دوشنبه 31 فروردین 1405

از تجربیات همتی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی بهره خواهیم برد

در نشست روز یکشنبه ستاد تنظیم بازار که با ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، سقف قیمت مصرف کننده برای برنج های داخلی طارم و هاشمی تعیین گردید و همچنین تصمیم گرفته شد که مالیات بر ارزش افزوده اقلام پروتئینی بسته بندی به منظور کاهش هزینه ها حذف شود.

در این جلسه، قیمت حداکثری مصرف کننده برنج هایی چون طارم و هاشمی به میزانی برابر با ۱۳۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم تعیین گشته است.

علاوه بر این، در این نشست به ضرورت نظارت بر افزایش بی رویه قیمت بلیط هواپیما، به ویژه در آستانه ایام تعطیلات نوروز تأکید شد و تصمیماتی جهت کنترل آن اتخاذ گردید.

محمدرضا عارف، در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های عبدالناصر همتی در مقام وزیر اقتصاد، تصریح کرد: اقدامات و برنامه ریزی های اقتصادی دولت سیزدهم نتیجه همکاری و هم افزایی است و موفقیت یا ناکامی های سیاست های اقتصادی به یک مدیریت خاص مرتبط نیست؛ بلکه کل تیم اقتصادی دولت در برابر عواقب تصمیمات اقتصادی مسئول هستند.

وی تصریح نمود که از تجربه ها و توانمندی های همتی در پشتیبانی از دولت برای اتخاذ تصمیمات اقتصادی به بهترین شکل استفاده خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خاطر اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی و حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه قدردانی کرد و اضافه نمود: در این طرح، وزارتخانه های مرتبط به همراه استانداران، اعتبار مالی و کالاهای لازم را تأمین کرده و آن را در سطح کشور به دهک های پایین و اقشار نیازمند ارائه کردند.

عارف با یادآوری جنگ روانی دشمنان و طمع ورزی برخی سودجویان و محتکران، بر این نکته تأکید داشت که ستاد تنظیم بازار با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور، تلاش های خود را در زمینه کنترل و مدیریت بازار متمرکز خواهد کرد.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، دبیر هیئت دولت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس کل بانک مرکزی، سخنگوی دولت و مسئولین ارگان های مرتبط حضور داشتند، توافق شد که مالیات بر ارزش افزوده اقلام پروتئینی بسته بندی حذف گردد تا بهای این اقلام کاهش یابد.

آخرین اخبار

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

دانشمندان هورمون طبیعی را کشف کرده‌اند که می‌تواند چاقی را معکوس کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیجیاتو:...

واکنش سازمان هواپیمایی به فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،مقصود اسعدی سامانی در خصوص بازگشایی ۶...

آمریکا با جنگ ایران خود را در یک دام «خودساخته» گرفتار کرد

به گزارش خبرآنلاین، پروفسور گریگوری ای. ددیس (Gregory A....

هواشناسی: بارش باران و کاهش دما در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: نتایج این نبرد شفاف است و ملت ایران بر تنگه هرمز تسلط دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام «علی شیرازی»، رئیس سازمان...

استراتژیست جمهوری‌خواه: ترامپ در پیش‌چشم ما به سرنوشتش می‌رسد

به نقل از خبرآنلاین، در اپیزود اخیر پادکست «لفت...

تبلیغات متنی