جمعه 8 آبان 1405

بهبود ۲۰ درصدی کارایی آب با ارائه ارقام نوین پنبه

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور با ارائه دو رقم جدید پنبه، اعلام کرد: بهره‌وری آب با بهره‌گیری از این ارقام باارزش تا ۲۰ درصد بهبود می‌یابد.

، قربان قربانی – رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور – در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تصریح کرد: یکی از اهداف کلیدی ما در موسسه، معرفی ارقام نوین و پربازده با کیفیت مناسب به منظور افزایش بازدهی در هر واحد سطح است.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه، دو رقم جدید پنبه به نمایش درآمد و انتقال دانش، تکثیر و توزیع بذر این ارقام به بخش خصوصی از جمله برنامه‌های ماست. این ارقام به بخش خصوصی واگذار خواهند شد و موسسه نظارت کامل بر فرایند تکثیر و توزیع آن‌ها خواهد داشت، در حالیکه اجرای این مسئولیت بر عهده شرکت‌های خصوصی خواهد بود.

قربانی ویژگی‌های این دو رقم جدید را شامل افزایش عملکرد نزدیک به یک تن در واحد سطح، کیفیت بالاتر و صرفه‌جویی قابل ملاحظه در مصرف آب (نیاز به دو نوبت آبیاری کمتر و کاهش دوره رشد) عنوان کرد و گفت: با این ارقام، بهره‌وری آب تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد و این عوامل به افزایش درآمد کشاورزان کمک خواهد کرد.

وی همچنین به قدردانی از پژوهشگران مؤسسه در هفته پژوهش اشاره کرد و افزود: در مراسمی به مناسبت این هفته از شش پژوهشگر فعال تقدیر به عمل آمد. این افراد شامل دو نفر از اعضای هیات علمی و محققان، دو نفر از کارشناسان ایستگاه‌های تحقیقاتی و دو نفر از همکاران بخش‌های پشتیبانی بودند. همچنین از همکارانی که در فرایند تکثیر و توزیع دو رقم جدید نقش داشتند نیز تجلیل شد.

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور، معرفی ارقام جدید را از برنامه‌های آتی موسسه بیان کرد و خاطرنشان ساخت: واقعیات برنامه‌ریزی برای ارائه دو رقم هیبرید در سال‌های آینده مورد اهتمام قرار دارد و به سوی استفاده از آب‌های نامتعارف در زراعت پنبه حرکت خواهیم کرد تا با صرفه‌جویی در مصرف آب، بهره‌وری در زمان بحران آب کشور افزایش یابد.

آخرین اخبار

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

تبلیغات متنی