دوشنبه 4 آبان 1405

آوای زندگی در نقاشی – ایسنا


ایسنا/اصفهان این روزها فضاها و لحظه‌هایی که به ظاهر برای ما تکراری و بدون جذابیت شده‌اند در نقاشی‌های نمایشگاه «آوای زندگی» به تصویر کشیده‌شده تا از آنچه فراموش‌شده، آشنایی‌زدایی شود.

محدثه شکرانی در گفت‌‍وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۱۲ اثر در نمایشگاه «آوای زندگی» به نمایش گذاشته‌شده‌اند، گفت: موضوع آثار اشیاء و طبیعت بی‎جان، فضاهای ملموس زندگی و یا گذر انسان‌ها از کنار یکدیگر است که در سبک رئالیسم و غالب آثار نیز با استفاده از تکنیک رنگ و روغن خلق‌شده‌اند، اما در تعدادی نیز از پاستل گچی، چاپ دستی و مداد رنگ استفاده‌شده است.

این هنرمند افزود: تأمل و نگاه به فضاها و لحظاتی که برای ما تکراری و بدون جذابیت شده است هدف من از انتخاب چنین موضوعی بود، درواقع سعی کردم در این نقاشی‌ها از لحظاتی که مدت‌ها است فراموش‌شده آشنایی‌زدایی کنم، لحظه‌هایی که ما آن‌ها را فراموش کرده و در هیاهوی زندگی خودمان غرق‌ شده‌ایم.

شکرانی با اشاره به این‌که «آوای زندگی» اولین نمایشگاه انفرادی او است، گفت: نقاشی را از ۹ سالگی با طراحی و رنگ و روغن آغاز کردم، به‌تدریج در تکنیک‌های پاستل و رنگ و روغن آموزش دیدم و بعد از تحصیل در رشته نقاشی در هنرستان هنرهای زیبا و دانشگاه هنر اصفهان و از سال ۹۹ در آموزشگاه‌ها و مراکز هنری تدریس می‌کنم.

این هنرمند ضمن تقدیر از اداره کل فرهنگ و ارشاد شهرستان خمینی‌شهر گفت: هنر هدف من بود و رسیدن به هدفم را مدیون پشتیبانی‌های پدر و مادرم هستم، امید که علاقه‌مندان به هنر با صبر و تکرار این مسیر را دنبال کنند، زیرا هنر غذای روح انسان است و آرامش را بر وجودش حاکم می‌کند.

او با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله در رسیدن به هنر، صبوری و تکرار و تمرین است و هیچ‌کس در این راه بدون خطا و آزمون و کسب تجربه پیشرفت نکرده و هر شکست مقدمه‌ای برای پیروزی است، گفت: به همه کسانی که به هنر علاقه دارند توصیه می‌کنم حتماً به‌صورت تخصصی رشته موردعلاقه خود را دنبال کنند، چراکه هنر غذای روح انسان است و بر وجود آدمی آرامش را حاکم می‌کند

نمایشگاه نقاشی «آوای زندگی» تا ۱۷ اسفندماه از ساعت ۸ تا ۱:۳۰ در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خمینی‌شهر برپا است.



منبع

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

تبلیغات متنی