مهر اعلام کرد: تیم پرسپولیس احتمالاً با چیدمانی مشابه گذشته وارد یکصد و دومین دربی پایتخت خواهد شد، اما رویکرد آنها تغییر کرده است.
لیست بازیکنان پرسپولیس در بیست و دومین دوره لیگ برتر با وجود غیبتهایی چون مرتضی پورعلیگنجی، یاسین سلمانی و وحید امیری به طور قابلتوجهی کاهش یافته است، به طوری که گزینههای انتخاب برای تنظیم تیم اصلی این باشگاه در برابر استقلال کمتر از قبل شده است؛ بدین ترتیب، هیچ انتظار غیرمنتظرهای برای چیدمان سرخها در این مسابقه وجود ندارد، اما تمرینات اخیر نشاندهنده یک رویکرد کاملاً تهاجمی با استفاده از همان بازیکنان شناختهشده است.
مهدی ترابی بعد از مدتی دوری به عنوان یک مهاجم کاذب به میدان خواهد رفت تا به همراه شهاب زاهدی به جستجوی گل بپردازند. همچنین، سعید صادقی برنامهریزی شده است که نزدیکتر به محوطه جریمه حریف فعالیت کند.
بنابراین، انتظار میرود پرسپولیس با چیدمان زیر به مصاف استقلال برود:
علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی زادگان، گئورگی گولسیانی، علی نعمتی، دانیال اسماعیلیفر، مسعود ریگی، سروش رفیعی، میلاد سرلک، سعید صادقی، مهدی ترابی و شهاب زاهدی.
