رخشان بنی اعتماد به مدت شش روز، با نمایش مجموعه ای از آثار خود، به استقبال دوستداران سینما و فیلم هایش می آید.
پلتفرم عمارت روبرو در راستای ادامه برنامه ای تحت عنوان «چشم در چشم»، که پیشتر به تحلیل و نمایش آثار محمد شیروانی و شهرام مکری پرداخته بود، این بار در دور سوم به نمایش آثاری از رخشان بنی اعتماد کارگردان برجسته سینما اختصاص خواهد داشت.
برنامه «چشم در چشم» از تاریخ ۲۵ تا ۳۰ دی ماه با میزبانی رخشان بنی اعتماد و امیر اثباتی و نمایش تعدادی مستند و فیلم سینمایی از آثار این کارگردان برجسته برگزار می شود.
در شب نخست، مستند «ما نیمی از جمعیت ایرانیم» و فیلم سینمایی «روسری آبی» با حضور گلاب آدینه و عبدالله اسکندری به نمایش درمی آید.
در شب دوم، ۲۶ دی ماه، مستند «آخرین ملاقات با ایران دفتری» و فیلم سینمایی «نرگس» با حضور فرهاد شریفی و عاطفه رضوی پخش خواهد شد و در شب سوم، مستند «حیات خلوت خانه خورشید» و فیلم «زیر پوست شهر» با حضور لیلی ارشد و گلاب آدینه به نمایش درمی آید.
در شب چهارم، جمعه ۲۸ دی ماه، مستند «روزگار ما» به همراه فیلم سینمایی «خون بازی» با حضور باران کوثری و محسن عبدالوهاب میزبان تماشاگران خواهد بود.
در شب پنجم، شنبه ۲۹ دی ماه، دو مستند «فردا می ببینمت الینا» و «توران خانم» با حضور پندار خمارلو و علی میرفخرایی نمایش داده می شوند و در شب پایانی، یکشنبه ۳۰ دی ماه، فیلم سینمایی «قصه ها» با حضور حبیب رضایی به اکران درمی آید.
زمان آغاز این برنامه که بلیت فروشی نیز دارد، از ساعت ۱۹ تعیین شده است.
