از تیراندازی منجر به قتل تا ضبط خودروی قانونشکن در مازندران

ایسنا/مازندران فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان گلوگاه از حادثه تیراندازی منجر به قتل یک جوان ۲۹ ساله و دستگیری عامل این جنایت به فاصلهای کوتاه پس از وقوع آن خبر داد.
سرهنگ محمود کلوانی در تاریخ ۲۰ آذرماه به تشریح جزئیات این واقعه در جمع خبرنگاران پرداخت و بیان داشت: پس از دریافت گزارش از مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ در مورد وقوع یک فقره تیراندازی در یکی از نواحی گلوگاه، بلافاصله نیروهای انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.
او ادامه داد: با انجام تحقیقات، ماموران متوجه شدند که در این تیراندازی، جوانی ۲۹ ساله از ساکنان آن ناحیه هدف گلوله قرار گرفته و پس از انتقال به بیمارستان جان باخته است.
فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه گفت: ماموران با استفاده از اطلاعات بهدستآمده، پس از شناسایی عامل جنایت و هماهنگی با دستگاه قضا، او را در محل اختفایش دستگیر کرده و یک قبضه سلاح شکاری که در ارتکاب جرم به کار رفته بود را کشف کردند.
سرهنگ کلوانی افزود: متهم در اعترافات خود، دلیل و انگیزه قتل را به اختلافات و درگیریهای شخصی نسبت داد و گفت: پس از تنظیم پرونده، او به مراجع قضائی ارسال شد.
اجرای طرح آرامش در شهرستان ساری
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساری از اجرای طرح آرامش بهمدت ۷۲ ساعت اخیر در مناطق مختلف شهرستان خبر داد.
سرهنگ عبدالله حسن زاده در این رابطه گفت: طرح بهبود امنیت اجتماعی به منظور پاکسازی مناطق آسیبدیده و مستعد جرم، توسط واحدهای انتظامی در قالب تیمهای خودرویی و موتوری در سطح شهر و روستاها اجرا گردید.
او بیان کرد: در این عملیات، ماموران موفق به جمعآوری ۸۳ معتاد متجاهر و دستگیری ۳۳ خردهفروش مواد مخدر و ۳ قاچاقچی مواد مخدر شدند؛ همچنین مقادیر زیادی از مواد مخدر کشف و ۱۰۱ خودرو و ۲۵ موتورسیکلت توقیف گردید.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساری تاکید کرد: طرح آرامش با هدف برقراری امنیت پایدار در مناطق آسیبدیده با همکاری مردم و پلیس به طور مداوم در طول سال به اجرا درمیآید.
توقیف خودروی هنجارشکن در ساری
سرهنگ حسن زاده اشاره کرد که شهروندان و مسئولان شهرستان از اجرای این طرح ابراز رضایت کردهاند و از آنها خواست تا هرگونه اخبار و اطلاعات مرتبط با موضوعات انتظامی و امنیتی، فروش و مصرف مواد مخدر، دزدی، جرایم و ناهنجاریهای اجتماعی را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ بهگزارش دهند.
او خاطرنشان کرد که بر اساس گزارشهای دریافتی، راننده یک خودرو تویوتا لندکروزر به همراه حرکات نمایشی و خطرناک موجب ایجاد ترس و وحشت در بین شهروندان شده است؛ لذا توقیف وسیله نقلیه و دستگیری راننده در دستور کار ماموران یگان امداد قرار گرفت.
وی اضافه کرد: ماموران انتظامی یگان امداد با اقدامات اطلاعاتی و گشتهای هدفمند، خودروی متخلف و هنجارشکن را در یک عملیات منسجم متوقف کردند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساری خاطرنشان کرد: راننده خودرو پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی گردید.
سرهنگ حسن زاده با تاکید بر برخورد قاطع نیروی پلیس با مجرمان و برهمزنندگان امنیت، به شهروندان توصیه کرد در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند و مسائل را به اطلاع پلیس برسانند.
دستگیری ۲۶ خردهفروش و معتاد متجاهر در جویبار
فرمانده نیروی انتظامی جویبار از کشف ۵ کیلو و ۷۰۰ گرم انواع مواد مخدر و همچنین دستگیری ۲۶ خردهفروش و معتاد در اجرای طرح آرامش شهرستان خبر داد.
سرهنگ عبدالله اکبری در این ارتباط گفت: به منظور پاکسازی مناطق آلوده و مستعد جرم، طرح آرامش بهطور ویژه در دستور کار قرار گرفت.
او بیان کرد: حاصل اقدامات پلیسی و شناسایی مناطق آلوده، منجر به کشف ۵ کیلو و ۷۰۰ گرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۲۶ خردهفروش و معتاد گردید.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان جویبار تاکید کرد: متهمان پس از دستگیری با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ اکبری با تاکید بر همکاری و همراهی تمام مردم جهت افزایش امنیت اجتماعی و تداوم طرحهای پاکسازی مناطق آلوده بهمنظور جلب رضایت شهروندان را همواره در سرلوحه کار پلیس دانست.
جاساز ۳۰ کیلوگرم حشیش در خودرو
فرمانده نیروی انتظامی سوادکوه از شناسایی و دستگیری یک فرد متهم و کشف ۳۰ کیلوگرم حشیش در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ سعید مهدوی اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی از فعالیت شخصی در زمینه تهیه و توزیع موادمخدر در شهرستان سوادکوه، پیگیری این موضوع بهطور جدی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
او ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان با همکاری پلیس استان، با اشراف اطلاعاتی و تحقیقات وسیع، موفق به شناسایی متهم در حین عبور از محور مواصلاتی شده و با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات ضربتی او را دستگیر کردند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سوادکوه افزود: ماموران در بازرسی از خودروی متهم، ۳۰ کیلوگرم حشیش را که بهطرز ماهرانهای جاساز شده بود کشف کردند.
سرهنگ مهدوی با اشاره به اینکه این فرد سوداگر مواد مخدر را از یکی از استانهای غربی کشور به اینجا منتقل کرده بود، اظهار داشت: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای پیگیری قانونی به مراجع قضائی معرفی گردید.
کشف ۲ کیلوگرم موادمخدر از یک سوداگر مرگ در عباسآباد
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان عباسآباد از دستگیری شخصی که در تهیه و توزیع موادمخدر نقش داشت، با ۲ کیلو موادمخدر در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ قاسم عزیزی اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر قاچاق مواد مخدر، موضوع بهدقت در دستور کار پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان قرار گرفت.
او تصریح کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسیهای پلیسی، متهم را شناسایی کردند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان عباسآباد افزود: با انجام هماهنگی قضائی و در یک عملیات غافلگیرانه، این فرد دستگیر و ۲ کیلو مواد مخدر تریاک از او کشف گردید.
سرهنگ عزیزی تاکید کرد که متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی ارسال گردید و از شهروندان خواست که با اطلاعرسانی بهموقع و ارائه اطلاعات دقیق به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، پلیس را در ارائه خدمات بهتر یاری نمایند.
دستگیری سارق آهن آلات و تجهیزات راهآهن در ساری
رییس پلیس راهآهن شمال از بازداشت یک سارق و مالخر آهن آلات و تجهیزات راهآهن در ساری خبر داد.
سرهنگ علی رضی بیان داشت: ماموران پلیس راهآهن شمال به دنبال دریافت خبری مبنی بر وقوع چند فقره سرقت و ربایش آهن آلات و تجهیزات مربوط به راهآهن، بررسی این موضوع را با انجام عملیات اطلاعاتی در خصوص شناسایی و دستگیری سارقین در اولویت قرار دادند.
او ادامه داد: ماموران راهآهن با تلاش مستمر موفق به شناسایی یک سارق حرفهای شده و با هماهنگی قضائی او را دستگیر کردند.
و پایگاه خبری پلیس، رییس پلیس راهآهن شمال از اعتراف متهم به ۶ فقره سرقت از راهآهن و فروش اموال به یک مالخر حرفهای در ساری خبر داد و افزود: ماموران با هماهنگی مقام قضائی این مالخر نیز دستگیر شد.
سرهنگ رضی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس راهآهن با تهیه گزارش، هر دو متهم را به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان نمودند.