جمعه 8 آبان 1405

تبیین فرآیند الکتریکی کردن تاکسی‌های پایتخت/ نصب ۹۰۰ ایستگاه شارژ در تهران

در خصوص روند ورود تاکسی‌های برقی به تهران، ____________ شهرداری تهران نکاتی را بیان کرد.

، محسن هرمزی، ضمن اعلام اینکه روز پیش، چهار مدل جدید خودروهای برقی موفق به دریافت مجوز پلاک شدند، گفت: مسئله حمل و نقل برقی به عنوان یک موضوع زیربنایی و کلیدی در جهت توسعه کشور محسوب می‌شود. در این دوره، دولت توجه ویژه‌ای به ارتقاء زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی داشته و نزدیک به ۲ میلیارد دلار به پروژه برقی سازی در تهران اختصاص یافته است. این حمایت دولت سبب بروز تحولات مثبتی در این زمینه شده که به لحاظ کنترل ترافیک و کاهش آلودگی هوای پایتخت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما در این دوره بر آن تمرکز کرده‌ایم.

هرمزی درباره وضعیت پروژه برقی سازی در سطح شهر خاطرنشان کرد: در شهرداری تهران قراردادی برای تأمین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی امضاء شده است. به علاوه، ۱۰ هزار دستگاه ون و ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نیز به این تعداد افزوده خواهند شد. همچنین قراردادهایی برای ۲۷۰۰ اتوبوس با تولیدکنندگان داخلی منعقد شده که شامل ۱۰۰۰ دستگاه برقی است. در سال گذشته نیز قراردادی برای نصب ۲۷ دستگاه شارژ با ۵۴ نازل با شرکت مپنا به امضا رسید.

وی افزود: امسال قرارداد تأمین ۹۰۰ نقطه شارژ در پایتخت با مپنا منعقد شده و هدف این است که این تعداد به ۴۵۰۰ نقطه در سال آینده برسد. برای نقاط شارژ خودروهای برقی در مکان‌هایی مثل پارکینگ‌های شهرداری و باغ کتاب پیش بینی‌هایی صورت گرفته است. همچنین یک قرارداد مطالعه‌ای با سازمان ترافیک در زمینه مکان‌یابی جایگاه‌های شارژ وجود دارد، اما تاکسی‌های برقی قابلیت شارژ شبانه یا روزانه به صورت خانگی را نیز خواهند داشت.

هرمزی همچنین بیان کرد که با همکاری وزارت صمت از ۱۱ خودروساز قرارداد داریم تا ۲۷ هزار تاکسی برقی را به شهر وارد کنیم و چهار مدلی که مجوز پلاک آن‌ها صادر شده، به طور کامل برقی و فاقد آلایندگی هستند. پیمایش این خودروها بین ۴۵۰ تا ۷۰۰ وات است و عمر کارکرد این باتری‌ها بین ۷ تا ۸ سال است. شایان ذکر است که روند جهانی به سمت برقی‌سازی پیش می‌رود. در چین تمامی حوزه‌های حمل و نقل عمومی به‌طور کامل برقی دنبال خواهد شد و سهم حمل و نقل شخصی نیز به نزدیک ۵۰ درصد برقی می‌رسد.

معاون شهردار تهران، با تأکید بر اینکه دولت و آیت الله رییسی حامی اصلی برقی‌سازی پایتخت بودند، گفت: تصمیم این است که مبلغی نزدیک به ۵۰۰ میلیون یورو از محل نفت برای خودروسازان این طرح در نظر گرفته شود و همچنین تعرفه تاکسی‌های برقی تنها نیم درصد است. از دیگر حمایت‌های دولت، این است که رانندگان می‌توانند پس از ۵ تا ۷ سال از تاکسی‌های برقی با تعویض پلاک به عنوان خودروهای شخصی استفاده کنند.

هرمزی درباره وضعیت نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی با تأکید بر فرسودگی اتوبوس‌های تهران توضیح داد: در ابتدای دوره، نزدیک به ۱۹۰۰ اتوبوس به شهرداری تحویل داده شد که تنها ۸۶۰ دستگاه آنها در حال فعالیت بودند. اما اکنون ۳۴۰ اتوبوس بهینه‌سازی شده و تعداد اتوبوس‌های فعال در خط به ۳۳۰۰ دستگاه رسیده است.

وی ادامه داد: در دوره قبلی نوسازی ناوگان، تنها ۱۳۰ دستگاه نوسازی شد اما با همت شهرداری و دولت، نوسازی به طور جدی در برنامه قرار گرفت. به جز ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس که قرارداد آن با چین امضا شده، و ۲۷۰۰ اتوبوس داخلی، بیش از ۵۰۰۰ دستگاه در حال نوسازی است که تا پایان دوره به مردم تحویل خواهد شد.

آخرین اخبار

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

تبلیغات متنی