جمعه 15 آبان 1405

جذابیت اکتشاف نفت و گاز در کره جنوبی افزایش یافته است

رئیس‌جمهور کره جنوبی با هدف انجام حفاری‌های اکتشافی جهت شناسایی ذخایر غنی نفت و گاز در ناحیه شرقی این کشور، مجوز لازم را صادر کرد.

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی در جریان یک جلسه خبری، به بررسی‌های انجام‌شده توسط کارشناسان و نهادهای صنعتی اشاره کرده و عنوان کرد که احتمال بالایی وجود دارد که این ناحیه دارای حداکثر ۱۴ میلیارد بشکه نفت و گاز باشد.

یون در ادامه اضافه کرد: امروز به وزارت تجارت، صنعت و انرژی اجازه دادم تا فرآیند حفاری به منظور کشف منابع در ژرفای دریای شرقی را آغاز کند. این پروژه با برآورد هزینه‌ای بیش از ۵۰۰ میلیارد وون (معادل ۳۶۳ میلیون دلار)، قرار است نزدیک به پایان سال جاری به منظور کشف ذخایر انرژی تا اواسط سال آینده کلید بخورد.

موقعیت هدف در مجاورت شهر بندر صنعتی پوهانگ در ناحیه جنوب شرقی واقع شده و به گفته یک مقام مسئول از وزارت صنعت کره جنوبی، این ناحیه در محدوده اقتصادی انحصاری کره جنوبی قرار دارد.

یون همچنین خاطر نشان کرد که تلاش‌های کره جنوبی در عرصه اکتشاف نفت و گاز از سال ۱۹۹۶ تا به امروز، موجب دستیابی به ذخایر گازی معادل ۴.۵ میلیون بشکه شده که توسعه تجاری آن در سال ۲۰۲۱ تکمیل گردید. وی همچنین تصریح کرد: اکتشاف جدید می‌تواند تامین گاز مورد نیاز کشور برای مدت ۲۹ سال و نفت به میزان مصرف چهار ساله را تضمین کند.

پس از این خبر، سهام حوزه انرژی در سئول رشد قابل توجهی را تجربه کرد. ارزش سهام شرکت پالایش نفت «اس کی اینوویشن»، ۳۰ درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح در ۱۷ ماه اخیر رسید. ضمن اینکه سهام شرکت «دائسونگ انرژی» نیز به بالاترین حد رشد روزانه ۳۰ درصدی رسید و سهام «اس کی گاز» هفت درصد افزایش یافت.

ریدول اسلام، متخصص از شرکت تحقیقاتی «ریستاد انرژی» با تصریح بر اینکه هنوز هیچ چیز قطعی نیست، گفت: حجم اکتشاف محتمل بسیار تاثیرگذار به نظر می‌رسد. این پروژه می‌تواند فواید چشمگیری برای کره جنوبی، که سومین واردکننده بزرگ گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) محسوب می‌شود، به ارمغان آورد. هرگونه منابع گازی که در کره جنوبی کشف شود، می‌تواند فشار بار تولیدکنندگان ال‌ان‌جی برای تامین نیازها در دهه‌های آتی را کاهش دهد.

طبق اطلاعات ارائه‌شده از سوی شرکت ملی نفت کره، این کشور چهارمین خریدار بزرگ نفت و گاز در سطح جهانی است.

به نقل از رویترز، آن دوک گئون، وزیر انرژی کره جنوبی اظهار داشت: تقریبا سه چهارم از ناحیه مورد نظر، احتمالاً شامل گاز و بخش باقی‌مانده، به نفت خام اختصاص دارد.

آخرین اخبار

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

تبلیغات متنی