افعی میلان، خلقی هنری از مهدی طارمی / ستارههای بزرگ جام زیبایی را رقم زدند!

در ادامه شب نخست دور دوم از سلسله مسابقات لیگ قهرمانان اروپا، تیمهای مدعی موفق به کسب پیروزی شدند و مهدی طارمی تجربهای فراموشنشدنی را رقم زد.
اینتر موفق شد با ۴ گل و نمایشی خیرهکننده از مهدی طارمی، تیم ستاره شرخ بلگراد را شکست دهد. طارمی در این دیدار آخرین گل تیمش را به ثمر رساند و همچنین پاسهای گل دوم و سوم اینتر را برای آرناتوویچ و مارتینس فراهم کرد. گل اول تیم افعیها نیز توسط هاکان زده شد. با این پیروزی، اینتر به مجموع ۴ امتیاز رسید.
در یکی از بازیهای کلیدی، آرسنال در ورزشگاه امارات با گلزنیهای هاورتس و ساکا، توانست تیم پاریسنژرمن را شکست دهد؛ تا در این تقابل، آرتتا بر انریکه غلبه کند و آرسنال نیز با ۴ امتیاز به کار خود ادامه دهد، در حالی که پاریسنژرمن در ۳ امتیاز باقی ماند.
تیم هانسی فلیک در بارسلونا نیز یک نمایش تماشایی به نمایش گذاشت و با گلزنیهای لواندوفسکی (دو بار)، رافینیا، مارتینس و یک گل به خودی از کامارا، توانست یانگ بویز را با نتیجه ۵ بر صفر شکست دهد و به اولین ۳ امتیاز خود در این رقابتها، پس از ناکامی هفته نخست برابر لیل دست یابد.
در اسلواکی، تیم اسلووان براتیسلاوا با عملکرد ضعیف خود مقابل سیتیزنها به شدت شکست خورد و با گلهای گوندوگان، فودن، مکآتی و هالند، با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب شد. این پیروزی سیتیزنها را نیز به جمع ۴ امتیازیها آورد.
در آلمان، تیم سلتیک تحت هدایت برندان راجرز با یک باخت تاریخی مواجه گردید و دورتموند در وستفالن با نتیجه ۷ بر یک نماینده اسکاتلند را به زانو درآورد و به نقاط ۶ امتیازی دست یافت.
در بای آرهنا، شاگردان ژابی آلونسو با نمایش برتری نسبت به تیم میلان، دومین شکست متوالی فونسکا را رقم زدند و به امتیاز ۶ رسیدند.
در آخرین مسابقه، دیدار میان آیندهوون و اسپورتینگ لیسبون با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
در دیگر رویدادهای جام اتحادیه انگلیس، نیوکاسل موفق شد با یک گل تیم ویمبلدون را شکست دهد و به مرحله بعدی صعود کند.