دوشنبه 4 آبان 1405

بوریس جانسون: استعفا نمی‌دهم

باشگاه خبرنگاران جوان –  در پی درخواست پارلمان و مردم انگلیس برای استعفای نخست وزیر این کشور که پس از رسوایی «پارتی گیت»  رخ داده، بوریس جانسون اعلام کرده که قصد استعفا ندارد.

بر اساس گزارش پایگاه گلوبال نیوز، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس درخواست‌های مخالفان برای استعفا را رد کرد، اما در عین حال گفت قبول دارد قانونی باید وجود داشته باشد تا در صورتی که وزرا آگاهانه پارلمان را گمراه کنند، شغل خود را از دست بدهند!

این اعتراض ها در پی آن صورت می پذیرد که بوریس جانسون در اوج محدودیت های کرونایی، با نقض قوانین قرنطینه ای، اقدام به برگزاری چندین مهمانی کرده است.

جانسون این روز‌ها برای انتشار نتیجه بازرسی رسمی در مورد شرکت در چندین مهمانی در زمان قرنطینه آماده می‌شود. هنوز مشخص نیست که چه زمانی نتایج تحقیقات توسط سو گری، یکی از مقامات دفتر کابینه منتشر خواهد شد. این در حالی است که  وی ادعا کرده هیچ قانونی را نقض نکرده است.

جانسون در پاسخ به سوال نماینده حزب کارگر اپوزیسیون که گفت آیا باید قانونی وجود داشته باشد که وزرا در صورتی که «آگاهانه» پارلمان را فریب داده باشند، باید استعفا دهندیا خیر، گفت: قطعا. اما در ادامه وقتی نماینده در مورد استعفای شخص بوریس جانسون پرسید با پاسخ منفی رو به رو شد.

جانسون از مردم به دلیل نقض قوانین عذرخواهی کرده است. رسوایی او به دلیل نقض محدودیت‌های کرونایی و برگزاری مهمانی اخیرا واکنش‌های زیادی را برانگیخته و محبوبیت وی را به شدت کاهش داده است.

بیشتر بخوانید:


تکاپوی حزب محافظه‌کار انگلیس برای «نجات سگ بزرگ» از شلوغی «پارتی‌گیت»


گفتنی است نظرسنجی‌های اخیر موسسه تحقیقاتی «سرویشن» نشان می‌دهد ۶۲ درصد از انگلیسی‌ها اعتقاد دارند بوریس جانسون باید استعفا بدهد. این سومین نظرسنجی در دو هفته گذشته است که در آن اکثریت انگلیسی‌ها خواستار استعفای بوریس جانسون شده اند.

/

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

تبلیغات متنی