فقدان یکی از مدافعان امنیت در سیستان و بلوچستان

به نقل از خبرآنلاین و ایرنا، «حسین مشفق خاکپوری» که در پی برخورد با گروهک تروریستی «جیش الظلم» دچار آسیبدیدگی شده و به سرعت به بیمارستان منتقل گردید، علیرغم تمامی تلاشهای کادر درمان، به دلیل شدت جراحتها، جان خود را از دست داد.
یک منبع معتبر به ایرنا اظهار داشت که: اقدامات نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی به منظور شناسایی و بازداشت کلیه افرادی که در ایجاد اختلال در نظم عمومی استان نقش دارند، به ویژه در پی وقایع اخیر، ادامه خواهد داشت.
در تاریخ ۱۲ مهرماه، در پی فعالیتهای تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان که از سوی عناصر گروهک تروریستی «جیش الظلم» که تحت پشتیبانی سرویسهای اطلاعاتی بیگانه قرار دارند، انجام شد و به شهادت شماری از شهروندان بلوچ اهل سنت و تعدادی از حافظان امنیت استان منجر گردید، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی استان اقدام به ضربه زدن به عوامل این وقایع نمودند.
در این راستا، طی یک سری از اقدامات اطلاعاتی وسیع و هماهنگیهای عملیاتی، تیم اصلی طراح و مجری این اقدامات تروریستی با همکاری سربازان و پاسداران گمنام آقا امام زمان(عج) شناسایی و شبکه تروریستی مستقر در جنوب سیستان و بلوچستان مورد متلاشی قرار گرفت.
عملیاتها در تاریخ ۱۱ مهرماه به درگیریهای چند ساعته میان نیروهای حافظ امنیت و تروریستهای مذکور انجامید که در نتیجه آن سه نفر از این تروریستها به هلاکت رسیدند و گروهی نیز دستگیر شدند.
به دنبال این عملیات قوی، مقادیر زیادی سلاح و مهمات مربوطه از محل استقرار تروریستها کشف و ضبط گشت.
۲۳۳۲۳۳