پنج‌شنبه 7 آبان 1405

از پذیرش هیچ تجربه جدیدی خودداری نمی‌کنم

محمد دلاوری، که به خاطر سبک خاص اجرای خبر در شبکه دو شناخته شده و در سال‌های اخیر با اجرای برنامه‌های چالشی در تلویزیون نامش مطرح شده، در قسمت‌های گذشته برنامه «شب‌های مافیا» در فیلیمو، به عنوان یک شرکت‌کننده فعال ظاهر شده است.

در حین پخش این برنامه، او به سوالات ایسنا پاسخ داده است.

نظر شما درباره تجربه کار در نمایش خانگی چیست؟

ـ همیشه تمایل داشته‌ام که رسانه‌های خصوصی به هر نحوی در ایران فعالیت خود را آغاز کنند. نمایش خانگی یکی از اشکال تولید محتوای بخش خصوصی به شمار می‌رود. به نظر من این بستر تولید محتوا مداوم باید تقویت شود و در هریک از گوشه‌های آن، پروژه‌های متنوعی شکل بگیرد تا در نهایت ما شاهد رشد و پایداری برخی از آن‌ها باشیم.

حضور افرادی جدید در نمایش خانگی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

ـ نمایش خانگی فرصتی را فراهم کرده تا چهره‌های تازه وارد عرصه تولید نمایش شوند و ورود این افراد نو، به رونق این بازار کمک شایانی کرده است. مردم نیز از طریق رفتارهایشان نشان می‌دهند که به محتوای تولید شده در نمایش خانگی تمایل دارند و از آن استفاده می‌کنند که این در نوع خود مثبت است. آنچه که به عنوان یک آرزو دارم، این است که نمایش خانگی تنها به محدوده سرگرمی و داستانی محدود نماند، چرا که موضوعات جدی و غیرسرگرمی نیز وجود دارند که هرکدام می‌تواند بینندگان خاص خود را جذب کند؛ اگرچه تعداد بینندگان آن‌ها معمولاً کمتر از برنامه‌های سرگرم‌کننده است، اما می‌توان به عنوان یک رسالت کاری به آن‌ها توجه کرد.

تنوع در محصولات نمایش خانگی، مثل سریال‌ها، گیم شوها و تاک شوها را چطور ارزیابی می‌کنید؟

ـ حقیقت این است که همه بازارها باید گسترش یابند تا بتوانند رونق پیدا کنند و به رشد ادامه دهند. یک بازار کوچک به مرور زمان دچار کهنگی می‌شود. بازار هنر نیز مستثنی نیست. اگر مثلاً در یک کشور، به‌طور مداوم کنسرت برگزار نشود، به تدریج موسیقی کیفیتش را از دست می‌دهد و فروشندگان ساز نیز با مشکل مواجه خواهند شد. هر فرصتی که به سمت هنر ایجاد شود برای من خوشحال‌کنندست، چرا که نشان‌دهنده فعالیت افرادی است که در حال تولید هستند. شاید بعضی هنرمندان نیاز مالی نداشته باشند، اما برای زنده بودنشان به عرضه هنر خود احتیاج دارند. البته، در خصوص تعداد پلتفرم‌های نمایش خانگی، فکر می‌کنم که در حال حاضر تعداد آن‌ها زیاد است و ممکن است این وضعیت آسیب‌زا باشد. اما احتمالاً ما در مرحله گذار قرار داریم و در نهایت چند پلتفرم اصلی باقی خواهند ماند که به‌عنوان سکوی اصلی شناخته می‌شوند. باید شکرگذار بود که پس از کرونا، دوباره شاهد فعالیت‌های افرادی هستیم که به تولید محتوا مشغولند.

امیدوارم دیگر از این اتفاقات غیرمترقبه نداشته باشیم تا این فضای هنری شکل بگیرد و در روزهای سخت به مردم حس آرامش بدهیم. متأسفانه این روزها کشور با شرایط اقتصادی دشواری روبروست که مشکلاتی را به‌وجود آورده است؛ گاهی اوقات تولید چنین سرگرمی‌ها و بازی‌هایی می‌تواند بخشی از این بار سنگین را کاهش داده و توانایی تحمل افراد را بیشتر کند و به احتمال زیاد روحیه مردم را بهتر نماید.

حضور در شب‌های مافیا و ارائه تصویری متفاوت از خود چه میزان برای شما جذابیت داشت؟

ـ نخستین نکته این است که من در این سال‌ها در قاب تصویر، به عنوان فردی جدی شناخته شده‌ام. دوست داشتم با حضور در شب‌های مافیا، ضمن به نمایش گذاشتن چهره‌ای جدید از خود، مردم را سرگرم کنم و ببینم آیا می‌توانم در این راستا موفق باشم یا خیر. به‌طور کلی فکر می‌کنم وقتی انسان از قید و بندهای تصویر خود خارج می‌شود و با مردم به صورت صمیمی‌تری ارتباط برقرار می‌کند، بیشتر مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

واکنش مردم نسبت به شما در شب‌های مافیا چه بوده است؟

ـ احساس می‌کنم مردم از دیدن من در شب‌های مافیا شگفت‌زده شدند، زیرا انتظار نداشتند من در برنامه‌های سرگرمی حاضر شوم، اما در نهایت از محبت و لطفی که به من دارند بسی خرسندم. وقتی به حوزه مستندسازی پیوستم و چهره متفاوتی از خود را نشان دادم، مخاطبانم واکنش‌های مثبتی داشتند. به آینده دیده شدن در شب‌های مافیا امیدوارم و فکر می‌کنم این موضوع یک اتفاق خوب برای من خواهد بود.

آیا به واقع در بازی مافیا بازیکن خوبی هستید؟

ـ بازی مافیا برای من یک تجربه هیجان‌انگیز است. در واقع، من تازه این بازی را یاد گرفته‌ام و به آن علاقه‌مند شده‌ام. این بازی بخشی از مغز را فعال می‌کند که پیش‌تر چندان به آن توجه نداشته‌ام. در این برنامه، من جزء بازیکنان خوب به شمار نمی‌روم، اما از جمله کسانی هستم که سعی دارم به خوبی بازی کنم.

تجربه بازی در کنار چهره‌های هنری و ورزشی را برای ما توضیح دهید.

ـ بسیاری از دوستانی که در شب‌های مافیا با آن‌ها بازی می‌کنم، از قبل برایم شناخته‌شده‌اند و با آن‌ها دوستی داریم. همچنین تمرینات نیز برای ما به نوعی کارگاه دوستیابی بوده و با بسیاری از دوستان به‌طور نزدیک آشنا شدیم. بازی به نوعی نشاط‌بخش زندگی است و بازی در کنار چهره‌های هنری، لذتی چند برابر دارد.

آیا به فکر تجربه فضاهای جدید هستید؟

ـ من به هیچ تجربه‌ای نه نمی‌گویم. به عنوان مثال، پیشنهادهایی برای بازیگری داشته‌ام، اما معمولاً این پیشنهادها چندان جذاب نبوده است. شاید اگر پیشنهاد ویژه‌ای داشتم تا حالا در زمینه بازیگری فعالیت می‌کردم. هر تجربه جدیدی را دوست دارم و اگر با کیفیت باشد، حتماً آن را امتحان می‌کنم.

آخرین اخبار

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

سخنگوی دولت و معاون رئیس جمهور مهمانان ویژه دربی + عکس

به گزارش تابناک، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت و زهرا...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

چرا برخی مالکان پیامک کالابرگ گرفتند، اما برخی مستاجران نه؟

با آغاز فرآیند شناسایی مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ، دریافت...

آب زغال‌اخته قرمز می‌تواند به سلامت دندان‌ها کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پژوهش...

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی شد

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

برای خرید یک خانه‌ ۸۰ متری ۸۲ سال حقوق‌ کارمندی را پس‌انداز کنید!

یک کارشناس بازار مسکن با اشاره به پیامدهای تداوم...

تبلیغات متنی