آخرین مسابقهی هفته نهم لیگ برتر فوتبال ایران به تساوی ما بین دو تیم استقلال خوزستان و گلگهر سیرجان انجامید.
طبق گزارشی از ایسنا، در آخرین دیدار این هفته از لیگ برتر فوتبال ایران، تیم استقلال خوزستان که در جایگاه شانزدهم جدول قرار داشت، از ساعت ۱۸ در خانه به مصاف گلگهر سیرجان که در رده نهم قرار داشت، رفت و نتوانست طعم پیروزی را بچشد و بازی به تساوی یک بر یک ختم شد. به این ترتیب، آبیپوشان خوزستان پس از ۹ هفته، همچنان منتظر کسب پیروزی باقی ماندهاند.
با این تساوی، گلگهر با ۱۰ امتیاز به رتبه نهم جدول رسید و استقلال خوزستان با ۳ امتیاز همچنان در قعر جدول ردهبندی باقی ماند.
استقلال خوزستان یک – گلگهر سیرجان یک
گل: علیرضا خوشکفا در دقیقه ۴۰ برای استقلال خوزستان و احمد زندهروح در دقیقه ۶۹ برای گلگهر سیرجان
کارت زرد: امیرمحمد محکمکار و شهرام سالاری (دو بار) از استقلال خوزستان، مهران گلزاری، اریک بایناما و مسیح زاهدی برای گلگهر
کارت قرمز: شهرام سالاری (به خاطر دو کارت زرد)
شرح گل
در دقیقه ۴۰، کرنر ارسالشده از سمت چپ به دروازه گلگهر با ضربه سر قوی علیرضا خوشکفا به گل اول استقلال خوزستان تبدیل شد.
شرح گل
در دقیقه ۶۹، همکاری بازیکنان گلگهر در سمت راست میدان، توپ را به روبرتو تورس رساند و این بازیکن اسپانیایی با یک ارسال دقیق، زندهروح را در موقعیتی مناسب قرار داد و این بازیکن با یک ضربه والی دروازهی حریف را باز کرد.
