مازندران مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از خسارات وارد شده به ۱۱ واحد مسکونی به دلیل توفان و وزش باد شدید در شهرستان جویبار خبر داد.
غلامعلی فخاری در روز جمعه ۲۸ دی ماه، در گفت وگو با خبرنگاران اعلام کرد: ساعت ۱۲:۰۵ ظهر امروز، گزارشی مبنی بر صدمه دیدن چندین منزل مسکونی بر اثر توفان و باد شدید در روستاهای «بیزکی» و «چلمیان» شهرستان جویبار به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر استان انتقال یافت.
وی ادامه داد: به سرعت، ۶ نفر از اعضای تیم عملیاتی سیلاب و ارزیاب از شعبه هلال احمر جویبار، به همراه دو خودرو و تجهیزات مورد نیاز برای مدیریت سیلاب به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران تأکید کرد: نجاتگران در جویبار پس از بررسی وضعیت منطقه، با استفاده از موتور پمپ، آب گرفتگی یکی از منازل را تخلیه کردند و میان ۱۱ خانواده که جمعاً ۴۸ نفر بودند، اقلام زیستی توزیع کردند.
