رئیس پلیس راه راهور فراجا در روز جاری از پاسگاه های پلیس راه و ایستگاه های کنترل تردد ناوگان عمومی در مسیر تهران تا سمنان بازدید به عمل آورد.
سرهنگ احمد کرمی اسد صبح امروز از پاسگاه های پلیس راه و ایستگاه های نظارت بر تردد ناوگان عمومی در مسیر تهران تا سمنان بازدید کرد و بیان داشت: این بازدید به منظور ارزیابی دقیق تر عملکرد پاسگاه ها و نظارت بر وضعیت تردد ناوگان حمل ونقل عمومی در جاده های پربازدید صورت گرفته است. هدف اصلی این نظارت ها، بررسی شیوه عملکرد تیم های مستقر در جاده ها و کنترل تردد اتوبوس ها و وسایل نقلیه عمومی به شمار می آید.
رئیس پلیس راه فراجا در ادامه خاطرنشان کرد: این قبیل اقدامات به منظور پیشگیری از سوانح و حوادث جاده ای، به ویژه در مسیرهای پر تردد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سرهنگ کرمی اسد همچنین اظهار داشت: رعایت دقیق ضوابط و مقررات، تنها از طریق هماهنگی مؤثر با رانندگان و توجه به شرایط جوی و ترافیکی تحقق پذیر است.
وی همچنین بر عزم پلیس راه در جهت ارتقاء ایمنی سفرها و افزایش امنیت جاده ها تأکید کرد و افزود که هیچ تلاشی در این مسیر بی نتیجه نخواهد ماند.
سرهنگ کرمی اسد به بررسی امکانات و تجهیزات موجود در پایگاه های پلیس راه پرداخت و مشکلات موجود را مورد تحلیل قرار داد تا پیشنهادهای موثری جهت بهبود شرایط جاده ای و افزایش کارایی ناوگان عمومی فراهم شود.
به گزارش سایت پلیس راهور، پلیس راه فراجا همچنان بر بهبود خدمات و افزایش ایمنی جاده ها تمرکز دارد و بازدیدهای میدانی از پایگاه ها و مراکز کنترل تردد در برنامه کاری قرار دارد.
