پنج‌شنبه 14 آبان 1405

عراقچی با اظهار تأسف عمیق به ادامه درگیری‌ها در سودان واکنش نشان داد

 

«جبریل ابراهیم محمد فضیل» که به‌عنوان وزیر دارایی و برنامه‌ریزی اقتصادی جمهوری سودان در قالب یک هیأت رسمی به تهران سفر کرده است، امروز پیش از ظهر با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، ملاقات و بحث و تبادل نظر کرد.

سیدعباس عراقچی در این نشست با اشاره به پتانسیل‌های گسترده میان دو کشور، تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران برای تقویت و گسترش همه‌جانبه روابط با سودان، به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و تجاری، آمادگی و تمایل بالایی دارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با ابراز تاسف جدی از تداوم جنگ در سودان، امیدواری خود را بیان کرد که هرچه زودتر آرامش و ثبات به این کشور اسلامی بازگردد.

عراقچی همچنین به شرایط پرتنش و پیچیده منطقه اشاره کرد و با بیان لزوم توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، افزود: ادامه نسل‌کشی در غزه و تجاوز به لبنان، به‌علاوه تحرکات جنگ‌طلبانه رژیم اشغالگر علیه دیگر کشورهای منطقه، امنیت این ناحیه را با تهدیدات بی‌سابقه‌ای مواجه کرده است. بنابراین، ضروری است که کشورهای اسلامی با اتحاد و همدلی، تلاش‌های خود را برای جلوگیری از توسعه طلبی‌ها و تجاوزات این رژیم شدت بخشند.

وزیر دارایی و برنامه‌ریزی اقتصادی سودان، با ابراز خوشنودی از سفر به تهران و دیدار با مقامات ایرانی، گفتگوهای خود را مثبت و سازنده توصیف کرد و امیدوار بود که به زودی شاهد برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور باشیم.

جبریل ابراهیم با ارائه گزارشی از آخرین تحولات داخلی سودان و موفقیت‌های اخیر ارتش این کشور در تأمین امنیت در مناطق مختلف، اظهار داشت: مردم و دولت سودان با یک توطئه صهیونیستی و غربی مواجه هستند که برنده‌ای از این جنگ و تحریم‌ها را با هدف دستیابی به منافع و ثروت‌های سودان شکل داده است.

وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در تلاش است تا دامنه جنگ‌افزایی خود را به کشورهای دیگر منطقه گسترش دهد و مقابله با این تهدید مستلزم هوشیاری و همبستگی اسلامی و منطقه‌ای است.

310310

آخرین اخبار

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی