یکشنبه 3 آبان 1405

بازگشایی مدارس اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش است؛ باید به جوان‌گرایی و پرورش مدیران توجه کنیم اما نیروهای باتجربه را از یاد نبریم

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه بازگشایی مدارس در مهرماه به‌عنوان اصلی‌ترین ماموریت و راهبرد پیش روی ما مطرح است، همچنین به اهمیت به‌کارگیری جوانان در موقعیت‌های مدیریتی کشور اشاره کرد و اعلام نمود: در راستای جوان‌گرایی و پرورش مدیران، نباید از نیروهای با انگیزه و متخصص غافل ماند.

علیرضا کاظمی در نشست شورای معاونان این وزارتخانه عنوان کرد: بازگشایی مدارس در مهرماه، مهم‌ترین ماموریت و راهبردی است که بر عهده ما قرار دارد و لذا باید بیشترین تمرکز را بر روی این موضوع قرار دهیم. به همین دلیل، نیازمند تقسیم وظایف صحیح و طراحی اقدامات مؤثر هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تمامی تلاش و کوشش‌ها باید معطوف به بازگشایی مدارس گردد. برای دستیابی به این هدف، وجوب گفتگوی بیشتر در انجام کارها احساس می‌شود.

کاظمی خاطرنشان ساخت: مهم‌ترین اولویت ما و همچون سعادت فردی و اجتماعی جامعه، توجه به اقامه نماز است و از هیچ تلاشی در این راستا نباید دریغ کرد. باید دغدغه نماز به دغدغه‌ای درونی برای تمامی دانش‌آموزان و فرهنگیان تبدیل شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در این جلسه از خانم دکتر مهاجرانی خواستم تا در نخستین نشست خبری خود با رسانه‌ها در مورد چالش‌های آموزش و پرورش سخن بگوید، چراکه این حوزه بیش از ۴۰ سال است که از سادگی در تحلیل‌ها رنج می‌برد.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای توانمندی‌های مدیران، بیان داشت: یکی از بارزترین ویژگی‌های یک رهبر این است که تنها به دانش و باور نسبت به موضوعی اکتفا نکند، بلکه آن را به‌صورت عملی لمس و درک کند.

کاظمی با اشاره به ضرورت به‌کارگیری جوانان در مشاغل مدیریتی کشور، گفت: در کنار جوان‌گرایی و پرورش مدیران، نباید از نیروهای با انگیزه و باتجربه غافل شویم.

وی همچنین افزود: سیاسی‌کاری در برنامه‌ها، افراد، جریانات و نیز سلیقه‌گرایی می‌تواند به روند رشد و توسعه جامع آسیب بزند.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: همگی ما باید در جهت ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت همکاری کنیم تا بسیاری از مسائل حل و فصل گردد.

کاظمی خاطرنشان کرد: ما در دولت و مجلس می‌کوشیم تا شعار “برای ایران، برای مدرسه” گسترش یابد و موضوع آموزش و پرورش به یک دغدغه اساسی حاکمیت تبدیل شود.

وی ادامه داد: باید با رویکردی مبتنی بر وفاق و همدلی، فراتر از دسته‌بندی‌ها حرکت کنیم و از ایده‌های مختلف برای پیشبرد امور بهره بگیریم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید مجدد بر اینکه ما نماینده معلمان هستیم، بیان نمود: بدون تردید ما خدمت‌گزار و سرباز معلمان خواهیم بود. مهم‌ترین هدف من این است که به عنوان خادم نظام تعلیم و تربیت تمام تلاش‌مان را برای حل کوچک‌ترین مسائل معلمان انجام دهیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی همچنین به دغدغه‌های معلمان اشاره کرد و گفت: من باور دارم که با همفکری معلمان می‌توانیم به همگرایی برای حل مسائل برسیم.

وی در پایان با ابراز اینکه اصلی‌ترین دغدغه ما تربیت است، تأکید کرد: باید بر اساس سند تحول بنیادین که میثاق ماست، حرکت کنیم و به جلو برویم.

آخرین اخبار

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

تبلیغات متنی