پنج‌شنبه 2 بهمن 1404

رضاوند: اشتباهات داوران سهوی است/ مهم‌ترین هدف، هدف تیمی است

بازیکن تیم فوتبال استقلال می‌گوید اشتباهات داوران در مسابقات، سهوی است و داوران رقابت های لیگ برتر، داوران باشرفی هستند.

آرش رضاوند، بازیکن تیم فوتبال استقلال در گفت و گو با ایسنا، درباره شرایط این روزهای خود و وضعیت مصدومیت خود اظهار کرد: در حال فیزیوتراپی هستم و شرایطم مقداری بهتر شده است. فکر می‌کنم تا به آمادگی برسم، حداقل یک تا ۲ هفته طول بکشد اما سعی می‌کنم در زودترین زمان ممکن، برگردم. 

او در پاسخ به این سوال که آیا به بازی استقلال مقابل تراکتور در رقابت های جام حذفی می‌رسد؟ گفت: بعید می‌دانم که به این بازی برسم. 

رضاوند درباره شرایط این روزهای آبی پوشان پایتخت و نتایج کسب شده استقلال در رقابت های لیگ برتر خاطرنشان کرد: ما فاصله زیادی تا صدر جدول نداریم و ۲ امتیاز اختلاف ما با صدرجدول است. تعطیلات لیگ هم باعث شد تا تیم‌ها از شرایط ایده آل خود دور شوند. فکر می‌کنم تا ۲ هفته دیگر بتوانیم به مرز آمادگی تیمی برسیم اما در کل چیز نگران کننده‌ای نیست و تلاش خود را می‌کنیم به شرایط ایده آل خود دست پیدا کنیم. 

بازیکن تیم فوتبال استقلال درباره اعتراضاتی که تیمش نسبت به عملکرد داوری دارد و در پاسخ به این سوال که چقدر تصمیم های تیم داوری در نتایج استقلال تاثیرگذار بوده است، خاطرنشان کرد: به نظر من خیلی تاثیر داشته است. اگر در بازی قبلی استقلال، آن توپی که واضح به دست بازیکن مس رفسنجان برخورد کرد، پنالتی اعلام می‌شد، شرایط متفاوت می‌شد. آن توپ هم توپی نبود که بگوییم داور ندید یا صحنه ۵۰-۵۰ بود. در این چند هفته، چند صحنه واضح داوری شکل گرفته که به ضرر تیم ما بوده است. 

رضاوند افزود: هر تیمی قبل از اینکه با ما بازی کند، بیانیه می‌دهد که ما از داوری می‌ترسیم و همین مساله به نظر من روی داوری تاثیرگذار است اما به طور کلی این اشتباهات سهوی است و داوران ما جزو داوران با شرف لیگ برتر هستند. تنها خواسته ما این است که عدالت رعایت شود. 

او درباره تقابل آبی‌های پایتخت با تیم فوتبال تراکتور در هفته پانزدهم رقابت‌های لیگ برتر و رقابت‌های جام حذفی گفت: مصدومان و محرومان بازی قبلی‌مان مقداری زیاد بود اما ۴-۳ بازیکن تیم، به بازی با تراکتور می رسند. قطعا شرایطمان بهتر خواهد شد و باید ببینیم در بازی جام حذفی چند بازیکن دیگر به تیم اضافه می‌شوند. در بازی‌های قبلی، به خاطر مصدومان و محرومان، مقداری دست مربی بسته بود اما شرایط تیم در آینده بهتر خواهد شد. 

بازیکن تیم فوتبال استقلال درباره پایان نیم فصل اول لیگ برتر و شرایط تیمش برای شروع نیم فصل دوم این مسابقات خاطرنشان کرد: تیم ما، جزو تیم های خوب لیگ است و ما در همه پست‌ها، بازیکنان خیلی خوبی داریم. فقط تعداد محروم و مصدوم تیم در این چند هفته باعث شد اذیت شویم اما استقلال به طور کلی شرایط خوبی دارد. 

رضاوند در پایان هدف گذاری خود و عملکرد فنی خود در این فصل مسابقات تاکید کرد: مهم ترین، هدف، هدف تیمی است و اینکه بتوانیم قهرمانی خود را تکرار کنیم. من هم تلاش خود را می‌کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم و امیدوارم پس از دوران مصدومیتم، شرایط بهتری را رقم بزنم؛ طوری که بتوانم شانس حضور در تیم ملی را هم داشته باشم. 



منبع

آخرین اخبار

کنگری: توزیع روغن هنوز قطره چکانی است/ برنج هندی ۴۰ هزار تومان ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک ماه از کمبود روغن...

تعهد تاجرنیا به هواداران استقلال در خصوص جذب بازیکنان خارجی

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در خصوص آخرین...

تکان قیمت خودرو در یک ماه گذشته؛ کدام خودرو گران شد؟+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت خودروهای...

ناتو: هیچ توافقی در خصوص حاکمیت گرینلند به نفع آمریکا صورت نگرفته است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از الجزیره،...

زمان پرداخت عیدی کارگران / حداقل «قانونی» عیدی کارگران چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پرداخت عیدی کارمندان و کارگران...

تصاویر مراسم گرامیداشت شهید فرج الله شوشتری با حضور سردار وحیدی

مراسم یادبود شهید فرج الله شوشتری به‌مناسبت یادداشت از...

بازیکن تازه‌وارد خارجی پرسپولیس وارد تهران شد +عکس

دنیل گرا پس از دستیابی به توافقات مورد نظر...

گفت‌وگوی گروسی و عبدالعاطی درباره پرونده هسته‌ای ایران

به گزارش خبرآنلاین، «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی...

مربی برجسته فوتبال ایران، جدیدترین شاگرد خود را معرفی کرد

در گذشته‌ای نه چندان دور در فوتبال ایران، هر...

خبر مهم وزیر اقتصاد/همه مردم می‌توانند تسهیلات بگیرند/زمان + مبلغ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید علی مدنی...

روسیه: به تقویت همکاری‌های راهبردی با ایران متعهد هستیم

بر اساس گزارش خبرآنلاین، در نتیجه نشست بخش روسی...

مدافع راست تازه تیم پرسپولیس به سوی تهران می‌آید

دنیل گرا، مدافع مجارستانی ۳۰ ساله که به تازگی...

ده سال از آن زمان گذشته است؛ کودکان در برابر ژاپن نترسیدند

تیم ملی امید ایران در زمستان سال ۱۳۹۴ مشغول...

چرا حقوق بازنشستگان در دی‌ماه کم شد؟/جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  در هفته‌های اخیر، بیمه تکمیلی...

جدیدترین موضع گیری سخنگوی وزارت خارجه قطر درباره ایران و غزه

به گزارش خبرآنلاین، ماجد الانصاری سخنگوی وزارت امور خارجه...

کالاس: هیچ فردی مجاز به اشغال کشور دیگری نیست، چه در اوکراین و چه در گرینلند

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از الجزیره، کایا...

سپاه پاسداران در قزوین بیانیه صادر کرد

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین و با اعلام روابط...

اعلام نرخ جدید دلار و یورو / ریزش قیمت آغاز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با اجرای سیاست تک‌نرخی شدن ارز...

اقدام نهایی اوسمار در ارتباط با باشگاه پرسپولیس

پس از شکست تیم پرسپولیس در شیراز، سرمربی این...

ترکیه ادعای فرار عناصر داعش از زندان‌های سوریه را رد کرد

طبق گزارش خبرآنلاین، یکی از مسئولان دولتی ترکیه با...

بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آرژانتین در اتهام‌زنی به سپاه پاسداران

به گزارش خبرآنلاین، متن این بیانیه به این شرح...

آخرین قیمت خودروهای میلیاردی در بازار/ پراید و ساینا چقدر قیمت خورد +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت خودرو...

تبلیغات متنی