این سامانه بارشی در نواحی مرکزی، شمالی و غربی کشور و بهصورت پراکنده در شرق استان فارس باعث بروز باران همراه با رعد و برق و وزش باد میشود. در نواحی مرتفع شمالی استان فارس، بارش برف نیز پیشبینی شده است.
دوره دوم این سامانه بارشی از اواخر سهشنبه تا صبح پنجشنبه بارندگیهای بیشتری را برای استان فارس به ارمغان میآورد.
از نظر دما، در روزهای آتی، در اکثر نقاط استان فارس در ساعات روز شاهد افت دما و در شبها افزایش دما خواهیم بود.
هوای شیراز در روز دوشنبه، پنجم آذرماه، با افزایش ابر و احتمال بارش خفیف باران همراه با وزش باد خواهد بود. همچنین در روز سهشنبه، ششم آذرماه، وضعیت هوای نیمه ابری و بارشهای پراکنده همراه با وزش باد پیشبینی شده است، ضمن اینکه در بعدازظهر این روز، بر شدت ابرها افزوده خواهد شد. در روز چهارشنبه، هفتم آذرماه، انتظار میرود بارش باران و گاهی رگبار و رعد و برق همراه با افزایش ابر وارد شود.
سازمان هواشناسی کشور نیز برای دوشنبه و سهشنبه، پنجم و ششم آذرماه در نیمه شمالی استان فارس و در روز چهارشنبه، هفتم آذرماه برای کل استان فارس هشدار زرد هواشناسی اعلام کرده است.
