گزارشهایی از چندین کاربر ایکس حاکی از آن است که آنها به تغییرات اخیر در زمینه بلاک کردن اطلاع پیدا کردهاند.
بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی برنا، بر اساس این تغییر، حسابهای دارای محدودیت همچنان میتوانند پستهای عمومی شما را مشاهده کنند، اما هیچگونه امکانی برای تعامل یا پاسخگویی به آنها نخواهند داشت.
این پلتفرم اجتماعی بیان کرده که هدف از این اصلاح، کاهش رفتارهای نادرست کاربران، به ویژه جلوگیری از انتشار محتوای نفرتانگیز پس از بلاک شدن دیگران است.
