پنج‌شنبه 23 مهر 1405

اکبر عبدی بی‌نظیرترین کمدین ایران است

بیست و هفتمین قسمت از فصل جدید برنامه سینمایی «هفت»، در روز جمعه ۲۵ آبان از ساعت ۲۲ به روی آنتن شبکه نمایش رفت. در این برنامه، میز پرونده ویژه به موضوع «بازیگری» و با حضور محمدرضا شریفی‌نیا اختصاص داده شد.

محمدرضا شریفی‌نیا در آغاز برنامه عنوان کرد که بازیگری برای بسیاری از افراد جذاب است و بیشتر افراد به این حرفه علاقه‌مند هستند. او معتقد است که ایرانی‌ها به نوعی در ذات خود بازیگر هستند، اما اینکه چگونه می‌توانیم به طور حرفه‌ای به این عرصه وارد شویم، مراحل دیگری است که باید طی شود. به نظر او وضعیت بازیگری در سینمای کشور ما چندان بد نیست؛ زیرا هم بازیگران با استعداد زیادی داریم و هم علاقه‌مندان به این حرفه. دلیلی بر این امر، وجود کلاس‌های متعدد بازیگری در سراسر کشور است. در ایران برای ورود بازیگران به عرصه سینما ضوابط خاصی وجود ندارد. برخی از بازیگران تئاتر به سینما راه می‌یابند زیرا تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌اند.

بهروز افخمی: به نظر شما آیا بازیگر باید توانایی کمدی هم داشته باشد؟

شریفی‌نیا در این باره گفت: کمدین اصطلاحی فرانسوی است که به بازیگری اطلاق می‌شود که هم می‌تواند نقش‌های کمدی و هم جدی را به خوبی ایفا کند. تسلط بر هر دو این وجوه کار آسانی نیست. مثالی از یک آدم بندباز بزنید، سپس به کمدینی بیندیشید که علاوه بر رعایت قوانین و اصول، باید برای خنداندن تماشاگران گاهی آن‌ها را بشکند. کسی که طناز است باید قبل از آن ادبیات اصلی را به خوبی آموخته باشد و بتواند با واژگان بازی کند و موقعیت‌های طنز ایجاد کند؛ در غیر این صورت، کمدی او به نوعی افراط و تمسخر تبدیل خواهد شد.

افخمی: به نظر شما چه کسانی در سینمای ایران به این ویژگی‌ها نزدیک هستند؟

شریفی‌نیا پاسخ داد: این یک سوال دشوار است. به نظر می‌آید ما تعداد کمی داشته باشیم، اما مهم است که کسی بتواند به خوبی نقش‌های جدی و کمدی را ایفا کند. از نظر من، یک نفر در این زمینه می‌تواند کمدین اکبر عبدی باشد.

بهروز افخمی: من فکر می‌کردم که رضا عطاران در نظر شما باشد.

شریفی‌نیا گفت: رضا عطاران در بداهه‌نوازی ماهر است و معمولاً بسیاری از موقعیت‌های کمدی را به صورت بداهه در فیلم‌ها ایفا می‌کند. همانطور که اشاره کردم، وقتی شما در بازیگری جدی متخصص باشید، می‌توانید بعضی از قوانین را بشکنید.

شریفی‌نیا در مورد مهارت احساس در بازیگری نظر خود را بیان کرد و گفت: برخی از بازیگران ادعا می‌کنند که برای ایفای نقش معتاد حتی چند بار مواد مصرف کرده‌اند، در حالی که بازیگری اساساً این‌گونه نیست و به همین دلیل، برخی از افرادی که به شدت در حس نقش فرو می‌روند، ممکن است خطرناک شوند. همه چیز باید در صحنه کنترل شده باشد و در غیر این صورت، شما دیگر یک بازیگر نیستید. در حقیقت، سینما و بازیگری همواره یک دروغ است و شما باید این دروغ را به واقعیت تبدیل کنید.

آخرین اخبار

اعتراف سرمربی بعد از برد پرگل؛ نباید این دو نفر را تعویض می‌کردم!

لیورپول در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل لاسک اتریش...

اپل با هوم‌ویو به جنگ اکو شو می‌رود؛ قیمت احتمالی ۳۵۰ دلار

اپل ظاهراً قصد دارد به‌زودی از هاب خانه هوشمند...

ویدیو/ خاطره اشرفی‌اصفهانی از ماجرای مستاجری چهارمین شهید محراب

محمد اشرفی‌اصفهانی، فرزند چهارمین شهید محراب در سالگرد شهادت...

حمله به ایران پیش یا پس از انتخابات آمریکا؟ / ترامپ در دوراهی جنگ و دیپلماسی

به گزارش خبرآنلاین،  در پی اعزام نیروهای جدید به...

چالش‌های تحصیل دانش‌آموزان نابینا؛ چرا کتاب صوتی جایگزین خوبی برای بریل نیست؟

چالش دسترسی دانش‌آموزان نابینا به کتاب‌های درسی در دوره...

چهار موضوع اصلی بشر در چین به روایت سید محمد خاتمی/ رئیس دولت اصلاحات چگونه از رئیس‌جمهور چین یاد کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهوری پیشین درباره اوضاع...

پس از ۹ سال انتظار؛ رودستر جدید تسلا بالاخره رونمایی می‌شود

شرکت تسلا سرانجام تاریخ رونمایی از خودروی رودستر نسل...

چرا گاهی نام‌ها را به یاد نمی‌آوریم؟

فراموش کردن نام افراد، محل گذاشتن وسایل یا موضوعی...

جهش ۲۴ دلاری نفت سنگین ایران

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت خام سنگین ایران در سپتامبر۲۰۲۶...

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

قیمت سکه امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به کانال ۲۶۸ میلیون تومان نزدیک شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فرود اضطراری پرواز تهران-استانبول در تبریز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: ...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران جایزه سازمان جهانی بهداشت را دریافت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم...

تبلیغات متنی