سه‌شنبه 25 آذر 1404

حدود ۲۰ هزار هکتار زمین صنعتی آماده واگذاری در سطح کشور است

ایسنا/زنجان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی فعال در سطح کشور وجود دارد و نزدیک به ۵۰ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در آنها فعالیت می‌کنند.

 علی رسولیان ظهر امروز (۴ بهمن‌ماه) در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی فاز توسعه شهرک صنعتی اشراق زنجان، در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه یکی از ضرورت‌ها ایجاد تولید یا توسعه تولید است، اظهار کرد: در خصوص توسعه تولید، خوشبختانه در سال‌های اخیر تعداد متقاضیان افزایش پیدا کرده و برای سرمایه‌گذاری صنعتی مشکلی نداریم. تامین زیرساخت‌ها از مشکلات توسعه تولید است؛ باید بتوانیم زیرساخت‌های لازم از جمله زمین، آب، برق و گاز را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ هزار هکتار زمین صنعتی آماده واگذاری در سطح کشور وجود دارد، تصریح کرد: در برخی از مناطق کاستی‌ها و تقاضاهایی وجود داشت که باید زمین موردنیاز را تامین می‌کردیم.

این مسئول با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۶ هزار هکتار زمین به شهرک‌های صنعتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: این مقدار زمین، اغلب نیازها را در بسیاری از مناطق تامین کرده است. امسال نیز در برخی نقاطی که همچنان کسری‌هایی وجود داشت، حدود ۲۰۰۰ هکتار زمین جدید اضافه شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در استان زنجان و شهر زنجان نیازمند توسعه شهرک‌ها و ناحیه‌های صنعتی هستیم، اذعان کرد: زمین ۲۰۰ هکتاری که زیرساخت مناسبی دارد در زنجان اضافه شده است.

رسولیان افزود: در سطح کشور حدود ۱۳۰۰ پروژه در حال اجرا داریم که حدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار این پروژه‌ها است و برای تامین زیرساخت‌های شهرک‌های نهایی شهرک صنعتی کشور است.

مدیرعامل صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه بسیار حائز اهمیت است که ما به سمت فناوری، نوآوری، دانشی شدن بنگاه‌ها و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برویم، تشریح کرد: برای این مسئله نیز نیازمند این بودیم که مناطقی را اختصاص دهیم.

این مسئول گفت: توسعه شهرک‌های فناوری از برنامه‌های اصلی ما است؛ از اینرو در حال حاضر ۴۰ شهرک در سطح کشور مجوز گرفته که یکی از آنها برای استان زنجان است و امروز شاهد مکان‌یابی آن بودیم که کار آن از ابتدای سال آینده آغاز خواهد شد. در این شهرک عمدتا شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایعی که تولیدات پاک و آلودگی کمتری دارند، مستقر خواهند شد.

وی اضافه کرد: ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی فعال در سطح کشور وجود دارد که نزدیک به ۵۰ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در آنها فعالیت می‌کنند. در این شهرک‌های صنعتی بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند.

رسولیان با بیان اینکه حدود ۱۳ درصد این واحدهای صنعتی تعطیل هستند، خاطرنشان کرد: این ۱۳ درصد در کمتر از دو سال گذشته ۱۸ درصد بود و خوشبختانه روند کاهشی داشته‌ایم. طرح افزایش تولید از برنامه‌های مهم وزارت صمت است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال حدود ۱۷۰۰ واحدی که زیر ۵۰ درصد کار می‌کردند به شهرک‌ها بازگشتند و بیش از ۵۰ درصد کار می‌کنند. همچنین حدود ۱۳۰۰ واحد که تعطیل کامل بودند که خوشبختانه مجددا به چرخه تولید بازگشتند که امیدواریم این فرایند با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.



منبع

آخرین اخبار

محکومیت ۱۸۰ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۱۸۰ میلیارد...

چرخ‌های خسته و جاده‌های ناتمام

ایسنا/مرکزی امروز، ۲۸ سال از زمانی که ۲۶ آذر...

آمریکا بررسی پنج سال سابقه شبکه‌های اجتماعی مسافران خارجی را الزامی می‌کند

اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا (CBP) پیشنهادی ارائه...

فناوری ASD مایکروسافت زمان بارگذاری بازی‌ها را تا 95 درصد کاهش می‌دهد

مایکروسافت با تمرکز بر بهینه‌سازی عملکرد، مدیریت بهتر منابع...

مرتس: آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین موافقت کرد

به گزارش خبرآنلاین، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان شامگاه دوشنبه...

۱۳ جان‌باخته و ۹ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در محور نطنز/ حضور استاندار اصفهان در صحنه

ایسنا/اصفهان رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از افزایش...

محکومیت شدید تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به...

ایجاد بورس سبز سوخت حمل‌ونقل با مکانیزم عرضه و تقاضا در دستور کار است

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه...

بازی خیبر – استقلال تمام شد، مشکلات دو مربی آغاز!

تقابل امروز خیبر با استقلال در ورزشگاه تختی خرم...

واژگونی اتوبوس اصفهان- تهران / ۱۳ نفر کشته شدند

آفتاب‌‌نیوز : علیرضا زمانپور، رئیس اورژانس پیش...

برف و باران سراسر ایران را فرا می‌گیرد

آفتاب‌‌نیوز : حبیب جمشیدی سرپرست دفتر امور...

از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنید

آفتاب‌‌نیوز : سرهنگ هادی عبادی شامگاه دوشنبه...

نقش کلیدی کنترل قند خون پیش از بارداری

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :     زنانی...

هفتمین جلسه کمیته ملی یوزپلنگ آسیایی برگزار شد

هفتمین جلسه کمیته ملی یوزپلنگ آسیایی با حضور حمید...

چرا یخچال سرد نمیکنه ولی فریزر سرد است؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :   درب...

خانه پوشالی OpenAI؛ سقوط از اوج، تا رقابت با گوگل و رقبای جدید

در روزهای پایانی سال ۲۰۲۵، شرکت OpenAI که زمانی...

ولگردی شبانه و مصرف الکل، موجب قتل در دروازه قرآن یزد شد

آفتاب‌‌نیوز : مهدی حسن‌پور با تشریح جزئیات...

تصمیم جدید بنزینی دولت؛ رنو کپچر، میتسوبیشی میراژ و تویوتا کرولا سهمیه بنزین دارند؟

به گزارش خبرآنلاین،طبق اطلاعات رسیده از کارگروه مصوبه اصلاح...

مقابله با بیابان‌زایی نیازمند تقویت دیپلماسی محیط‌ زیستی

معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با...

تنظیم مقررات رمزارزها از اکتبر ۲۰۲۷ آغاز می‌شود

وزارت دارایی انگلیس اعلام کرد این کشور از اکتبر...

سرپرست پژوهشگاه زابل منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم،...

روده خجالتی چیست و چرا باید جدی گرفته شود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :     اضطراب...

وقوع پدیده فرزندخواندگی غیرقانونی در ایران/ علت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز : «حمیدرضا الوند» مدیرکل دفتر کودکان...

کالاس هشدار داد: تضمین‌های امنیتی واقعی باشد، نه روی کاغذ

به گزارش خبرآنلاین، کالاس این اظهارات را امروز دوشنبه...

تغییر فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش+ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرتیپ علیرضا الهامی طی...

تبلیغات متنی