جمعه 8 آبان 1405

سفر وزیر راه و شهرسازی به بررسی زیرساخت ها و جاده های سوئیس

وزیر راه و شهرسازی که برای شرکت در نشست سالانه کمیته حمل و نقل زمینی به ژنو سفر کرده بود، در روز پنجشنبه از تعدادی از زیرساخت ها، جاده ها، استراحتگاه ها و سازه های جاده ای کشور سوئیس بازدید به عمل آورد.

فرزانه صادق روز دوشنبه هفته جاری در همایشی بین المللی تحت عنوان «آینده حمل و نقل» که به میزبانی مشترک مجمع جهانی اقتصاد و کمیسیون اقتصادی برای اروپا در مرکز مجمع جهانی اقتصاد در ژنو برگزار شده بود، شرکت کرد.

در این نشست بین المللی کمیته حمل و نقل زمینی، وی ضمن حاضر شدن در پانل وزرا، به معرفی توانمندی ها، ظرفیت ها و مزایای سیستم حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران پرداخته و بر ضرورت محکوم کردن تحریم های ناعادلانه یک جانبه که مانعی در مسیر پیشرفت به سمت حمل و نقل سبز هستند، تأکید کرد و نظرات کشورمان را در زمینه های مختلف حمل و نقل تشریح نمود.

در حواشی این نشست، وزیر راه و شهرسازی ۱۱ دیدار دوجانبه با وزرای حمل و نقل کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی و رئیس های نهادهای بین المللی مستقر در ژنو، از جمله دبیرکل کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد) و دبیر اجرائی کمیسیون اقتصادی برای اروپا (UNECE) انجام داد.

در ادامه نشست ۸۷ سالانه کمیته حمل و نقل جاده ای، وزیر با دبیر اجرائی کمیسیون اقتصادی برای اروپا UNECE بر لزوم گسترش همکاری های ایران و این کمیسیون در حوزه های مختلف تأکید نمود.

صادق در این دیدار بیان کرد که این همکاری ها می تواند در زمینه هایی مانند ایمنی جاده ای، کاهش تلفات جاده ای، استانداردسازی، برگزاری کارگاه های آموزشی مشترک در حوزه حمل و نقل و ترانزیت، میزبانی نشست های حیاتی حمل و نقلی توسط جمهوری اسلامی ایران، و همچنین کمک به پیوستن به کنوانسیون ها و معاهدات بین المللی مهم در عرصه حمل و نقل، به ویژه موافقتنامه کار و خدمه AETR گسترش یابد و ایران از این همکاری ها استقبال می کند.

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

تبلیغات متنی