جمعه 26 دی 1404

سرلشکر ایزدی: حاج قاسم در بعثت درونی و بیرونی مجاهدت کرد

سرلشکر ایزدی گفت: اقدامات شهید سلیمانی در منطقه جنوب غرب آسیا باعث شد مردم منطقه به ارزش‌های انقلاب اسلامی توجه کنند و نقطه عطفی در مبارزات منطقه شد.

سرلشکر مصطفی ایزدی معاون امور راهبردی و اشراف ستاد کل نیروهای مسلح امروز در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: نماد باشکوه انقلاب اسلامی در جهاد اکبر و جهاد افضل است که در تفکر به حکمت می‌رسد و در حکمت به ولایت ختم می‌شود. شهید حاج قاسم سلیمانی در بعثت درونی و بیرونی مجاهدت کرد، قیام الی الله کرد و فرمایش امام رضا (ع) را با جان دریافت کرد که کلمه «لا اله الا الله» شرطی دارد و آن ورود با ولایت است. وی در این مسیر به عنوان سرباز ولایت حیات سراسر برکتش را در جهت رهایی انسان‌ها قرار داد، نه فقط انسان‌های ایران اسلامی و نه فقط انسان‌های منطقه. او با آموزه امام خمینی و مقام معظم رهبری حرکت کرد و محبوب دل‌ها شد.

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با اشاره به مراسم باشکوه تشییع سردار سلیمانی گفت: مراسم فوق‌العاده تشییع سردار سلیمانی نه تنها در استان‌های ایران، نه تنها عراق بلکه مراسماتی که در جهان برگزار شد نشان دهنده حب انسان‌های آزادی‌خواه به این سرباز پاکباز انقلاب اسلامی بود. تنها در هندوستان ۵۰۰ مراسم برگزار شد.

معاون امور راهبردی و اشراف ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: سردار سلیمانی فرزند انقلاب اسلامی است. هر انقلابی برای آنکه خودش را خوب معرفی کند می‌گوید دست پروردگانم چه کسانی هستند، انقلاب‌های مارکسیستی و ناسیونالیستی هیچ کدام نتوانسته و نمی‌توانند مثل حاج قاسم و ابومهدی المهندس و دیگر سرداران به دنیا عرضه کنند. انقلاب اسلامی می‌گوید از یکی از روستاهای کرمان چنین انسانی را ساختم که برای مردم منطقه و جهان، الهام بخش است.

وی بیان داشت: دشمن همه مناصب دیپلماتیک را کنار گذاشت و چون فرزند ناخلف معاویه به صورت علنی شهادت این بزرگوار را برعهده گرفت. برای اینکه او در طول ۴۰ سال و در دو دوره ۲۰ ساله در رابطه با انقلاب اسلامی در صحنه‌های مختلف علیه شیطان بزرگ و عوامل آن، صهیونیسم بین‌الملل حرکت و وضعیتی ایجاد کرد که سرمایه گذاری‌های عظیم دشمن و برنامه ریزی سیاسی آنان را نقش بر آب کرد. او علاوه بر اینکه در منطقه نقشه دشمن را نقش بر آب کرد معمار مقاومت و جبهه پیروان راه امام و مقام معظم رهبری بود.

سرلشکر ایزدی گفت: در جبهه با این شهید بزرگوار همرزم بودم و زمانی که در قرارگاه نجف اشرف با دفاع متحرک دشمن مواجه بودیم، دشمن به مهران حمله کرد و رزمندگان لشکر ۴۱ ثارالله به منطقه گسیل شد، نصرت الهی را دیدم. ما حداقل ۷۲ گردان نیاز داشتیم، ولی چون در جبهه‌های مختلف درگیر بودیم ۳۳ گردان بیشتر نتوانستیم ببریم، اما با همین تعداد نه تنها مهران آزاد شد بلکه بر زرباطیه عراق نیز تسلط پیدا کردیم. شهید سلیمانی در این عملیات مثل بقیه عملیات‌ها پیشتاز بود.

معاون امور راهبردی و اشراف ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در شب‌های قدر عملیات کربلای ۵ که ۵۰۰ قبضه تانک، ۳۰۰ قبضه توپ در زمینی محدود یعنی کانال ماهی و پل قرار داشت، او به همراه فرماندهان و ۶۰ تخریبچی چنان حماسه آفریدند که در تاریخ جنگ‌های بشری بی‌نظیر است.

سرلشکر ایزدی افزود: اینکه محمد بروجردی به شهادت می‌رسد و سردار سلیمانی محفوظ می‌ماند از قضا و قدر خداوند است وگرنه باید هزاران بار در جبهه‌های دفاع مقدس به شهادت می‌رسید. در فتح‌المبین مجروح شد، اما چیزی از آن نگفت. در عملیات کربلای ۵ با صلابت ایستاد و در کنار رزمنده‌ها ایثار کرد و راه شهدا را تداوم بخشید. دیدیم که او چگونه با عاطفه، رهبر و فرمانده نیروی خود است و اینگونه پیروزی‌های بزرگ را به ارمغان آورد. خودش خواست در شرق کشور ماموریت بگیرد و کار ارزشمندی را به منصه ظهور رساند.

وی در خصوص ویژگی‌های دیگر شهید سلیمانی تصریح کرد: در مجموعه نیروی زمینی، شهید سلیمانی از فرماندهان بااخلاص و بااخلاقی بود که مردم منطقه را به سمت امنیت سوق داد. کار بزرگ او پیرامون جمهوری اسلامی فواید بسیاری برای حال و آینده انقلاب دارد. کار شهید سلیمانی در منطقه جنوب غرب آسیا از یک جهت باعث شد مردم منطقه به ارزش‌های انقلاب اسلامی توجه کنند. در جنگ ۳۳ روزه در جایی که او و سید مقاومت (سید حسن نصرالله) حضور داشتند توانستند ارتش صهیونیستی را شکست دهند. کاری که او انجام داد نقطه عطفی در مبارزات منطقه است.

سرلشکر ایزدی گفت: کار دیگر او این بود که مجموعه‌های مقاومت را خودکفا کرد. رزمندگان فلسطینی در محاصره غزه برای اعتلای کلمه «لا اله الا الله، محمد رسول الله» به سمت پایتخت رژیم صهیونیستی موشک شلیک کردند. کار بزرگ در یمن و قدرتی که به انقلاب داده است با ورود به مناطق محاصره تکمیل شد. کاری که در نجات بغداد و وحدت عراق انجام داد کسی نمی‌توانست انجام دهد. آمریکا هفت میلیارد دلار هزینه کرد، اما ما در این صحنه‌ها پیروز بودیم.

وی با اشاره به شرایط امروز کشور اظهار داشت: ایران ۴۳ سال در حال مبارزه است، ۱۷هزار تن از ما را منافقین شهید کردند و امروز نیز در جنگ ترکیبی دشمن هستیم.



منبع

آخرین اخبار

هشدار بارش‌های سنگین در ایران از روز جمعه

آفتاب‌‌نیوز : محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی...

آماده باش هلال‌احمر در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روزهای آینده

رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره...

مشکل روغن برطرف شد/ آغاز توزیع گسترده از ۲۰ دی ماه

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که مشکل تأمین...

موشک‌های ایرانی، اسرائیل را به درخواست برای خاتمه جنگ واداشتند

به نقل از خبرآنلاین، «محمد توتونچی» سفیر جمهوری اسلامی...

بازداشت یکی از دانشجویان علوم پزشکی در اعتراضات خارج از دانشگاه

آفتاب‌‌نیوز : دکتر مسعود حبیبی در گفت‌و‌گو...

عراقچی: خواهان جنگ نیستیم اما برای هر وضعیتی آمادگی کامل داریم

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه «هم برای...

استرداد متهمه کلاهبردار توسط پلیس بین الملل فراجا به کشور

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از...

جزئیات زوج‌وفرد امروز؛ پلاک زوج‌ها در خانه بمانند

آفتاب‌‌نیوز :  رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس...

نحوه ارسال لیست بیمه معلمان شاغل در چند مدرسه

اداره کل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی نحوه...

زیباکلام: طبقه تحصیل‌کرده، بنیان‌گذار هسته اصلی انقلاب بود، نه حاشیه‌نشینان

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، صادق زیباکلام در...

سامسونگ با هوش مصنوعی، سلامت مغز کاربران را پایش می‌کند

سامسونگ در تازه‌ترین گام خود در حوزه سلامت دیجیتال...

ریسک‌های اصلی برای اقتصاد جهانی در ۲۰۲۶

با عبور اقتصادها از سال ۲۰۲۵، بعضی از ریسک‌ها...

پایان سلطه تسلا: BYD با فروش ۲/۲ میلیونی پیشتاز بازار خودروهای برقی شد

شرکت چینی BYD با فروش بی‌سابقه خودروهای تمام‌برقی، برای...

معاون دفتر پزشکیان: جای نگرانی در توزیع و قیمت کالاهای اساسی نیست

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: ‎پزشکیان با...

مهم‌ترین رویدادهای اجتماعی جهان در هفته‌ای که گذشت

از موج سرمای شدید در اروپا تا افزایش مبتلایان...

پاسخ سامسونگ به اپل: گلکسی واید فولد، رقیبی برای آیفون تاشو و آیپد

به نظر می‌رسد سامسونگ در سال جاری میلادی، علاوه...

تکذیب شایعه تخلیه سفارت روسیه در سرزمین‌های اشغالی

  به گزارش خبرگزاری مهر، برخی صفحات در...

اردوغان: ترکیه هرگز اجازه تقسیم نخواهد داد

به نقل از خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان در سخنانش...

جمینای یا کوپایلوت؟ مقایسه دو چت‌بات قدرتمند هوش مصنوعی

تا همین اواخر، ChatGPT تنها چت‌بات هوش مصنوعی شاخص...

تبلیغات متنی