جمعه 8 آبان 1405

تاج: تعداد ۴ باشگاه ورزشی در وضعیت ورشکستگی قرار دارند

“`html

مالکیت مشترک سرخابی‌ها نه تنها تحت اختیار فدراسیون است بلکه وزارت ورزش نیز در این زمینه نقشی ندارد

مهدی تاج در روز سه‌شنبه پس از برگزاری جلسه‌ای میان وزیر ورزش، مدیران فدراسیون فوتبال و مدیریت باشگاه‌های لیگ برتر، به اظهار نظر پرداخت و گفت: این جلسه به شدت مثبت و سازنده بود. از قبل مطلع بودم که قانون فیرپلی مالی توسط AFC به تصویب خواهد رسید و این مورد حقیقتاً به وقوع پیوست. هر روز انتظارات و الزامات مربوط به مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها بیشتر می‌شود. در جلسه، در حالی که سقف قراردادها مورد انتقاد بعضی باشگاه‌ها قرار داشت، بیش از ۸۰ درصد باشگاه‌ها به این تصمیم نگاه مثبتی داشتند، زیرا می‌دانستند که اگر این اقدامات انجام نمی‌شد، پرداخت بدهی‌های آن‌ها تشدید می‌گردید.

تاج اضافه کرد: فیرپلی مالی یک قانونی تحت عنوان ‘سر به سر’ دارد به این معنی که هر مقدار درآمد داری باید هم‌اندازه هزینه کنی. همچنین، باید توجه داشت که تنها ۷۰ درصد از درآمد به تیم بزرگسال اختصاص یابد و مابقی صرف توسعه سایر بخش‌ها شود. مجلس قانونی را وضع کرده که وزارت ورزش را موظف به اقدام در این راستا کرده است و وزارت ورزش نیز فدراسیون فوتبال را ملزم به اجرای این قانون بنا به نظرات کارشناسان کرده است. این قانون، برگرفته از قانونی است که در سال گذشته وضع شد و دارای نقاط ضعفی بود. هم‌چنین لازم است نظرات باشگاه‌ها در این مورد در نظر گرفته شود و نهایتاً این کار باید به تصویب مجمع برسد. ما شش ماه برای انجام این فرآیند زمان داریم.

رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: ما باید به موضوع درآمدهای پایدار و فیرپلی مالی پرداخته و گفت‌وگو کنیم. در اروپا از سال ۲۰۱۰ این فرآیند آغاز شده و تا سال ۲۰۱۶ تقریباً تمامی باشگاه‌های زیان‌ده به وضعیت سر به سر رسیدند و در سال ۲۰۱۷ نیز به سود دهی رسیدند، اما این روند در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به علت شیوع کرونا مختل شد. اکنون ما در شرایط مشابهی با سال ۲۰۱۱ اروپا قرار داریم، چهار باشگاه ما دچار ورشکستگی هستند و باید تلاش کنیم تا اوضاع به حالت عادی بازگردد و برای برخی از باشگاه‌ها نیز باید صورت‌های مالی آن‌ها بر اساس روال حسابرسی تأیید شود.

تاج در ادامه تصریح کرد: شرایط کنونی ایجاب می‌کند که تحولی عظیم ایجاد کنیم. امروز نیز با باشگاه‌ها جلسه‌ای برگزار کردیم و بیان کردیم که این تغییرات باید صورت گیرد. بسیاری از مدیران به ما اذعان کردند که چرا سقف قرارداد را تعیین کرده‌ایم؛ در حالی که اگر این اقدام انجام نمی‌شد، تمام تیم‌ها دچار سقوط می‌شدند. فوتبال با دیگر پدیده‌های اجتماعی تفاوت دارد، زیرا رقبا در این عرصه وجود دارند و اگر در حوزه مسکن موفق نباشیم، به داخل آسیب وارد می‌شود، اما در فوتبال چنانچه نتوانیم پیشرفت کنیم، رقبای ما از ما سبقت می‌گیرند. در حال حاضر ما در مقام دوم آسیا قرار داریم و باید به دنبال کسب مقام اول باشیم. به وزارت ورزش نیز گفتم که ما در سطح جهانی مقام بیستم را داریم. در فوتبال ساحلی مقام پنجم و در فوتسال نیز مقام ششم را داریم، اما از نظر درآمد به مقام بیستم در آسیا در حال حاضر دچار ضعف هستیم!

وی تأکید کرد: درآمد فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها تنها مختص حق پخش نیست و بایستی در زمینه‌های دیگر نیز به درآمدزایی بپردازیم. اداره هزینه‌ها نیز بحث بسیار حیاتی است. مالیات و اثرات اضافه‌شده فوتبال به طور جدی تحت تأثیر قرار داده است. اگر امروز در جلسه حضور داشتید، می‌توانستید مشاهده کنید که مدیران باشگاه‌ها چقدر با مشکلات ممنوعیت‌های ورود و خروج مواجه هستند. قانونی وجود دارد که ورزش و اماکن ورزشی از مالیات معاف هستند، ولی آن‌ها تفسیری متفاوت دارند. خود فدراسیون نیز در این رابطه بدهکار است. در این جلسه، تلاش کردیم تا برای یک بار هم که شده این مشکل را حل کنیم زیرا اگر با همین رویه ادامه دهیم، مطمئن هستیم که تمامی باشگاه‌ها در زمینه اخذ مجوز حرفه‌ای دچار مشکلات عدیده‌ای خواهند شد.

تاج در خصوص وضعیت سرخابی‌ها اظهار داشت: پرسپولیس و استقلال اکنون وضعیت بهتری نسبت به سال‌های گذشته دارند. در حوزه بدهی‌ها، مالیات و ورزشگاه‌ها اقدامات مثبتی صورت گرفته است. این موانع کار را دشوار کرده بود، اما باید گفت که مالیات مشترک به فدراسیون فوتبال تعلق ندارد و به نظر این موضوع نیز تحت اختیار وزارت ورزش نمی‌باشد. امروز صحبت مفصلی با وزیر داشتیم و خود من نیز به یک نهاد مورد نظر نامه محرمانه و فوری ارسال کردم که اگر تا روز مشخصی اقدامی صورت نگیرد، مسئولیت بر عهده ما نخواهد بود. مالکیت مشترک تا این مقطع زمانی که در آن هستیم هنوز حل و فصل نشده است.

“`

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

تبلیغات متنی