فهرست نام های ۲۹ قهرمان جان باخته در حادثه تلخ بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که ۲۹ تن از قربانیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شده و برای آنان مجوز دفن صادر گردیده است.

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان، با ابراز همدردی مجدد نسبت به این واقعه غم انگیز انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، برای خانواده های جان باختگان ابراز تسلیت کرده و برای مصدومان آرزوی بهبودی دارد. ایشان از شناسایی هویت ۲۹ نفر از جان باختگان این حادثه و صدور مجوز دفن برای آنان خبر داد.

وی در ادامه توضیح داد که از این ۲۹ جان باخته، ۱۰ نفر اهل استان هرمزگان، ۵ نفر از سیستان و بلوچستان، ۴ نفر از ایلام، ۲ نفر از کرمان، ۳ نفر از اصفهان بوده و هر یک از استان های خوزستان، خراسان رضوی، تهران، فارس و خراسان جنوبی نیز یک نفر در میان جان باختگان شناسایی شدند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان نام ۲۹ جان باخته شناسایی شده در حادثه غم انگیز انفجار بندر شهید رجایی را به این ترتیب اعلام کرد: جبار درویش نیا، ایوب هواسعلی، محمود زهیری، موسی جمال زاده، حیات اله توحیدی، مصطفی صالحی مقدم، رضا کلاتیان، احمد صادقی، سامان ظریفی، محمدرضا رام وردی، علی تیما، وحید شیخی، رضا قلی دوستی، حسن تنی، سحر خاور، افسانه تیما، فاطمه حاتمی، جلال عباس پور، ادریس توتازهی، حمید توتازهی، یوسف جاوید، جواد کاظم پور، حکیمه بختو، حسین رضوی، پدرام بشارت، عبدالبامر شاهوزهی، اسماعیل تاجیکی، امیرحسین دهقانی و سمیه رئیسی.

وی همچنین بر این نکته تأکید کرد که برای این ۲۹ نفر مجوز دفن صادر شده و مراحل تحویل پیکرهای متوفیان به خانواده ها در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در خاتمه گفت: شناسایی پیکر قربانیان ناشناس این سانحه از طریق آزمایش DNA امکان پذیر است و از بستگان درجه یک مفقودین درخواست می شود جهت نمونه گیری و همخوانی DNA به اداره کل پزشکی قانونی در استان محل سکونت خود (استان هرمزگان یا سایر استان ها) مراجعه کنند تا اقدامات لازم برای اخذ نمونه، استخراج پروفایل ژنتیکی و تطبیق با پیکرهای یافت شده انجام گیرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا