سردار سلمان آدینهوند در تشریح ابعاد این خبر گفت: نیروی یگان امداد پلیس تهران در حین گشتزنی در منطقه شهر ری، رفتار زن جوانی موجب جلب توجه آنها شد. بهدنبال این موضوع، این زن بهمدت مختصری تحت نظر قرار گرفت و همین سبب افزایش نگرانی مأموران نسبت به او گردید.
او افزود: سپس، بهدنبال هماهنگیهای لازم، مأموران پلیس در محل حاضر شده و به منظور انجام بررسیهای دقیقتر به سمت این زن نزدیک شدند و اقدام به پرسش از وی کردند. در این حین، زن مذکور به ارائه پاسخهای متناقض به مأموران پرداخت. در نتیجه، او به مرکز انتظامی منتقل شد تا تحقیقات بیشتری دربارهاش انجام شود.
فرمانده یگان امداد تهران بزرگ با اشاره به بررسیهای صورتگرفته از این زن اظهار داشت: در زمان بازرسی، مأموران زن یگان امداد توانستند هفت دستگاه تلفن همراه از belongings این زن کشف کنند که بعداً مشخص شد این گوشیها دزدی بوده و در سیستم همیاب ثبت شدهاند.
آدینهوند اضافه کرد: پس از بازداشت این زن در مقر انتظامی و انجام بازجویی از وی، او با توجه به مدارک و اشیای سرقتی کشفشده، گزینهای جز اعتراف نداشت و اعلام کرد که با پرسهزنی در خیابانهای شلوغ، اهداف خود را شناسایی کرده و در زمان مناسب اقدام به سرقت تلفن همراه آنها نموده و محل را ترک میکرده است.
وی همچنین به تشکیل پروندهای برای متهم اشاره کرد و گفت: این زن به همراه پروندهاش برای ادامه روند بررسی به دادسرا منتقل شد. تحقیقات مأموران برای شناسایی دیگر جرایم احتمالی انجامشده توسط این فرد همچنان ادامه دارد.
