شنبه 2 آبان 1405

اعلام آمادگی اروپا برای جلوگیری از تشدید تنش بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان

رئیس شورای اروپا در تماس تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که آماده مداخله برای جلوگیری از تشدید تنش میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان است.

بر اساس بیانیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) از سوی ستاد اطلاع رسانی دولت ارمنستان منتشر شده است، نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان و شارل میشل، رئیس شورای اروپا در مورد درگیری‌های اخیر در مرز ارمنستان و آذربایجان با یکدیگر به صورت تلفنی گفت‌وگو کردند.

دولت ارمنستان اعلام کرد که رئیس شورای اروپا در این تماس تلفنی خواستار حل مسالمت آمیز بحران دو کشور شد و بر آمادگی خود برای مداخله به منظور توقف درگیری‌ها تأکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «نیکول پاشینیان جزئیات مربوط به اقدامات تحریک‌آمیز و تهاجمی نیروهای مسلح آذربایجان علیه ارمنستان را به رئیس شورای اروپا ارائه کرد».

به گزارش اسپوتنیک، در این بیانیه اشاره شده است که شارل میشل تاکید کرده است که «جایگزینی برای صلح و ثبات در منطقه وجود ندارد و آمادگی خود را برای تلاش برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش ها اعلام کرد».

دیشب و بامداد امروز درگیری های مرزی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان رخ داد و دو طرف یکدیگر را به انجام اقدامات تحریک آمیز در مرزها متهم کردند.

آخرین اخبار

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

رسیدن سرانه فضای آموزشی کشور به ۶.۱ مترمربع تا پایان برنامه هفتم توسعه

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با...

تبلیغات متنی