بر اساس گزارشی از خبرآنلاین، مقامات محلی اعلام کردند که در نتیجه یک حادثه tragic در ایستگاه قطار دهلی نو، پایتخت هند، حداقل 15 نفر جان خود را از دست داده اند.
به نقل از خبرگزاری فارس، این گزارش می افزاید که در شب شنبه، حدود 30 هندی در زمان انتظار برای سوار شدن به قطار به منظور شرکت در یک آیین مذهبی هندو، کشته و مجروح شدند. بر اساس جزئیات ارائه شده توسط خبرگزاری رویترز، این حادثه در ایستگاه مرکزی راه آهن دهلی نو اتفاق افتاد، که در آن بین قربانیان حداقل 10 زن و 3 کودک وجود داشت که قصد سفر به شهر پریاگراج به منظور حضور در آیین ماها کومب را داشتند.
نخست وزیر هند، نارندرا مودی، در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) منتشر کرد، با خانواده های جان باختگان ابراز همدردی کرد و تاکید کرد که مقامات مسئول در حال ارائه کمک به آسیب دیدگان این حادثه هستند. وزیر راه آهن هند نیز اعلام کرد که وضعیت در حال حاضر تحت کنترل قرار دارد و برای کاهش ازدحام جمعیت، چهار قطار به این ایستگاه ارسال شده و تحقیقات در مورد وقوع این سانحه آغاز شده است.
هزاران میلیون هندو از نقاط مختلف هند برای شرکت در مراسم مذهبی به مدت شش هفته، به شهرهای مختلفی از جمله پریاگراج سفر می کنند. در ماه گذشته نیز تعدادی از افراد در هنگام شرکت در این مراسم در شمال هند جان خود را از دست داده بودند.
٢٣٣٢٣٦
