پنج‌شنبه 14 آبان 1405

افشای همکاری مخفیانه توییتر در پروپاگاندای ضد ایرانی پنتاگون

تحقیقاتی که بر اساس اسناد داخلی توییتر انجام شده است، نشان می‌دهد توییتر به تقویت پروپاگاندای ارتش آمریکا در خاورمیانه از جمله تبلیغات ضد ایران، کمک کرده است.

پایگاه خبری الجزیره در گزارشی نوشت: تحقیقات لی فانگ، خبرنگار نشریه آنلاین اینترسپت که با استفاده از اسناد داخلی توییتر انجام شده است، نشان می دهد توییتر با پنتاگون برای تقویت تبلیغات رسانه ای درباره فعالیتهای ارتش آمریکا در خاورمیانه همکاری کرده و با وجود وعده‌هایی که برای متوقف کردن کمپینهای نفوذ دولتی داده، اجازه داده است حسابهای جعلی، روایتهایی در جهت حمایت از آمریکا منتشر کنند.

توییتر مخفیانه فهرست سفید ویژه ای از حسابهایی که توسط فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اداره می شوند، ایجاد کرد و اجازه داد این حسابها از شناسایی شدن به عنوان هرزنامه و حساب جعلی، مستثنی شوند و امکان مشاهده بیشتر آنها در این پلتفرم را فراهم کرد.

بر اساس تحقیقات خبرنگار اینترسپت، پس از اینکه مقامات ارتش آمریکا از توییتر خواستند امکان مشاهده بیشتر ۵۲ حساب عرب زبان برای نشر گسترده پیامهای خاص را فراهم کند، توییتر بی سر و صدا این قابلیت را در سال ۲۰۱۷ معرفی کرد.

حسابهای اولویت دار سنتکام، اطلاعاتی در حمایت از روایتهای ارتش آمریکا از جمله انتقاد از ایران، حمایت از جنگ مورد حمایت آمریکا و عربستان در یمن و ادعاهایی درباره دقت فوق العاده حملات پهپادی آمریکا منتشر کردند.

سنتکام متعاقبا در مواردی با استفاده از تصاویر پروفایل و بیوهای جعلی برای نشان دادن این که حسابهای کاربری مذکور توسط افراد عادی در خاورمیانه اداره می‌شوند، مالکیت خود بر این حسابها را پنهان کرد.

به گفته فانگ، اگرچه توییتر اعلام کرده است اجازه فعالیتهای نفوذ فریبکارانه که با پشتوانه دولتی انجام می شوند را نمی‌دهد اما این شرکت شبکه اجتماعی، از فعالیت پوششی سنتکام مطلع بوده و اجازه داده است این حساب‌ها حداقل تا ماه می سال ۲۰۲۲ در این پلتفرم فعالیت کنند.

فانگ روز سه شنبه در توییتر اعلام کرد: یک مقام توییتر که با من صحبت می کرد، گفت: از این تغییر پنهانی، احساس فریب خوردگی می کند. با این حال، بسیاری از ایمیلهایی که در طول سال ۲۰۲۰ ارسال شدند، نشان می‌دهند مدیران ارشد توییتر به‌خوبی از شبکه وسیع حساب‌های جعلی و تبلیغات پنهانی وزارت دفاع آمریکا مطلع بودند و این حساب‌ها را معلق نکردند.

این افشاگری، جدیدترین مورد از مجموعه گزارشهای منتشر شده از اسناد داخلی توییتر است که توسط ایلان ماسک در اختیار خبرنگاران و نشریات متعدد قرار گرفته است.

ایلان ماسک که یکی از ثروتمندترین افراد جهان است و توییتر را در اکتبر خریداری کرد، مدیریت قبلی این شرکت را به سانسور و حمایت از دیدگاهها و شخصیتهای لیبرال متهم کرده و انتشار این اسناد را در جهت تلاش برای افزایش شفافیت درباره فعالیتهای این پلتفرم شبکه اجتماعی در دوران مدیریت قبلی، اعلام کرده است.

اسناد داخلی توییتر وجود لیست سیاهی که دسترسی به چهره های محافظه کار را محدود کرده و همچنین تلاشهای داخلی در توییتر که به ممنوعیت دائمی حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در این پلتفرم منتهی شد را نشان داده است.



منبع

آخرین اخبار

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

عمل برداشتن لوزه در کودکان؛ ۷ عارضه مهم که والدین باید بدانند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

پزشکیان: اجازه استفاده از دانش و ظرفیت مشاوران خارجی از رهبری اخذ شده است

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه اجازه استفاده از...

دستور پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف سوخت و انرژی

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راهی جامع...

هشدار سیلاب در چند استان کشور/ آماده‌باش ۱۱ هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

زوجی که خیال پرسپولیسی ها را راحت کرد

پرسپولیس در قائمشهر به سه امتیاز مهم رسید و...

پیش‌بینی بارش‌های سیل آسا در ۸ استان/ آماده‌باش کامل ستادهای مدیریت بحران

معاون و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره...

پایان سبز بورس

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در آخرین روز...

سردار قاآنی: فرماندهان جبهه مقاومت پیام ولی امر مسلمین را در عالی‌ترین سطح دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی...

تبلیغات متنی