پنج‌شنبه 7 آبان 1405

آشوبی: دستیابی به موفقیت برای پرسپولیس امکان‌پذیر است

بازیکن سابق پرسپولیس درباره دیدار این تیم با استقلال تاجیکستان اظهار داشت: دستیابی به موفقیت به‌طور کامل در دسترس است. اگر پرسپولیس سرعت بازی خود را افزایش دهد و با اشتیاق بیشتری مقابل استقلال به میدان برود، می‌تواند پیروزی مثبتی در تاجیکستان را برای خودش رقم بزند.

فرزاد آشوبی ، در خصوص عملکرد پرسپولیس در برابر صنعت نفت و از دست دادن یک امتیاز در خانه بیان کرد: به نظر نمی‌رسد که اتفاق خاصی افتاده باشد. با وجود این که انتظارات از پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بالا بود، گل پایانی سرنوشت بازی را دگرگون کرد. من معتقدم که با پیشرفت لیگ، مشکلات جانبی تأثیر منفی بر روی عملکرد پرسپولیس خواهد گذاشت و تمرکز و رویکرد ذهنی بازیکنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. البته، به‌جز این مسائل، مصدومیت‌هایی که دامن‌گیر پرسپولیس شده است، شرایطی را ایجاد کرده که بازیکنان باکیفیت این تیم نتوانند در مواقع حساس در کنار پرسپولیس باشند.

وی همچنین اضافه کرد: به نظر می‌رسد که بزرگ‌ترین مشکل تیم پرسپولیس عدم تطابق با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته باشد و این موضوع به وضوح در طول مسیر نتایج خود را نمایان می‌کند. با این حال، پرسپولیس به غیر از مشکلات مذکور، ضعف خاصی از خود نشان نمی‌دهد.

باهویی حلقه گم‌شده پرسپولیس نیست

آشوبی ادامه داد: با اینکه شهاب زاهدی در چند بازی اخیر عملکرد قابل قبولی داشته است، اما همچنان بر این باورم که پرسپولیس در خط حمله نیاز به تقویت ویژه دارد و نبیل باهویی به نظر نمی‌آید که عنصر کلیدی گمشده پرسپولیس برای رسیدن به موفقیت‌های بیشتر باشد.

این درگیری‌ها جای تعجب دارد!

وی در مورد درگیری‌های میان بازیکنان و مربیان استقلال و پرسپولیس و اینکه آیا این امر منطقی است یا خیر و به کدام یک از طرفین حق می‌دهد، توضیح داد: من به هیچ‌کس حق نمی‌دهم، اما به‌طور کلی این وضعیت و نوع صحبت‌ها را نمی‌پسندم. جای تعجب دارد! به عنوان مثال، یحیی گل‌محمدی نظر خود را در یک موضوع بیان می‌کند و نیازی نیست که شخصی از باشگاه دیگر در این باره اظهارنظر کند. هر فرد باید نظر و دیدگاه خودش را مطرح کند.

از بیانیه دادن باشگاه و مربی به بیانیه دادن بازیکنان می‌رسیم

آشوبی در ادامه تأکید کرد: در سال‌های اخیر، فضای بیانیه‌دادن به قدری زیاد شده که موجب شده است این موضوع به مربیان نیز سرایت کند. به نظر می‌رسد که به‌زودی باید منتظر بیانیه‌های بازیکنان نیز باشیم.

این بازیکن پیشین استقلال و پرسپولیس ادامه داد: مسیر اشتباهی که باشگاه‌ها از ابتدا شروع کردند، بیانیه‌دادن درباره هر موضوعی بود که فضایی را که باید پر از شادابی و عدالت باشد، به نوعی آلوده کرد. به‌طبع ادامه این روند به شکلی خواهد بود که باید منتظر بیانیه‌های مربیان و بازیکنان نیز باشیم.

گل‌محمدی باتجربه‌تر عمل کند

وی در پاسخ به این سوال که آیا این وقایع سبب نمی‌شود که تمرکز از روی هر دو باشگاه برداشته شود یا خیر؟ خاطرنشان کرد: بدون شک، همین طور خواهد بود. اولین چالشی که این موضوع ایجاد خواهد کرد، این است که بخشی از تمرکز و انرژی تیم‌ها و باشگاه‌ها را خواهد گرفت. امیدوارم هر دو سرمربی، به‌ ویژه یحیی گل‌محمدی که تجربه بیشتری دارد و افتخارات زیادی را کسب کرده است، از این مسیر دور شوند و تمام انرژی خود را برای رسیدن به موفقیت‌های پرسپولیس معطوف کنند.

آشوبی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کنید که پرسپولیس در بازی آینده‌ای که باید در تاجیکستان مقابل استقلال انجام دهد، پیروز خواهد شد، گفت: موفقیت به‌طور کامل دست‌یافتنی است. اگر پرسپولیس سرعت بازی خود را افزایش دهد و با شور و شوق بیشتر مقابل استقلال به میدان برود و این تیم را تحت فشار قرار دهد، می‌تواند پیروزی خوبی در تاجیکستان ثبت کند.

آخرین اخبار

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

سخنگوی دولت و معاون رئیس جمهور مهمانان ویژه دربی + عکس

به گزارش تابناک، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت و زهرا...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

تبلیغات متنی