جمعه 8 آبان 1405

پایه‌گذاری برای متوقف کردن عمره وجود ندارد

“`html

رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای لغو سفرهای عمره وجود ندارد. او ابراز امیدواری کرد که در روزهای آینده پاسخی دریافت کنند تا پروازهای عمره آغاز شوند.

، با ادامه تعلیق پروازهای عمره و در حالی که قرار بود وضعیت اعزام زائران از ۲۵ دی‌ماه مشخص شود، شائبه‌هایی مطرح شده که ممکن است امسال ایران به مراسم عمره نرسند، سیدعباس حسینی – رئیس سازمان حج و زیارت – تصریح کرد: قصد ما لغو عمره نیست، چراکه تمامی تدارکات لازم در حوزه اسکان، حمل و نقل و تغذیه تهیه شده و حتی کارکنان ستادی سازمان حج و زیارت در عربستان حضور دارند. امیدوارم که در آینده نزدیک پروازهای عمره آغاز گردد.

وی همچنین در خصوص استرداد هزینه‌های عمره که مبلغ آن بین ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان بوده است، توضیح داد: در صورتی که زائران درخواست کتبی ارائه دهند و کلیه مراحل ثبت‌نام از جمله واریز هزینه‌ها را تکمیل کرده باشند، هیچ مشکلی برای استرداد وجه آن‌ها نخواهد بود و پس از ارائه درخواست و طی مراحل اداری، وجه به حساب آن‌ها ظرف ۴۸ ساعت از سوی بانک مرکزی واریز خواهد شد.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین یادآور شد: ما از طریق وزارت امور خارجه و مقامات حج عربستان پیگیر برقراری عمره مفرده هستیم.

ایران از سال ۱۳۹۴ و پس از حادثه فرودگاه جده و بحران‌های دیپلماتیک بین ایران و عربستان، اعزام زائران به عمره را متوقف کرده بود. با از سرگیری روابط دیپلماتیک میان دو کشور، مذاکرات و توافقاتی برای ازسرگیری عمره صورت گرفت. با این حال، اعزام عمره که قرار بود از ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲ آغاز شود، به دلیل عدم تکمیل ظرفیت کاروان‌ها تا ۱۳ دی به تعویق افتاد. سپس اعلام شد به دلیل مشکلات فنی، عربستان هنوز مجوز پروازهای عمره را به ایران صادر نکرده و پروازها تا ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۲ به تعویق افتاده است. در این راستا، هیأتی از سازمان حج و زیارت به عربستان سفر کرد، اما مشکل هنوز بدون توضیحات لازم حل نشده است.

سازمان حج و زیارت پیش‌تر اعلام کرده بود که برای اعزام بیش از ۶۰ هزار نفر ظرفیت عمره فراهم کرده است، در حالی که بیش از دو برابر این تعداد برای این سفر اعلام آمادگی کرده‌اند.

این سازمان برنامه‌ریزی کرده بود تا اعزام عمره را تا دهم اسفندماه ۱۴۰۲ ادامه دهد و سپس برای سفرهای عمره در ماه‌های شعبان و رمضان تدابیر لازم را اتخاذ کند.

“`

آخرین اخبار

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

تبلیغات متنی