکر شده و بر این اساس هزینه نیمی از روزهای تعطیل باید به خانواده‌ها بازگشته یا جایگزین داشته باشد البته برخی پیمانکاران اعلام کردند اگر قرار است مبلغی برگردانده شود مابقی کار را با نرخ جدید ادامه می‌دهند با این حال ما تأکید کردیم که شرایط  باید پایدار بماند تا خرداد ماه که مشخص شود کلاس جایگزین خواهیم داشت یا خیر و آن وقت تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

مهدیان در پاسخ به این پرسش که آیا رانندگان سرویس مدارس تنها کارشان در حوزه سرویس مدارس است؟ متذکر شد: عمده رانندگان سرویس مدارس، کارمندانی هستند که در کنار کار خود، رانندگی سرویس را انجام می‌دهند؛ اگر قرار باشد تعطیلات مدارس به صورت روزانه اعلام شود قیمت سرویس مدارس در سال بیش از 30 درصد افزایش می‌یابد از سوی دیگر رانندگان موظف را که هر روز صبح دانش‌آموز را به مدرسه آورده و عصر او را به خانه می‌آورند، از دست می‌دهیم.

بازگشت هزینه‌ها به یک شرط

دبیر انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران درباره سرانجام بازگشت هزینه‌ها به خانواده‌ها گفت: اگر قرار باشد هزینه 15 روز برگردانده شود، ادامه کار با قرارداد و نرخ جدید است چون هنگامی که ما کار سرویس مدارس را در مهر ماه شروع کردیم، قیمت مثلا کوییک 180 میلیون تومان بود و اکنون هزینه تعمیرات و نگه‌داری به قدری برای رانندگان افرایش یافته است که کار شدنی نیست! برخی رانندگان به ما اعلام کردند اگر قرار باشد هزینه 15 روز را برگردانیم باید افزایش عجیب هزینه‌ها را هم در نظر بگیریم که در برخی قراردادها تا 30 درصد لحاظ شده است  با این حال بسیاری از پیمانکاران گفتند که از هزینه خودمان حقوق رانندگان را پرداخت می‌کنیم و 15 روز خرداد ادامه خدمات خواهیم داشت.

8 میلیون تومان حداقل هزینه سرویس در تهران

وی تأکید کرد: در سرویس‌های خصوصی و تاکسیرانی، امکان برگشت پول منطقی و شدنی نیست و اگر راننده کار را رها کند، جایگزین خواهیم داشت؟

مهدیان با انتقاد از نرخ مصوب شورای شهر برای سرویس مدارس گفت: وضعیت ترافیک در مناطق مختلف تهران و ساعات تعطیلی مدارس متفاوت است بنابراین شورای شهر نمی‌تواند یک نرخ ثابت اعلام کند، امسال کمترین مبلغ برای اجرای سرویس در شهر تهران 8 میلیون تومان در سال است.



منبع

آخرین اخبار

محکومیت ۱۸۰ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۱۸۰ میلیارد...

چرخ‌های خسته و جاده‌های ناتمام

ایسنا/مرکزی امروز، ۲۸ سال از زمانی که ۲۶ آذر...

آمریکا بررسی پنج سال سابقه شبکه‌های اجتماعی مسافران خارجی را الزامی می‌کند

اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا (CBP) پیشنهادی ارائه...

فناوری ASD مایکروسافت زمان بارگذاری بازی‌ها را تا 95 درصد کاهش می‌دهد

مایکروسافت با تمرکز بر بهینه‌سازی عملکرد، مدیریت بهتر منابع...

مرتس: آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین موافقت کرد

به گزارش خبرآنلاین، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان شامگاه دوشنبه...

۱۳ جان‌باخته و ۹ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در محور نطنز/ حضور استاندار اصفهان در صحنه

ایسنا/اصفهان رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از افزایش...

محکومیت شدید تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به...

ایجاد بورس سبز سوخت حمل‌ونقل با مکانیزم عرضه و تقاضا در دستور کار است

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه...

بازی خیبر – استقلال تمام شد، مشکلات دو مربی آغاز!

تقابل امروز خیبر با استقلال در ورزشگاه تختی خرم...

واژگونی اتوبوس اصفهان- تهران / ۱۳ نفر کشته شدند

آفتاب‌‌نیوز : علیرضا زمانپور، رئیس اورژانس پیش...

برف و باران سراسر ایران را فرا می‌گیرد

آفتاب‌‌نیوز : حبیب جمشیدی سرپرست دفتر امور...

از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنید

آفتاب‌‌نیوز : سرهنگ هادی عبادی شامگاه دوشنبه...

نقش کلیدی کنترل قند خون پیش از بارداری

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :     زنانی...

هفتمین جلسه کمیته ملی یوزپلنگ آسیایی برگزار شد

هفتمین جلسه کمیته ملی یوزپلنگ آسیایی با حضور حمید...

چرا یخچال سرد نمیکنه ولی فریزر سرد است؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :   درب...

خانه پوشالی OpenAI؛ سقوط از اوج، تا رقابت با گوگل و رقبای جدید

در روزهای پایانی سال ۲۰۲۵، شرکت OpenAI که زمانی...

ولگردی شبانه و مصرف الکل، موجب قتل در دروازه قرآن یزد شد

آفتاب‌‌نیوز : مهدی حسن‌پور با تشریح جزئیات...

تصمیم جدید بنزینی دولت؛ رنو کپچر، میتسوبیشی میراژ و تویوتا کرولا سهمیه بنزین دارند؟

به گزارش خبرآنلاین،طبق اطلاعات رسیده از کارگروه مصوبه اصلاح...

مقابله با بیابان‌زایی نیازمند تقویت دیپلماسی محیط‌ زیستی

معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با...

تنظیم مقررات رمزارزها از اکتبر ۲۰۲۷ آغاز می‌شود

وزارت دارایی انگلیس اعلام کرد این کشور از اکتبر...

سرپرست پژوهشگاه زابل منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم،...

روده خجالتی چیست و چرا باید جدی گرفته شود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :     اضطراب...

وقوع پدیده فرزندخواندگی غیرقانونی در ایران/ علت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز : «حمیدرضا الوند» مدیرکل دفتر کودکان...

کالاس هشدار داد: تضمین‌های امنیتی واقعی باشد، نه روی کاغذ

به گزارش خبرآنلاین، کالاس این اظهارات را امروز دوشنبه...

تغییر فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش+ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرتیپ علیرضا الهامی طی...

تبلیغات متنی