شنبه 18 مهر 1405

آمادگی تمام نهادهای خدماتی و امدادی به دنبال اعلام هشدار قرمز از سوی سازمان هواشناسی

 

وزیر کشور و ریاست ستاد ملی مدیریت بحران کشور در پاسخ به هشدارهای قرمز و نارنجی سازمان هواشناسی که شامل ۲۲ استان شده است، بر آمادگی تمامی دستگاه های خدماتی و امدادی تأکید گذاشت.

و خبرگزاری دولت، با توجه به هشدار قرمز هواشناسی و درپی افت دما در برخی استان ها، جلسه ای از ستاد ملی مدیریت بحران به ریاست اسکندر مومنی، وزیر کشور و رئیس این ستاد برگزار گردید.

 

اسکندر مومنی، وزیر کشور، در این نشست ضمن اشاره به اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی و سایر گزارشات از استان ها، اعلام کرد که پیش بینی می شود در هفته آینده دما به طور نسبتاً ۱۰ تا ۱۵ درجه کاهش یابد. همچنین، بارش ها و شدت وزش باد و کولاک افزایش خواهد داشت.

 

او افزود: با توجه به ارسال هشدارهای قرمز و نارنجی به تمامی دستگاه های ملی و استانی، عدم آمادگی از سوی هیچ ارگانی غیرقابل قبول است.

 

مومنی همچنین خاطرنشان کرد: وظایف مشخص شده در دستورالعمل مربوط به سیلاب و بارش برف و باران باید به طور جدی پیگیری و اجرا شوند. همچنین ضروری است که ستادهای مدیریت بحران در استان هایی که هنوز تشکیل نشده اند، بدون درنگ تشکیل شوند و مصوبات به طور مستمر نظارت و پیگیری شوند.

 

وزیر کشور بر لزوم نظارت میدانی تمامی دستگاه ها، به ویژه استانداران، فرمانداران و شهرداران تأکید کرده و گفت: تخلیه مناطق در معرض خطر، از جمله اطراف رودخانه ها و مسیل ها، باید در اولویت قرار گیرد.

 

رئیس ستاد ملی مدیریت بحران کشور تصریح کرد که آمادگی کامل سازمان های امدادی، نجات و همچنین سازمان راهداری و پلیس راه برای مدیریت تمامی مسیرها و گردنه های برف گیر بسیار مهم است. همچنین هلال احمر، اورژانس و بسیج باید برای امدادرسانی به طور هماهنگ و آماده باشند.

 

مومنی افزود: با توجه به شرایط هشدار قرمز، ممکن است نیاز به ایجاد مکان های اسکان موقت و اضطراری و تأمین مایحتاج عمومی وجود داشته باشد.

 

وزیر کشور بر اهمیت ادامه اطلاع رسانی مستمر درباره مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد و گفت: این اطلاع رسانی از طریق رسانه ملی آغاز شده و همچنان ادامه خواهد داشت. دستگاه های مربوطه نیز باید از هر فرصتی برای ترویج پویش “دو درجه کمتر” بهره برداری کنند.

 

در پایان، مومنی از مردم خواست تا سفرهای غیرضروری را به تأخیر انداخته و از ورود به مسیرهایی که احتمال مسدود شدن آن ها وجود دارد و پیش تر هم در این باره خبر داده شده است، پرهیز کنند و همچنان در پویش “دو درجه کمتر” شرکت نمایند.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران، معاونان وزرای نفت، نیرو، راه وشهرسازی، جمعیت هلال احمر، رئیس پلیس راهور، عملیات فراجا و استاندار تهران از جمله افرادی بودند که در این جلسه حضور داشتند و گزارشی را به وزیر کشور ارائه کردند.

 

علاوه بر این، استانداران ۱۹ استان به صورت وبیناری ازجمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، اصفهان، مرکزی، قزوین، زنجان، قم، کردستان، البرز، همدان و کرمانشاه در این جلسه شرکت داشتند.

 

 

آخرین اخبار

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

رسید پذیرش تعمیرگاه چیست و چرا بدون آن نباید دستگاه یا خودرو را تحویل بدهید؟

گوشی، لپ‌تاپ یا خودرو را برای تعمیر تحویل داده‌اید،...

هشدار جدی مدیریت بحران درباره مخازن سوخت شهران

به گزارش آفتاب نیوز، حسین ساجدی‌نیا...

زاینده‌رود جان دوباره می گیرد؟

۱۸ مهر،روز نکوداشت زاینده‌رود،فرصتی برای یادآوری سرنوشت رودی است...

اختلال یادگیری؛ از برچسب‌زنی تا شناخت تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان

دشواری برخی دانش‌آموزان در خواندن، نوشتن و ریاضی ممکن...

جزئیات جدید درباره بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس/ رأی گیری مجازی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، اظهار کرد: جلسه...

بخشی از خاطرات کودکی‌مان ساختگی است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه بردفورد،...

پوتین با صدور یک بیانیه توافق نفتی با آمریکا را تائید کرد

به گزارش خبرآنلاین از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه کرملین...

اولین تصاویر از رنج‌روور برقی در آزمایش‌های سخت سوئد

رنج‌روور نخستین شاسی‌بلند تمام‌برقی خود را در شرایط سخت...

فاطمه مهاجرانی هم جواب روبیو را داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با تأکید...

OpenAI: نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از ChatGPT استفاده می‌کنند

بر اساس نخستین گزارش OpenAI درباره الگوی استفاده نوجوانان...

انبوه‌سازان مسکن ایرانی راه خارج را بلد شده‌اند!

رکود بازار مسکن در ایران شرایطی را به وجود...

جیلی با فست‌شارژ ۴ دقیقه‌ای به جنگ بی‌وای‌دی رفت!

جیلی با معرفی فناوری شارژ فوق‌سریع ۲.۲ مگاواتی در...

طرح دوفوریتی مجلس برای برخورد با ماینرهای غیرمجاز

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون صنایع...

تکلیف تعطیلی مدارس خراسان رضوی برای همیشه مشخص شد

وزیر آموزش‌و پرورش در سفر به شهرستان‌های گناباد و...

تبلیغات متنی