دوشنبه 11 آبان 1405

رئیس‌جمهور بر اهمیت اجتناب از فعالیت‌های پراکنده، موازی و غیرمتمرکز در زمینه هوش مصنوعی تأکید کرد

دکتر مسعود پزشکیان در عصر روز شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ به دیدار گروهی از فعالان در حوزه هوش مصنوعی پرداخت و بر استفاده مطلوب از توانمندی‌ها و عملکردهای این پدیده نوظهور تاکید نمود. وی تصریح کرد که کاربرد بهینه این فناوری می‌تواند به تسریع فرآیند توسعه کشور در زمینه‌های حکمرانی ملی، بهداشت و سلامت، کشاورزی، تغذیه، آموزش و نیز امنیت و دفاع کمک کند. ایشان ادامه دادند که برای بهره‌برداری مؤثر از این ظرفیت فراوان، شناخت دقیق نقاط قوت و ضعف، همچنین فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی ضروری است تا بتوان بر اساس آن برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسانه‌ای داشت.

رئیس جمهور به اهمیت آگاهی از وضعیت کنونی، ترسیم دورنمای ایده‌آل و تدوین برنامه‌ای جامع برای دستیابی به این اهداف اشاره کرد و افزود که این مسائل از ارکان کلیدی ارتقای هوش مصنوعی به تناسب شرایط زیستی و فرهنگی کشور محسوب می‌شود. او اظهار داشت که تنها در صورتی، بهره‌برداری از فناوری‌های نوین اثرگذار خواهد بود که ما ابتدا به درک عمیق‌تری از وضعیت خود برسیم و بدانیم که این فناوری چه کمکی می‌تواند به ما کند و کدام نیازهای کشور را برطرف سازد تا بتوانیم برنامه‌ریزی‌های لازم برای توسعه و ارتقاء آن را به طور دقیق انجام دهیم.

پزشکیان بر ضرورت تطابق بهره‌برداری از این پدیده نو با فرهنگ، باورها و سبک زندگی ایرانی تاکید کرد و اظهار داشت که متاسفانه عدم آموزش در زمینه استفاده مؤثر از فضای مجازی به طور جدی به یک چالش برای نسل‌های جوان بدل شده و به ویژه به دلیل کم‌تحرکی، سلامت جسمی آنان را نیز به خطر انداخته است. لذا ایشان تصریح کردند که بر اساس توسعه و پیشرفت هوش مصنوعی، تحول و اصلاحات اساسی در ساختار نظام آموزشی نیز امری حیاتی است، به‌طوری که همراه با انتقال علم و آموزش مهارت‌ها به دانش‌آموزان، باید روحیه کار گروهی را در آن‌ها تقویت کرد، این اقدام به بخشی از چالش‌ها پاسخ خواهد داد که خوشبختانه این روند در دولت چهاردهم شروع شده است.

رئیس جمهور همچنین بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های پراکنده و غیرمتمرکز در حوزه هوش مصنوعی تاکید کرده و گفت: دولت به علاوه بر حمایت از گسترش این فناوری نوین، در راستای هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور جلوگیری از اتلاف فرصت‌ها و منابع در این زمینه نیز به‌صورت فعال نقشی ایفا خواهد کرد.

قبل از سخنان رئیس جمهور، برخی از حاضران در جلسه به تشریح جنبه‌های گوناگون هوش مصنوعی و توانمندی‌های آن در خصوص توسعه، افزایش بهره‌وری و عدالت‌سازی پرداختند و دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را در این ارتباط بیان کردند.

آخرین اخبار

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

تبلیغات متنی