کنعانی: صادرکنندگان تسلیحات به منطقه از اقتدار دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کنند

سخنگوی وزارت خارجه گفت: دولت‌هایی که در صدر صادرکنندگان تسلیحات به منطقه قرار دارند، امروز از پیشرفت و اقتدار دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کنند. به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی در توییتی نوشت: همان دولتهای غربی خاصه آمریکا و فرانسه که نقش مهمی در تحریک و تسلیح رژیم بعث صدام به تجاوز نظامی و موشک باران

کد خبر : 148415
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1402 - 16:25
کنعانی: صادرکنندگان تسلیحات به منطقه از اقتدار دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کنند



سخنگوی وزارت خارجه گفت: دولت‌هایی که در صدر صادرکنندگان تسلیحات به منطقه قرار دارند، امروز از پیشرفت و اقتدار دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کنند.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی در توییتی نوشت: همان دولتهای غربی خاصه آمریکا و فرانسه که نقش مهمی در تحریک و تسلیح رژیم بعث صدام به تجاوز نظامی و موشک باران شهرها و مردم بی دفاع ایران داشتند و در صدر صادرکنندگان تسلیحات به منطقه قرار دارند، امروز از پیشرفت و اقتدار دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کنند. آنها با ایران قوی مخالفند.

به گزارش ایسنا، توییت کنعانی در پی این منتشر شده که سخنگوی‌ وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در واکنش به رونمایی از موشک خرمشهر۴ تلاش کرد این دستاورد دفاعی ایران را مغایر با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل و محدودیت‌های فعالیت‌های موشکی گنجانده شده در آن جلوه دهد.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه فرانسه نیز مدعی شد که آزمایش موشک خرمشهر ۴ توسط ایران نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.