جمعه 15 آبان 1405

ادامه بارش‌ها در بخش‌های مختلف کشور در امروزدید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ادامه بارش‌های پراکنده در بیشتر مناطق کشور طی امروز خبر داد.

صادق ضیاییان ، بیان کرد: براساس تحلیل‌های تازه‌ترین نقشه‌های پیش‌یابی جوی، بارش‌های پراکنده امروز در اکثر نقاط کشور استمرار خواهد داشت، اما در استان‌های ساحلی و شمال شرق میزان بارش‌ها بیشتر به‌چشم می‌خورد.

او همچنین گفت که در برخی از مناطق شرقی و جنوب شرقی، وزش بادهای شدید پیش‌بینی شده و درخصوص وضعیت جوی کشور در روز جمعه افزود: در این روز، در نواحی شرقی سواحل دریای خزر، شمال شرق و برخی از نواحی شرق و جنوب شرق، وقوع ابرناکی، بارش و وزش باد به همراه کاهش دما پیش‌بینی می‌شود و این سیستم جوی به‌تدریج تا اوایل شب، از مرزهای شرقی کشور خارج خواهد شد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در روز شنبه، جوی آرام و پایدار در نیمه غربی کشور برقرار خواهد بود و دما به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت، در حالی که در نیمه شرقی، هوای سرد به همراه وزش باد حاکم خواهد شد.

ضیاییان ادامه داد: از روز یکشنبه تا پایان هفته آینده، جوی آرام و پایدار در بیشتر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود و در کلان‌شهرهای کرج، تهران، اراک و اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

او همچنین به بارش‌های پراکنده در روز دوشنبه در سواحل دریای خزر و نواحی شمالی آذربایجان شرقی و اردبیل اشاره کرد و گفت: دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز طی دو روز آینده مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین درباره وضعیت جوی تهران در دو روز آینده اظهار داشت: آسمان تهران روز جمعه (۲۴ آذرماه) نیمه ابری با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و به‌تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود که حداقل دمای آن ۴ و حداکثر دما ۱۲ درجه سانتی‌گراد خواهد بود. در روز شنبه (۲۵ آذر) نیز آسمان صاف تا کمی ابری با غبار محلی پیش‌بینی شده و دما در همین محدوده باقی می‌ماند.

ضیاییان در انتها عنوان کرد: در روزهای آینده، بندرعباس با دماهای ۲۷ و ۲۶ درجه سانتی‌گراد، گرمترین و شهرکرد با دماهای منفی دو و منفی هشت درجه سانتی‌گراد، سردترین مراکز استان‌های کشور به‌شمار خواهند رفت.

آخرین اخبار

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

عینک هوشمند سامسونگ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی و شارژدهی ۹ ساعته در راه است

سامسونگ قصد دارد نخستین عینک هوشمند مجهز به هوش...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

تبلیغات متنی