جمعه 24 بهمن 1404

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس: وزارت ارشاد نفوذی دارد

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس معتقدند که در بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نفوذی‌هایی وجود دارند که می‌خواهند با حاشیه‌سازی تمرکز و رویکرد مثبت دولت را برای انجام امور بر هم بزنند.

حجت‌الاسلام مجید نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی درباره جلسه فوق‌العاده روز گذشته این کمیسیون با دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از هشدار اعضای کمیسیون به وزیر مبنی بر وجود نفوذ در بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد خبر داد.

وی با بیان اینکه با توجه به حواشی و مسائل مهمی که اخیرا در جشنواره فیلم فجر رخ داده است این جلسه را برگزار کرده‌اند گفت: وزیر محترم فرهنگ و ارشاد با حضور در این جلسه به سؤالات و مسائل همکاران ما به‌طور کامل پاسخ دادند. ایشان گزارشات خود را مبنی بر وجود فیلم‌هایی با موضوع خانواده و دفاع مقدس در جشنواره فیلم فجر ارائه دادند که با گزارش‌های ما همخوان و درست بود. ما هم از رویکرد ایشان و همکارانشان در سینما و جشنواره فیلم فجر تقدیر و تشکر کردیم و گفتیم که این رویکرد مورد تأیید و حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی درباره سخنان نویسنده فیلم نمور که منجر به حواشی برای جشنواره فیلم فجر شد گفت: وزیر نسبت به این موضوع، گزارش اقدامات خود و همکارانش را بیان کرد و از موضع خود نسبت به فرد مذکور و اینکه فرد نیز متوجه اشتباه خود شده و پشیمان است خبر داد. ما نیز به ایشان گفتیم که این مسائل می‌تواند زحمات شما و همکارانتان را به حاشیه ببرد.

بیشتر بخوانید:

وی بیان کرد: ما نیز معتقد بودیم که این حواشی خصوصاً در فضای رسانه‌ای از عمد بوده و به‌خاطر رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید است. عده‌ای می‌خواهند دولت را دچار حاشیه و مسأله کنند. ما هم این را می‌دانیم که برخی می‌خواهند تمرکز و رویکرد مثبت دولت را برای انجام امور بر هم بزنند. بنابراین به عقیده ما و همکارانمان این حاشیه‌ها نشان می‌دهد که در بدنه وزارت فرهنگ و در میان حوزه‌های آنجا نفوذ وجود دارد. بدنه و نیروی انسانی کارآمد با افکار جامع و پایبند به ارزش‌های ایرانی و اسلامی در دولت هست اما نسبت به احتمال نفوذ نیز هشدار دادیم و به وزیر محترم در این باره تذکر دادیم. منظور این است که بخشی از این مشکلات و موانع محصول حضور افرادی است که اعتقادی به این مبانی ندارند.

وی توضیح داد درست است که هنرمندان و نویسندگان فیلم عضو بدنه دولت نیستند اما فیلمی که مشخص است از نظر محتوایی دچار اشکال است و با مبانی دینی ما همخوانی ندارد، چرا به جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرده است که بعد نویسنده آن بخواهد برای توجیه محتوای فیلم این حرف‌ها را بزند. حتی یک فیلم با چنین محتوایی در جشنواره فیلم فجر زیاد است.

نصیرایی گفت: البته باید در نظر داشت که از زمان روی کار آمدن دولت چند ماه بیشتر نگذشته است و در این مدت کم بسیاری از افرادی که در بدنه بخش‌های سینمایی و وزارت فرهنگ مشغول به‌کارند از گذشته حضور دارند. بنابراین برخی از موارد و چارچوب‌ها قبل از حضور وزیر جدید و همکارانش شکل گرفته است اما مقرر شد که از الان برای جشنواره فیلم فجر سال بعد، برنامه‌ریزی دقیقی صورت بگیرد تا ضعف‌های این دوره وجود نداشته باشد.

او در پایان خاطرنشان ساخت که باید هنر کشور ما برآمده از دل نگاه توحیدی و مورد قبول ادیان الهی و در راستای ترویج ارزش‌های انسانی باشد.

219

آخرین اخبار

جاده هراز دو طرفه شد

رییس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا از دو...

هشدار راهداری خوزستان درباره تقویت سامانه بارشی

مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای...

مردم ۱۲۱ هزار میلیارد تومان با کالابرگ خرید کردند

رئیس‌کل بانک مرکزی از خرید بیش از ۱۲۱ هزار...

اتفاق مهم در بازار مسکن/ سرمایه‌گذاران از این بازار به مسکن کوچ می‌کنند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رصد بازار نشان می‌دهد مشتری...

استراتژی نادرست و آسیب جدی به پرسپولیس؛ میلیون‌ها دلار به فنا رفت!

جدایی دانیال اسماعیلی‌فر از پرسپولیس به موضوعی جنجالی برای...

آماده‌باش امدادگران هلال احمر درپی ورود سامانه بارشی جدید به کشور

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل...

عرضه جدید خودروهای وارداتی از ۲۵ بهمن/ این ۵ مدل خودروی خارجی به فروش می‌رسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متقاضیان می‌ توانند از روز...

ممنوعیت‌های فناوری آمریکا علیه چین متوقف شد

دولت ترامپ پیش از دیدار رؤسای جمهور دو کشور...

اعتراف باراک درباره ارتباط با اپستین: از اشتباهات او آگاهی نداشتیم

به نقل از خبرآنلاین، «ایهود باراک»، نخست وزیر سابق...

بزرگترین اقدام اصلاحی در ساختار بودجه چه بود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن زنگنه نماینده «تربت حیدریه...

زمین‌لرزه در شمال افغانستان؛ ۳ نفر زخمی شدند

مقام‌های بهداشتی افغانستان بامداد امروز (جمعه) اعلام کردند در پی...

انسداد آزادراه قزوین-رشت به علت ریزش کوه

آفتاب‌‌نیوز : سرهنگ ناصر قلی‌نیا با اعلام...

آخرین نرخ بیکاری اعلام شد/ روند کاهشی طی ۱۰ سال اخیر

طبق آخرین اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ساله...

آغاز رقابت بیش از ۱۷۲ هزار داوطلب در آزمون دکتری 

بیش از ۱۷۲ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۵...

دانشمندان روشی جدید برای کند کردن روند زوال حافظه یافتند

پژوهشگران نیویورکی گام دیگری در نبرد طولانی با بیماری...

کاهش مصرف نمک در یک هفته چه تأثیری بر فشار خون دارد؟

با این حال، یافته‌های جدید نشان می‌دهد برخی اقدامات...

تغییر عجیب قیمت‌ها در بازار خودرو/ این خودرو ۳۷۰ میلیون تومان گران شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت خودروهای داخلی...

پرسپولیس مسیر دست‌یابی به قهرمانی را شناسایی کرد

تیم پرسپولیس در حال آماده‌سازی خود برای نبرد مهمی...

‌شورای عالی کار، پیشنهاد حق مسکن ۵ میلیونی را می‌پذیرد؟

به گزارش خبرآنلاین شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ سیصد و...

سقوط مرگبار در ارتفاعات دورود؛ یک کوهنورد جان باخت

آفتاب‌‌نیوز :  حادثه سقوط در ارتفاعات چشمه...

سردار تاجره فرمانده انتظامی استان مرکزی شد

آفتاب‌‌نیوز : شهریور ماه ۱۴۰۱ سردار هادی...

هشدار هلال‌احمر درباره خطر کولاک و سرمازدگی/ آماده‌باش تیم‌های عملیاتی

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت...

مهندسان با حضور در عرصه شورای شهر می توانند اتفاقات مهمی برای توسعه شهری رقم بزند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور...

تبلیغات متنی