یکشنبه 10 آبان 1405

اخیرا برخی در خیابان‌ها مینی ژوپ می‌پوشند؛ ناف شان هم پیداست / گشت ارشاد برای این‌ها واجب است


یک فعال سیاسی اصولگرا می گوید اخیرا برخی در خیابان ها مینی ژوپ می پوشند و ناف شان هم پیداست بنابراین گشت ارشاد برای اینها واجب است.

محمد حسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، در گفت و گو با «انتخاب»، در رابطه با اصلاحاتی که توسط مسئولین برای دوره ی پس از ناآرامی ها وعده داده شده بود گفت: پس از ناآرامی ها و در ایام اخیر افراد بی روسری بیرون می روند بدون اینکه با آن ها برخورد شود. اما در همین مدت دیدیم که عده ای حد نگه نمی دارند و به روسری برداشتن اکتفا نکرده اند. برخی با مینی ژوپ بیرون می آیند و برخی نافو قسمت هایی از بدنشان پیدا است. برخی همدیگر را در کوچه و خیابان در آغوش می گیرند و همدیگر را می بوسند. این مسائل نشان می دهد که این برنامه ادامه دارد و به نظر می رسد عده ای برای حرمت شکنی استخدام می شوند.

وی افزود: کسانی که به حجاب اجباری نه می گویند باید مشخص کنند که آیا حد و حدودی برای حجاب قائل هستند یا نه؟ آیا باید فراتراز روسری را تحمل کرد؟ اگر فردا کسی لباس توری بپوشد و به خیابان بیاید باید با او برخورد شود ؟ چه کسی باید این برخورد را انجام دهد؟ به هر حال حجاب جزو قوانین اسلامی است. آیا مشکلات کسانی که امروز روسری برداشته اند حل شده است؟ با برداشتن روسری مشکلات اقتصادی شان هم برطرف شده است؟ حتما باید قوانین بگذاریم تا کسانی که به دنبال هنجار شکنی هستند نتوانند به این روال ادامه بدهند.

 

این چهره سیاسی اصولگرا تاکید کرد: اصلاحات اقتصادی از ابتدا جزو سیاست های دولت بود که وضعیت اقتصاد کشور بهبود پیداکند و دولت تمام تلاش خود را در این راه انجام می دهد. اما من معتقدم بخش اندکی از بهبود وضعیت اقتصاد به دولت و مدیریت ها بستگی دارد و بخش بزرگی به خود مردم وابسته است، اگر مردم به وظایف خودشان عمل نکنند و سبک اقتصادی و فرهنگی خود را اصلاح نکنند دولت هم نمی تواند به اهداف خود در پیشبرد بیشتر اقتصادی دست پیدا کند. مثلا تا زمانی که ما جزو مفسد ترین ملت هاو کم کار ترین ملت ها باشیم و تا زمانی که مردم خرید جنس خارجی را به خرید جنس داخلی ترجیح بدهند ما مشکل خواهیم داشت باید رسانه ها این مساله را برای مردم توضیح دهند.

 

وی اضافه کرد: من معتقد هستم 15% از مشکلات ما به تحریم ها بر می گردد و 15% در دست مدیریت است و بقیه در دست مردم است. تا زمانی که ساعت مفید کاری در کشور ما جزو پایین ترین ها است و تا زمانی که ما در زمینه های مختلف جزو اسراف می کنیم ومردم خرید جنس خارجی را به هر بهانه ای ترجیح می دهند مشکل اقتصادی خواهیم داشت. لازم است همه مردم در رفتار خود در این زمینه تغییر ایجاد کنند. اینکه جنس خارجی نخریم، این وظیفه هر یک از ما است.

 

قدیری ابیانه در رابطه با ادامه فعالیت گشت ارشاد در برخی شهر ها گفت: همه کشور ها یک کنترلی دارند. حتی در کشور هایی که خیلی غربی محسوب می شوند اگر برهنه به خیابان بروند برخورد می شود. اگر فردا کسی دلش خواست برهنه شود چه؟! اگر افرادی دلشان خواست در خیابان در هم بپیچند چه دختر و چه پسر و در ملا عام با مینی ژوپ یا شورت رفت و آمد کردند، آیا نباید جلوی اینکار گرفته شود؟ چه کسی باید جلوگیری کند؟ باید گشتی داشته باشند که بتوانند کنترل کنند.

وی تاکید کرد: گشت ارشاد برای افرادی که مینی ژوپ می پوشند واجب است. زمانی بحث روسری بود که اگر کسی روسری را از سرش بیندازد و حاضر نشود قوانین را رعایت کند، گشت ارشاد موظف بود این ها راجمع کند و به مرکز ببرد و برایشان دوره ای فرهنگی و آموزشی بگذارد. اینجا گشت ارشاد تخلفی نکرده است و خانم مهسا امینی قبلا جراحی شده بود و مشکل ژنتیکی و مشکل مغزی داشت و آنجا سکته کرده است. حال اگر فردا فردی مینی ژوپ پوشید و قبلا مشکل جراحی داشت و او را ببرند و به او تذکر بدهند و آموزش بدهند و کار فرهنگی بکنند و بگویند کاری که شما می کنید نه به نفع شما است نه به نفع جامعه؛ اگر او سکته زد بگویند چرا سکته کردی؟ چرا نیروی انتظامی افراد مینی ژوپی را جمع کرده است؟ فیلم ها مشخص است خانم امینی سکته کرده است ؛ این همه آدم سکته می کنند وسط نماز سکته می کنند موقع تحصیل و موقع تدریس سکته می کنند روی منبر سکته می کنند. سکته کردن جرمی برای پلیس محسوب می شود؟!



منبع

آخرین اخبار

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

ویدیو/منتظری: جهاد دانشگاهی پژوهش‌ها را به سمت مسائل اساسی ایران سوق داده است

رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح اولویت‌های پژوهشی این نهاد...

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

آیا بعد از برداشتن یک تخمدان هنوز امکان بارداری وجود دارد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برداشتن...

هواشناسی: رگبار باران در تهران از عصر دوشنبه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

آیا اینترنت در ایران ارزان است؟

درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بسته‌های اینترنت بارها...

تبلیغات متنی