پرتابگر نوین در ویدیویی که در تاریخ هفت مارس منتشر شد، معرفی گردید و در آن یکی از مبارزان القسام در حال بارگذاری راکت بوده است.
بر اساس گزارش شبکه الجزیره، یکی دیگر از اعضای گروه با اشاره به اینکه این پرتابگر به ارواح شهدای ما در قدس و اراضی ۱۹۴۸ تقدیم میشود، بیان کرد: «شما که در دفاع از زنان و اسرای ما در زمانی که در حال آمادهسازی برای این نبرد (طوفان الاقصی) بودیم، پیروز شدید، بهخاطر داشته باشید که تلاش ما هرگز مسیر دستیابی به پیروزی برای روح و یاد شما را تغییر نخواهد داد.»
، او در خاتمه افزود: «شما که با نثار جان خود، تلآویو را به لرزه درآوردید، اکنون نیز پس از شهادتتان، آن را به تکاپو میاندازید، پس هیچ شکی نیست که نامردان خواب راحتی نخواهند داشت.»
سرلشکر فایز الدویری، کارشناس نظامی، اظهار کرد که این پرتابگر جدید – که القسام پنج ماه بعد از جنگ معرفی کرد – به احتمال زیاد یکی از موفقیتهای حاصل از نبرد بوده و ممکن است با استفاده از مهندسی معکوس طراحی شده باشد.
