بانک «سیتی گروپ» (Citigroup) به طور نادرستی به جای واریز ۲۸۰ دلار، مبلغ هنگفت ۸۱ تریلیون دلار را به حساب یک مشتری انتقال داد که اصلاح این اشتباه چندین ساعت به طول انجامید.
روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع مطلع، اعلام کرد که این خطای قابل توجه در ماه آوریل رخ داد و از نظر کارمند پرداخت و همچنین مامور دوم مسئول بررسی و تأیید تراکنش پنهان ماند. کارمند سوم، یک ساعت و نیم بعد از وقوع این تراکنش، متوجه این اشتباه شد و در نهایت، اصلاح آن ساعاتی طول کشید.
با این حال، هیچ وجهی از این بانک که این خطا را به فدرال رزرو و دفتر کنترل ارز گزارش کرده بود، خارج نگردید.
سیتی در اظهار نظری به فایننشیال تایمز اعلام کرد که سیستم های کنترل تشخیص بلافاصله این خطا را شناسایی کردند و به سرعت روند پرداخت را معکوس کرده و این حادثه هیچ تأثیر منفی بر روی بانک یا مشتری مورد نظر نداشت.
مارک میسون، مدیر مالی ارشد «سیتی»، در اظهاراتی که ماه گذشته بیان کرد، به جریمه های رگولاتوری مربوط به مدیریت خطر و کنترل داده اشاره کرد و توضیح داد که این بانک قصد دارد سرمایه گذاری بیشتری در راستای بهبود مسائل انضباطی انجام دهد.
طبق گزارش رویترز، «سیتی» در ماه ژوییه سال گذشته به دلیل پیشرفت نامناسب در مدیریت این مسائل، به مبلغ ۱۳۶ میلیون دلار جریمه شد و در سال ۲۰۲۰ نیز به خاطر برخی از مشکلات و ریسک های داده، مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار جریمه شده بود.
