یکشنبه 3 آبان 1405

تاکتیک‌های نادرست و خطاهای فردی علت ناکامی‌هایم مقابل تیلور بود/ در المپیک فرصت جبران دارم

چهره معروف کشتی ایران و بارسلون دارنده مدال‌های طلای جهانی و المپیک، از اراده خود برای غلبه بر دیوید تیلور در المپیک پاریس و دستیابی به مدال طلای المپیک خبر داد و اعلام کرد که در مدت یک ماه به دنیای کشتی بازمی‌گردد.

حسن یزدانی در خصوص وضعیت تیم ملی اذعان کرد: بچه‌ها در اردو هستند و در حال انجام تمرینات خود می‌باشند، اما من به دلیل عمل جراحی در پروسه درمان هستم. خدا را شکر که وضعیت خوبی دارم. این عمل جراحی بر روی کتف راست من انجام شد و حالا شرایط بسیار مناسبی را تجربه می‌کنم.

این ستاره و قهرمان کشتی جهان ادامه داد: خوشبختانه روند بهبودی‌ام بسیار رضایت‌بخش است و به زودی مجدداً بر روی تشک کشتی حاضر می‌شوم و تمرینات کشتی را آغاز می‌کنم. در حال حاضر کارهای بدنسازی را در کنار فیزیوتراپی انجام می‌دهم و به حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد آمادگی رسیده‌ام.

وی درباره برنامه‌های رقابتی خود در سال جاری گفت: هدف اصلی‌ام المپیک پاریس است. ما مسابقات آسیایی را مطابق با چرخه انتخابی پیش رو داریم. اگر هادی وفایی پور که هم‌وزن من است در مسابقات آسیایی به مدال طلا برسد، پس از آن در انتخابی المپیک با هم مبارزه خواهیم کرد. البته از زمان برگزاری این مسابقات مطلع نیستم.

این دارنده یک مدال طلا و یک نقره المپیک و سه طلا، سه نقره و یک برنز جهانی درباره شخصیت جهان‌پهلوان تختی بیان کرد: توصیف جهان‌پهلوان تختی کار دشواری است زیرا او تمامی ویژگی‌های خوب اخلاقی، مردمداری و پهلوانی را دارا بود. به عقیده من مردمداری برای تختی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.

وی در پاسخ به این پرسش که سال ۱۴۰۲ را چگونه سپری کردید؟ اظهار داشت: خدا را شکر که خوب بود. به جز مسابقات جهانی، همه چیز در زندگی‌ام مناسب بود. یکی از رخدادهای مهم زندگی‌ام ازدواجم بود. به سنی رسیدم که ازدواج برایم ضروری بود. خدا را شکر این موضوع در زمان مناسبی پیش آمد. اگر خدا بخواهد بعد از المپیک مراسم عروسی را برگزار خواهیم کرد.

یزدانی در ادامه درباره برنامه‌هایش در سال آینده گفت: به مدت ۴ ماه است که درگیر جراحی و فیزیوتراپی هستم. تنها یک ماه تا بازگشت به تشک کشتی زمان باقی مانده و روزانه ۸ ساعت در حال انجام فیزیوتراپی و تمرین‌های اصلاحی هستم. هدف اصلی‌ام کسب مدال طلای المپیک است و امیدوارم بتوانم خوشرنگ‌ترین مدال را برای خوشحالی مردم کشورم بگیرم.

وی همچنین درباره رقابت با دیوید تیلور در المپیک گفت: مردم دعا کنند تا این بار بتوانم بر او غلبه کنم و دل عزیزان‌مان را شاد کنم.
یزدانی در پاسخ به این پرسش که آیا تیلور پس از المپیک از دنیای کشتی کنار می‌رود یا خیر، خاطرنشان کرد: او خود اذعان داشته که تنها تا المپیک ادامه می‌دهد اما نمی‌دانم. این موضوع به توانایی هر کشتی‌گیر بستگی دارد که تا چه اندازه ادامه دهد.

این دارنده مدال‌های طلای جهانی و المپیک در خصوص پیشنهادی از بعضی کارشناسان که معتقدند سبک کشتی او و دیوید تیلور به یکدیگر نمی‌خورد، اظهار داشت: اینطور نیست. کارشناسان نظر محبت‌آمیز دارند. شکست‌هایم در برابر او گاهی به‌دلیل اشتباهات تاکتیکی و گاهی به خاطر مشکلات خودم بوده است. البته او حریف بسیار خوبی است و باید از این واقعیت غافل نشد. امیدوارم در المپیک تلاش‌هم را جبران کرده و باخت‌هایم از یاد مردم برود.

یزدانی درباره اینکه برخی عنوان کردند پس از عمل جراحی کتف، نمی‌تواند به رقابت‌ها بازگردد، گفت: بسیاری از قهرمانان کشتی مانند رومن ولاسوف و یک کشتی‌گیر دیگر از قرقیزستان پس از جراحی کتف به میادین بازگشتند و مدال‌های جهانی و المپیک را کسب کردند. در فضای مجازی حواشی زیادی ایجاد می‌شود. محبت آنها همواره شامل حال ماست!

وی همچنین تأکید کرد: واقعیت آنطور که تصور می‌کنند نیست. فقط یکسری صحبت‌هایی انجام شده که حالا اوضاع بسیار متفاوت شده است. عملی که بر روی کتفم انجام دادم در حال پیشرفت و بهبودی است و دکترم گفت که یک ماه زودتر از پیش‌بینی‌های پزشکان به میادین باز می‌گردم. چیز خاصی نیست. هم‌اکنون در حال انجام تمرینات بدنسازی و هوازی هستم تا به بهترین شکل خود را آماده کنم و برای المپیک به تشک برگردم تا بهترین مدال را کسب کنم. برای المپیک تلاش خود را خواهم کرد.

این چهره سرشناس کشتی جهان همچنین افزود: این آسیب‌دیدگی را قبلاً داشتم و حتی با آن در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی نیز شرکت کردم و امیدوار بودم که خوشرنگ‌ترین مدال را کسب کنم و دل مردم را شاد کنم، اما چنین موفقیتی در مسابقات جهانی اتفاق نیفتاد. امیدوارم در المپیک مدال طلا بگیرم و شادی به مردم هدیه کنم.

وی درباره رقابت با نام امیرالمؤمنین علی (ع) بر روی دوبنده‌اش خاطرنشان کرد: در المپیک اجازه نمی‌دهند اما در هر مسابقه‌ای که مجاز باشند با نام امیرالمؤمنین به میدان می‌روم. دو سال پیش به شهر نجف سفر کردم. به دلیل مشغله‌های مسابقات و تمرینات، وقت نمی‌شود اما هر زمان فرصت داشته باشم این کار را انجام می‌دهم.

یزدانی درخصوص افتخار به خادمی حرم امام رضا (ع) هم گفت: خادم دائمی امام رضا هستم و افتخار می‌کنم که توانستم این خادمی را به دست آورم. وظیفه ما ایجاد نظم در آنجا است، اما در این زمینه مشکلاتی وجود دارد. چند نفر از دوستان کشتی‌گیر نیز به آنجا رفتند و به آنها گفتند که حضورشان باعث بی‌نظمی می‌شود و بهتر است نیایند، چرا که مردم محبت دارند.

یزدانی در پاسخ به این پرسش که کدام کشتی‌گیر را صمیمی‌ترین دوستش می‌داند، بیان کرد: برخی از رفقا از تیم ملی جدا شدند که با آنها خیلی ارتباط داشتم. اکنون آقای اطری و در میان قدیمی‌ها، یگانه جعفری و حاج آقا نیا جزو دوستان نزدیک من هستند.

یزدانی که در برنامه عیدانه تلویزیون نیز حاضر شده بود، در مورد سختی‌های ازدواج برای همسرش گفت: سختی‌های زیادی وجود دارد زیرا بیشتر درگیر اردوهای تیم ملی هستیم. در طول سال، حدود ۷ تا ۸ ماه را در اردو و تمرینات و مسابقات سپری می‌کنیم. خیلی کم با خانواده هستیم اما خدا را شکر همسرم به سرعت با این موضوع سازگار شد.

یزدانی همچنین در پاسخ به این سؤال که چه کسی را الگوی خود می‌داند، گفت: از لحاظ اخلاقی، جهان‌پهلوان تختی و پوریای ولی الگوی من هستند. در کشتی نیز سعی کرده‌ام آنچه را که مربیان آموزش می‌دهند به کار گیریم. شاید از ۷ تا ۸ نفر در زمینه فنی الگوبرداری کرده‌ام.

وی درباره یادآوری اولین کشتی‌اش گفت: اولین کشتی‌ام در رده سنی نونهالان و در سن ۱۲ سالگی بود که در وزن ۳۲ کیلوگرم در مسابقات استانی مقام دوم را بدست آوردم. پس از آن در رده‌های مختلف مدال‌های متعدد کسب کردم. کسی که اولین بار در دوران کشتی‌ام مرا شکست داد، افشین نصیری بود که او نیز به علت آسیب‌دیدگی نتوانست به کشتی ادامه دهد.

یزدانی در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا روزهای پر فشاری را پشت سر می‌گذارد یا نه، گفت: اگر هدف داشته باشی، سختی‌ها به راحتی قابل تحمل می‌شوند. وقتی هدف بزرگ باشد، می‌توانی سختی‌های مسیر را تحمل کنی. برنامه‌های تمرینی نیز توسط مربیان طراحی می‌شوند و ما مرحله به مرحله پیش می‌رویم.

آزادکار وزن ۸۶ کیلوگرم ایران همچنین درخصوص مشکلات رسیدن به وزن مناسب برای کشتی‌گیران گفت: برای کشتی‌گیرانی که وزن زیادی باید کم کنند، این کار بسیار سخت است. آنها باید مراقب وزن خود باشند تا بتوانند با کیفیت خوبی کشتی بگیرند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مثل تیلور اهل کری‌خوانی هست یا خیر، گفت: من اهل کری‌خواندن نیستم. این موضوع در فرهنگ آنها وجود دارد و جا افتاده است. من از ابتدا به دنبال کری‌خوانی نبودم و همیشه سعی کرده‌ام تمام تمرکزم را بر تمرین و کار خودم متمرکز کنم.

یزدانی همچنین در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا ارتباطی با دیوید تیلور خارج از میدان مبارزه دارد یا خیر، گفت: خیر، ارتباطی با هم نداریم.

آخرین اخبار

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

تبلیغات متنی