جمعه 8 آبان 1405

انصارالله: یمن با سوریه متفاوت است

جنبش انصارالله یمن به کوشش‌ها برای تکرار سناریوی سوریه در یمن واکنش نشان داد و به مخالفان یادآور شد که شرایط یمن با سوریه تفاوت‌های اساسی دارد و اکنون از هر زمان دیگری بیشتر هماهنگ و متحد است.

 

با وجود تلاش‌های پی در پی برای بازتولید سناریوی سوریه در یمن، صنعا همچنان در موضع تهاجمی علیه رژیم صهیونیستی و حامیانش قرار دارد و به‌صراحت اعلام می‌کند که از تبعات وضعیت سوریه تأثیر نپذیرفته است. به‌طوری‌که دیروز جمعه، از انجام سه عملیات نظامی در عمق محدوده این رژیم خبر داد که یکی از آنها با همیاری «مقاومت اسلامی در عراق» صورت گرفت.

 

سرتیپ «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، در بیانیه‌ای که در جریان راهپیمایی میلیونی با شعار «ما در کنار غزه ایستاده‌ایم و به مقابله با پروژه‌های صهیونیستی-آمریکایی ادامه خواهیم داد» در میدان السبعین، بزرگترین میدان پایتخت قرائت کرد، بیان داشت: در نخستین اقدام، یک هدف نظامی کلیدی در عسقلان و در دومین اقدام، هدفی مهم در یافا (تل آویو) با دو پهپاد که به‌راحتی از سیستم‌های ردیابی اسرائیل عبور کردند، به‌دقت هدف قرار گرفتند. در سومین عمل نیز به‌صورت مشترک با مقاومت عراق، هدفی کلیدی در جنوب فلسطین اشغالی با تعدادی پهپاد مورد حمله قرار گرفت.

 

در همین حال، جنبش انصارالله به‌صورت رسمی به اقدامات provocateur گروه‌های هم‌پیمان ائتلاف سعودی-اماراتی در قبال توافق آتش‌بس در یمن پاسخ داده و تأکید کرده که تلاش برای بازتولید سناریوی سوریه در یمن غیرممکن است.

 

«محمد عبدالسلام»، رئیس هیات مذاکره‌کننده صنعا، در بیانیه‌ای که از سوی شبکه رسانه‌ای المسیره انصارالله منتشر شد، اظهار داشت: «شرایط یمن با وضعیت سوریه به‌طور کامل متفاوت است. گروه‌های مسلح بدون درگیری واقعی با ارتش سوریه و بدون جنگ کنترل مناطق را به‌دست آوردند. اگر ارتش سوریه تنها یک هفته مقاومت می‌کرد، اوضاع به‌طور کل دگرگون می‌شد».

 

وی در اشاره به گروه‌های هم‌پیمان ائتلاف سعودی و اماراتی تأکید کرد: «صنعا در وضعیت نگرانی نیست و آن که باید نگران باشد، طرف مقابل است».

 

عبدالسلام هشدار داده است که «هرگونه شعله‌ور کردن نبرد فعلی در یمن به معنی آغاز جنگی ویرانگر در زمین، دریا و هوا خواهد بود. صنعا از توانایی‌های قوی برای حمله به حامیان این جنگ برخوردار است. انصارالله در برابر هر کس که از مزدوران و خائنین حمایت کند، سکوت نمی‌کند. ما قدرت هدف قرار دادن هر شرکت‌کننده یا حمایتی را داریم». وی افزود که صدها هزار رزمنده از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی به میدان جنگ پیوسته‌اند و هم‌اکنون انسجام یمن از هر زمان دیگری بیشتر است و هشدار داد: «طرف‌هایی که قصد دارند به میدان نبرد بازگردند، در نهایت پشیمان خواهند شد. هر تلاشی برای شعله‌ور کردن جبهه‌های داخلی یمن تنها منجر به تشدید اوضاع در کل منطقه خواهد شد و عربستان و امارات نیز از آتش صنعا و قدرت آن در امان نخواهند ماند».

 

روزنامه الاخبار لبنان گزارش داد این واکنش با توجه به تهدیدهای «طارق صالح»، یکی از اعضای «شورای ریاستی» و رهبر گروه‌های هم‌پیمان امارات در سواحل غربی کشور مطرح شده است که به‌تازگی در نشستی با رهبران نظامی در شهر ساحلی مخا از آمادگی نیروهای تحت فرمانش برای مقابله با انصارالله سخن گفته و ادعا کرده است که «سرنوشت صنعا مشابه دمشق خواهد بود» و به نیروهایش دستور داده بود برای آنچه که «نبرد نجات» می‌خواند، آماده شوند.

 

به‌دنبال اقدامات تحریک‌آمیز علیه توافق آتش‌بس در یمن، فعالان «حزب الاصلاح» پس از آنکه «هانس گروندبرگ» نماینده سازمان ملل در امور یمن در جلسه روز چهارشنبه شورای امنیت اعلام کرد «یمن نباید تحت تأثیر تغییرات منطقه‌ای قرار گیرد، بلکه باید برای پایان دادن به دودستگی اقتصادی که سال‌هاست دچار آن است، گام‌های اعتمادسازی بردارد»، به اقدامات سازمان ملل حمله کردند. حتی دولت عدن در بیانیه‌ای جامعه بین‌المللی را به «همدردی با انصارالله» متهم کرده و بار دیگر علیه توافقنامه «استکهلم» اقداماتی تحریک‌آمیز انجام داد و ادعا کرد که این توافقنامه مانع پیشروی گروه‌های هم‌پیمان ائتلاف سعودی-اماراتی به سمت شهر الحدیده است.

 

طبق ادعای این رسانه لبنانی، قاهره طی دو روز گذشته شاهد نشست‌های فشرده گروه‌های سیاسی یمنی هم‌پیمان با ائتلاف سعودی-اماراتی بوده است.

 

یک منبع سیاسی آگاه به الاخبار گفت این نشست‌ها که پس از سقوط رژیم «بشار اسد» برگزار شده، با دعوت و تامین مالی امارات انجام می‌شود و اکثر شرکت‌کنندگان، از جمله «احمد علی عبدالله صالح»، پسر رئیس‌جمهور پیشین یمن، از هم‌پیمانان ابوظبی هستند. این منبع همچنین ابراز داشت که ممکن است این نشست‌های قاهره بخشی از تلاش‌های امارات و ایالات متحده برای اعمال تغییرات در شورای ریاستی و دولت هم‌پیمان با ائتلاف و همچنین تداوم تلاش‌های آمریکا برای یکپارچه‌سازی گروه‌ها باشد؛ تلاشی که از ماه گذشته آغاز شده است.

 

الاخبار همچنین بیان داشت عربستان سعودی نیز در اوایل ماه جاری شاهد دیدارهای فشرده بین رهبران سعودی و فرماندهان نظامی هم‌پیمان خود بوده است که به همین عنوان (یکپارچه‌سازی گروه‌ها) شناخته می‌شود.



آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

تبلیغات متنی