سه‌شنبه 19 اسفند 1404

خون رزمندگان نجباء و مسیحیان در سوریه آمیخته شد / پشت‌پرده هجوم تبلیغاتی علیه مقاومت

به گزارش جام جم آنلاین از مرکز ارتباطات و امور رسانه‌ای نُجَباء در ایران، دبیرکل مقاومت اسلامی نجباء از طریق پیام‌رسان اسکایپ در کنفرانس «دین و دنیا؛ گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها در جهان جدید» که از سوی اتحادیه جهان مسیحیت در روسیه برگزار می‌شود، سخنرانی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «اکرم الکعبی» با تأکید بر محوریت انسان ـ از هر رنگ و نژاد ـ به‌عنوان عنصری مشترک در همه ادیان، اظهار داشت: ما در مقاومت عراق، از قدیسان بزرگ خود یعنی رسول الله (ص) و امام علی (ع) فضائل اخلاقی، ضرورت حاکمیت عدل، ظلم‌ستیزی، یتیم‌نوازی و خوش‌رفتاری با هم‌نوع، حتی اگر کیش و اندیشه‌مان یکی نباشد، را آموخته‌ایم.

وی ضمن انتقاد از توطئه‌ها در راستای معرفی غلط اسلام و ترسیم سیمایی خشن و خونریز از مسلمانان، خاطرنشان ساخت: ما فرزندان نُجَباء هستیم. این جنبش بر پایه باور به زشتی ظلم و لزوم یاری ستمدیدگان تا فراگیر شدن عدالت شکل گرفته است. به همین منظور جهت کمک به مردم مظلوم سوریه و نجات آن‌ها وارد عمل شدیم؛ بی‌آنکه به نژاد، رنگ یا دینشان توجه کنیم. يك وجب از خاک سوریه نیست که اثری از فعالیت نُجَباء در آن نباشد.

دبیرکل نُجَباء سپس به پروژه مشترک آمریکا، اسرائیل و رژیم‌های مزدور آن‌ها در منطقه برای تجزیه عراق با توسل به تروریسم تکفیری پرداخت و گفت: فرزندان ملت با فتوای زعیم شیعیان عراق (آیت‌الله‌العظمی سیستانی) قیام کردند و الحشد الشعبی برای مبارزه علیه دشمنان تشکیل شد.

الکعبی ادامه داد: رزمندگان جنبش نُجَباء نیز پیشگام نیروهای ایثارگر، در نبرد با مهاجمان خبیث جان‌فشانی کردند. مناطقی که ابتدا هدف حملات عناصر تروریست قرار گرفت، محل سکونت اقلیت‌های مسیحی و ایزدی بود؛ ولی ما بر اساس نگاه انسانی و بدون توجه به تفاوت در دین، اقدام به دفاع کردیم و خون‌مان با خون مسيحيان و سایر اقلیت‌های دینی به زمین ریخت.

وی با محکوم کردن حملات همه‌جانبه سیاسی ـ تبلیغاتی علیه مقاومت که به‌وسیله آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و پول‌پاشی رژیم‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس مدیریت می‌شود، دلیل این هجمه پرفشار را شکست طراحی‌های مجرمانه دشمنان در سطح منطقه دانست.

دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در همین زمینه تصریح کرد: ما كسانی هستیم که چهره‌هایمان را در منظر رسانه‌ها و افکار عمومی، تخریب و پیروزی‌هایمان بر نیروهای تاریکی را تکذیب می‌کنند. ما همان کسانی هستیم که برای دفع خطر تکفیری‌ها در سنگر ایستاده‌ایم، در حالی که جنگنده‌های ارتش اشغالگر آمریکا بمباران‌مان می‌کنند. با این‌همه ثروتی که زیر پا داریم، هنوز شهرهایمان دچار فقر و گرسنگی است، زیرا آمریکا و هم‌پیمانانش نمی‌خواهند اقتصاد ما شکل بگیرد و نیروگاه‌های برق در کشورمان ساخته شود.

شیخ اکرم الکعبی در پایان نطق اسکایپی خود خطاب به حاضران در کنفرانس گفت: عزیزان! ما مفتخریم که بخشی از ائتلاف شریف شما هستیم؛ ائتلافی که شخصیت‌های فاضل جهان در آن حضور دارند. بسیار خوشحالم که صدای عراق در بین شما شنیده می‌شود و امیدوارم که پژواک آن در قلب‌هایتان جای بگیرد، پیش از آنکه به گوش‌های شما برسد.

آخرین اخبار

پیام وزیر صمت برای انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر انقلاب اسلامی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متن پیام «سیدمحمد اتابک» وزیر...

هشدار کردهای سوریه به کردهای تجزیه‌طلب ایران: آمریکا به شما هم خیانت می‌کند

به گزارش خبرآنلاین،  ساکنان کُرد در شمال‌شرق سوریه به...

کدام اماکن ورزشی تهران در طول جنگ مورد آسیب قرار گرفتند؟

حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، در...

توئیت علی لاریجانی برای رهبر جدید انقلاب؛ ان‌شاءالله وجود ایشان منشأ خیر و برکت خواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی لاریجانی دبیر شورای عالی...

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای دل ملت ایران را شاد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز ملی فضای مجازی با...

چهار ستون میراث امام شهید دشمن

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه...

قیمت سیب و پرتقال عید اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین،مهدی بختیاری زاده، مدیر عامل سازمان میادین...

قیمت رسمی دلار، یورو و درهم امروز ۱۷ اسفند/ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار  مبادله‌ای...

بازیکنان استقلال هنوز از جدایی استقبال نکرده‌اند

با در نظر گرفتن شرایط جنگی و توقف فعالیت‌های...

همدستی امارات با متجاوزان در حمله به یک کارخانه آب شیرین کن در ایران

به نقل از خبرآنلاین، این وبگاه بیان کرد که...

مقاومت عراق: پایگاه آمریکا در عراق و منطقه را ۲۴ بار هدف قرار دادیم

به گزارش خبرآنلاین، مقاومت اسلامی در عراق صبح امروز...

جان باختن یکی از افسران پلیس آمریکا در کویت

براساس اطلاعات ارائه‌شده توسط خبرآنلاین، فردی به نام «سورفلی...

اخطار سازمان اطلاعات سپاه به خلبانان رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان اطلاعات سپاه ویدیوئی را...

صنایع خلاق در کنار مردم؛ روایتگر روزهای سخت و امید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

تبلیغات متنی