به تازگی عکسی از آنیلا، دختر ۹ ساله اهل سنندج که به طرز دردناکی توسط مادرخوانده اش مورد آزار جسمی و روانی قرار گرفته، به منظور افشای این موضوع به دفتر این خبرگزاری ارسال شده است. این تصویر ظاهراً با فشار و از روی نگرانی همسایه ها تهیه شده است!
بررسی ها نشان می دهد که خانواده این کودک در محله محروم عباس آباد سنندج ساکن هستند و آزار آنیلا توسط مادرخوانده اش تنها به این مورد محدود نمی شود، بلکه این اتفاق بارها تکرار شده است. این کودک بارها با کبودی های فراوان به مدرسه رفته و حتی کادر مدرسه نیز متوجه وضعیت او شده اند و پیگیر موضوع گردیده اند.
مدیرکل بهزیستی استان کردستان در تأیید وقوع کودک آزاری بر روی آنیلا به دست مادرخوانده اش، جزئیات را این گونه بیان کرد: روز گذشته با پدر این کودک تماس گرفتم. مادر واقعی آنیلا درگذشته و پدرش همسر دوم گرفته که هم اکنون باردار است. پیشتر نیز همسرش بارها این کودک را مورد ضرب و شتم قرار داده و او را تهدید کرده که نباید موضوع را به کسی بگوید.
پدر «آنیلا» در ابتدا به کودک آزاری توسط همسرش اعتراف نمی کند، اما با فشار برادر بزرگتر آنیلا، او نهایتاً تأیید می کند که همسرش در این آزارها دخیل بوده است. یک بار نیز این مادرخوانده آنیلا را به داخل حمام کشانده و گلویش را به حد مرگ فشار داده که در این لحظه پدر و برادرش به موقع می رسند.
در آخرین مورد، او با گوشت کوب به سر آنیلا ضربه زده و به علت فشار زیاد خونریزی زیر چشم او آغاز می شود. بعد از آن پدرش او را به بیمارستان می برد، جایی که پرسنل بیمارستان به وضعیت مشکوک می شوند و با اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس می گیرند. اکنون پدرش نیز از آن نامادر شکایت کرده است.
بهزیستی نیز گزارش مربوط به کودک آزاری را به دادستانی ارسال کرده و پرونده حقوقی در شعبه هفتم دادستانی بررسی می شود. ما در انتظار نظر پزشک قانونی و صدور رأی هستیم. در صورت بررسی های قانونی و تعهد پدر برای تأمین امنیت کودکش، اجازه خواهیم داد «آنیلا» به خانه اش بازگردد؛ در غیر این صورت، از او در مراکز تحت حمایت مراقبت خواهیم کرد.
طبق قانون، هر نوع کودک آزاری به عنوان جرم محسوب شده و فرد متخلف مجازات خواهد شد. کودک آزاری در اشکال مختلفی از جمله آزار روانی، جسمی و جنسی بروز می یابد. بر اساس آمار سازمان بهزیستی، بیش از ۳۸ درصد از کودکان آزار دیده در سنین دبستان و زیر دبستان قرار دارند.
اگرچه در نظر عموم، کودک آزاری عموماً با خشونت های جسمی و آزارهای جنسی مرتبط است، ولی این معضل دامنه وسیع تری از رفتارهای نامناسب را شامل می شود. این وضعیت افکار عمومی را تحت تأثیر قرار داده و خواسته مردم، برخورد قانونی با متجاوزان است. خبرنگار تسنیم نیز این موضوع را پیگیری کرده و در هر مرحله به روزرسانی های لازم را اطلاع رسانی خواهد کرد.
۲۳۳۲۱۷
