برگزیدگان بخش موسیقی، شعر و تجسمی جشنواره عمار معرفی شدند

مراسم تجلیل از هنرمندان فعال در حوادث اخیر در قالب‌ هنرهای تجسمی، موسیقی و سرود و شعر در حاشیه ششمین شب جشنواره عمار با حضور چهره های انقلابی حوزه گرافیک، تصویرسازی و کارتون و همچنین شعر و موسیقی در سینما فلسطین برگزار شد. این مراسم شامگاه سه شنبه (۲۰ دی ماه) با قرائت قرآن توسط

کد خبر : 89168
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 ژانویه 2023 - 2:59
برگزیدگان بخش موسیقی، شعر و تجسمی جشنواره عمار معرفی شدند



مراسم تجلیل از هنرمندان فعال در حوادث اخیر در قالب‌ هنرهای تجسمی، موسیقی و سرود و شعر در حاشیه ششمین شب جشنواره عمار با حضور چهره های انقلابی حوزه گرافیک، تصویرسازی و کارتون و همچنین شعر و موسیقی در سینما فلسطین برگزار شد.

این مراسم شامگاه سه شنبه (۲۰ دی ماه) با قرائت قرآن توسط برادر نوجوان شهید آرمان علی وردی و اجرای فضه سادات حسینی همراه بود.

جشنواره عمار محملی برای معرفی قهرمانان واقعی 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره، در این مراسم سهیل اسعد، دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سخنانی، گفت: خوشحالم در خدمت خانواده های شهدا هستیم مناسبت بسیار مهمی است، اینکه عده ای از جوانان خودجوش قیام می کنند تا حقایقی را اعلام کنند و مردم را آگاه سازند.

وی با اشاره به مسئولیت جوانان در نظام جمهوری اسلامی، اضافه کرد: من این روزها آثاری را دیدم و خیلی برایم به عنوان یک خارجی جالب بود، به عنوان کسی که ایران را وطن دوم می شناسند افتخار می کنم که وطن خود آرژانتین را ترک کرده ام و بخشی از معادله جمهوری اسلامی شده ام.

اسعد یادآور شد: انسان همیشه حرکت خود را ارزیابی می کند که چه کار کرده است؛ مخصوصا وقتی در ارتباط با دیگران هستید و ممکن است دیگران در واکنش به شما متذکر شوند که به نوعی دیوانگی دچار هستید. همه تاحدودی عاقل هستند اما در فتنه‌های اخیر این کلام از برخی به ظاهر حزب اللهی و متدین شنیده شد که احساس خطر کردند.

وی افزود: با برخی از آثار عمار امیدوار شدم به جبهه ای که کاملا دست الهی در آن ملموس است.

اسعد خاطرنشان کرد: وقتی به معنای عمار نگاه می کنید می فهمید مفاهیم کاملا در دنیا منقلب شده و انقلاب توانسته مفاهیم حق را نگه دارد. من آرژانتینی اگر برگردم به کشورم هزار دلار حقوق می‌گیرم و فردی دیگر به خاطر اینکه با توپ خوب بازی می کند ماهی دویست میلیون دلار دستمزدش است و این خطرناک است.

وی با بیان این که وقتی معادلات به هم می خورد، اهل فکر و اهل مجاهدت می شوند احمق جامعه و اهل بازی و فوتبال و موسیقی می شوند قهرمان، اظهار کرد: غرب روی این کار می کند که قهرمان واقعی فراموش و قهرمان خیالی به قهرمان تبدیل شود. اما عمار این کار را می کند که یک نانوا و یا یک خیاط قهرمانان ملت شوند و این بسیار ارزشمند است.

اهدای جوایز

در بخش اهداء جوایز، پدر شهید رسول خلیلی روی صحنه رفت و گفت: ما اعتقاد داریم شهدا رفته اند در معرکه و جانشان را در طبق اخلاص گذاشته اند و خدا پذیرفت و اینکه بتوانیم ادامه دهنده راهشان باشیم توفیقی است.

وی در ادامه گفت: باید هر از گاهی نماز شکر بخوانیم و از خدا بخواهیم تا آخر در راه ولایت باشیم.

برگزیدگان بخش «موسیقی»:

هیات داوران در بخش «موسیقی» ضمن تقدیر از اثر «اغتشاش» به خوانندگی زین العابدین حجتی(شبزده) و اثر «ایران قوی» کاری از گروه سرود آفاق تهران لوح افتخار این بخش را به دلیل «پرداختن به موضوع شهادت و اتفاقات روز از زبان دانش آموزان و تصویرسازی مدرسه، داشتن ملودی شیرین و تنظیم خوب و اجرای کوک، همچنین واکنش سریع به اتفاقات روز»  به اثر: «آرمان عزیز» به تهیه کنندگی مرکز آفرینش های هنری بسیج استان قم اهدا کرد.

و فانوس این بخش به دلیل تعدد آثار تولیدی در ایام فتنه، تولید آثار خوب و با کیفیت و به روز، همچنین واکنش به موقع و آتش به اختیار و تلاش در استفاده بهینه از هنر برای روشنگری اهدا شد به:  «مجتبی الله وردی» با اسم هنری مجال.

برگزیدگان بخش «شعر»: 

هیئت داوران در بخش شعر، ضمن تقدیر از مثنوی «خط امام» سروده‌ی حسین خزائی، مربع‌ترکیب «نگاه آرتین» سروده‌ی مجید تال و غزل «گرد و غبار» سروده‌ی ایمان طرفه‌؛ لوح‌افتخار این بخش را به علت تلقی درست از فتنه، سلامت زبان و قوت ادبی و استفاده مناسب از عناصر ادبی اهدا کرد به اثر: «هیاهو» از سید محمدجواد شرافت از قم.

و فانوس این بخش به علت واکنش سریع و به‌هنگام به اتفاقات روز و خلق آثار قوی متعدد در ایام فتنه اهدا شد به: «مهدی جهاندار از اصفهان».

پس از اهدای جوایز در دو بخش موسیقی و شعر مجتبی الله وردی به اجرای قطعه «به عشق ایران» پرداخت.

در بخش دیگری از این برنامه و پس از پخش کلیپ معرفی «دستکش ننه عصمت» و با دعوت از خانواده شهید حدادیان و با حضور سهیل اسعد، هادی آرزم و علی محمد مؤدب، دستکش ننه عصمت به محمد جواد طاهری اهداء شد.

تأکید مادر شهید علی وردی بر زنده نگه داشتن یاد شهدا با آثار هنری

در بخش دیگری از این مراسم خانواده شهید آرمان علی وردی جهت اهدای جوایز بخش کارتون و تصویرسازی روی صحنه آمدند.

مادر شهید علی وردی در سخنان کوتاهی بیان کرد: تشکر می کنم از هنرمندان که با آثارشان یاد شهدا را زنده نگه داشتند.

سپس با حضور داوران بخش کارتون، روح الامین، جعفرپیشه، قدیریان و حیاتی جوایز این بخش اهدا شد.

برگزیدگان بخش «کارتون»:

هیئت داوران در بخش «کارتون» ضمن تقدیر از  «میلاد پسندیده»، لوح افتخار رتبه سوم این بخش را به کارتون: «اشک تمساح» اثر فاطمه طیوب اهدا کرد.

و لوح افتخار دوم این بخش را به کارتون: «دون کیشوت» اثر محمدحسین ساسانی اختصاص یافت.

فانوس این بخش به دلیل «اجرای قوی، نقطه زنی و روایت صحیح اجتماع مخالفان جمهوری اسلامی ایران» اهدا شد به کارتون: «برلین» اثر پیمان علیشاهی.

برگزیدگان بخش «پوستر»:

هیئت داوران در بخش پوستر ضمن تقدیر از «ایمان ماندگاری»، لوح افتخار رتبه سوم این بخش را به: پوستر «لوگوی اصلی رادیو فردا» اثر مهدی شاهوردی و لوح افتخار دوم این بخش را به: پوستر «دو روی یک سکه» اثر سید امیرحسین هاشمی اهدا کرد.

فانوس این بخش به دلیل «نقطه زنی،‌ و افشای پشت‌پرده‌ی هشتک ها در شبکه های اجتماعی» اهدا شد به: پوستر «شریک خون» اثر امین تقی زاده.

برگزیدگان بخش «تصویرسازی»:

هیئت داوران در بخش تصویرسازی ضمن تقدیر از «لیلا تیموری نژاد»، لوح افتخار رتبه سوم این بخش را به تصویرسازی «شکوه زن ایرانی» به دلیل «انتشار به موقع در اولین لحظات شروع فتنه» به اثر:  «سمیه کشاورز» اهدا کرد.

 و لوح افتخار دوم این بخش را به: تصویرسازی «ایران» اثر بهنام شیرمحمدی اختصاص داد.

فانوس این بخش به دلیل «اجرای قوی و به تصویر کشیدن خلاقانه دختر قهرمان ایرانی» اهدا شد به اثر: «دختر ایران» اثر مهناز صابرپور.

در ادامه مراسم نماهنگی با نام «قول مادرانه» به تهیه کنندگی محمد جعفری نمایش داده شد که در روزهای پایانی تولید این نماهنگ نیز تهیه کننده اثر، دار فانی را وداع گفت.

مجری مراسم سپس برای آرتین از بازماندگان حادثه تروریستی شاهچراغ دعا و از شهدای این فاجعه یاد کرد و سپس از پدر شهید محمدحسین حدادیان دعوت کرد تا به صحنه بیاید.

در بخش ویژه این مراسم جایزه ویژه «آرمان روح الله»، چادر یکی از شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ برای نخستین بار به گروه هنری «هرا» در استان مازندران تعلق گرفت.

مجری مراسم در ادامه بیانیه داوران این بخش را قرائت کرد.

علیپور، مسئول این گروه هنری در سخنانی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب و تأکید ایشان بر جهاد تبیین گفت: خروجی های هنری در سطح کشور و حوزه گرافیک به دو دسته تقسیم می شود؛ بخشی تزیینی و بخشی تبیینی، تزیینی ها برای گرامیداشت و یادبود شخصیت مهمی که در انقلاب و ارزش های ما وجود دارند شکل می گیرد و گاهی هم برای مقابله به مثل شکل می گیرد.

وی ادامه داد: بخش دیگر کارهای تبیینی است و مغفول است کارهایی که می خواهند گرهی باز کنند سوالی جواب دهند و دنبال این هستند که مشکلی را حل کنند. ما تا زمانی‌که مخاطب را نشناسیم نمی توانیم کار درست انجام دهیم.

علیپور یادآور شد: تأثیر کار ما در این صورت بسیار کم است و نتیجه اش می شود همین فضای فرهنگی که در جامعه وجود دارد. حضرت آقا روی این مسأله خیلی تاکید دارند اما مغفول است.

وی در پایان گفت: ما جلساتی حضوری و … برگزار کرده و مسایل و موضوعاتی که کشور با آنها مواجه است را لیست کرده و اولویت هایی را انتخاب می کنیم که برای آنها مشورت هم می گیریم. ما وسط میدان هستیم و همه اینها با توکل به خدا پیش می رود. ما فقط به تکلیفمان عمل می کنیم.

به گزارش ایسنا، خاطرات شفاهی هنرمندان در حوزه گرافیک و شعر در پروسه خلق آثار هنری به ضمیمه آثار هنری شان از سوی دبیرخانه جشنواره عمار جمع آوری و در قالب کتاب به زودی به چاپ خواهد رسید.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها :

ناموجود